Fabregasıda yollarsa büyük tepki alır zaten ki kendiside yollamak istemiyor zaten fabregası
Printable View
Fabregasıda yollarsa büyük tepki alır zaten ki kendiside yollamak istemiyor zaten fabregası
Liverpool bu sene de şampiyon olamayacağının ilk sinyalini verdi.Tebrik ediyorum Tottenham'ı..Duyduğuma göre ilk golleri çok güzelmiş.Geçen sene de 4-2 yenmişlerdi zaten.
Tottenham'ın ilk gol dehşet ötesi, adam astı resmen.. Helal olsun Tottenham'a, Arsenal ile olan rekabetinden dolayı zaten sempatim vardı, daha da bir arttı şimdi.. xD
ManU yine ManU, giden oyuncular önemliydi ama bu takım daha oturacak..
Liverpool'dan cacık olmaz diyorumda kızıyorsunuz , Arsenal favorim sorunlu oyuncularından arındılar gencecik delikanlılar ile eserler umarım.
Tottenham 'ı şampiyonluk için favori yaptı İbrahim Altınsay...Tabi İngilitere'de yasamıs futbolu bildiğine inandığım bir kişi o...Fakat zor bu sene için.Sempati duyduğum bir takım Tottenham fakat cok cok zor...
L'Pool'u hiç beğenmedim Bassang'un attığı golde kademe hatası vardı...
Rafa Benitez Xabi Alonso'nun gidişine sevindi neredeyse fakat o takımı öne tasıyan bir oyuncuydu.Bu işi Lucas'tan beklemek komik olur...
5 büyük takımında macını izledim...Chelsea ve Arsenal'i beğendim.Manu utd ve Cityde eh işteydi
Cok keyifli bir sezon olacak gerçekten...
Arsenal belki bu sene değil ama kadrosunu muhafaza ettiği takdirde seneye ligi süpürür .. Jack Wilshere diyorum başka bir şey demiiyorum
Benitez: "Hedefimiz ilk dört"
Liverpool Menajeri Rafael Benitez, bu sezon da şampiyonluk hayali kurmadıklarını ve hedeflerinin ilk dört olduğunu belirtti.
Liverpool'un İspanyol menajeri Rafael Benitez, bu sezon da şampiyonluktan emin olmadıklarını ve tek hedeflerinin ilk dört içersinde kalmak olduğunu dile getirdi.
Irish Independent'a konuşan Benitez, "Beklentileri karşılamalıyız. Ama gerçekçi de olmalıyız. Şampiyonluktan bahsettiğinizde herkes bu sezon şampiyon olmamız gerektiğini söylüyor. Ama ben öyle sanmıyorum. Bu sezon ekstra bir baskı hissetmiyoruz çünkü son üç senedir bir kupa kazanamadık. Gerçekçi olup ilk dördü hedeflemeliyiz. Aynı soruyu bana geçtiğimiz yıl da sordular. Ama ben Ocak ayında ligi iyi bir yerde olmak istediğimizi söyledim. Öyle de olduk. Sezon sonuna kadar ligin iyi bir noktasında bulunduk. Bu sezon da aynısını başarmak istiyoruz" dedi.
Doğruları söylemiş.Ben ve birçok kişi de Liverpool'un şampiyon olacağını sanmıyor zaten.Bunu kendisi de bilmesi güzel.
Aygün bence bilmiyor ters motivasyon uygulamaya çalışıyor ama karsısında Alex Ferguson gibi bu işin ustası var...Son yıllarda Arsene Wenger de bunlara basladı.Demeç savaşı sekline dönüşecek Premier Lig...
Alex Ferguson tam ters taktiği uyguluyor aslında. Geçen seneki 4-1 lik L'pool hezimetinden önce Rooney ile beraber Liverpool'u gaza getirici açıklamalarda bulunmuştu. Benitez'de üzerlerindeki baskıyı azaltmak için böyle konuşmuş.
Bence Güzel Söylemiş...
Şampiyonluk Hedefi Tabii Ki Vardır Ama Bunu Herkesle Paylaşıp Takımı Ve Kendisini Baskı Altına Almasının Gereği Yok...
Böyle Söyleyip Maçlara Rahat Çıkıp Daha Başarılı Sonuçlar Almayı Düşünüyordur...
Hedefimiz İlk 4 Diyip Küçük Hedef Gösterip Sene Sonunda Daha Başarılı Olunca da Zor Olanı Başardık İlk 4'e Oynaması Gereken Bir Takımla Daha Başarılı Olduk Gibi Gösterip Kendisini Daha Başarılıda Gösterebilir :)
Yani Kesinlikle Psikolojk Savaş Uyguluyor...
Güzelde Yapıyor :)
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=B1RL98o7K_M[/YOUTUBE]
Chelsea - Hull City maçının golleri.
Not olarak, son golden sonra Lampard ve Deco'yu dikkatle ve tekrar tekrar geri sararak izlemenizi tavsiye ediyorum :n: Lampard'ın amacı nedir ? :D
Man U ile Chelsea kafa kafaya giderler. 2 side iyi. Diğerlerini salla. :D
Bende Everton yener diyordum. Geçen sezon Moyes in fanteziLeri yüzünden bu takım ŞampiyonLar Ligine gidemedi. Bu yıL da değişen pek bir şey oLmamış açıkcası. Takımda ki oyuncuLArı o kadar dağınık oynatıyor ki takım zaten organize oLamıyor. Transfer yapmadıLar. DeLi gibi paraLarı var ama oyuncu aLmıyorLar. ALtyapı dan geLen yetenekLi gençLerede yer vermiyor kadroda. Çok ezici bir yeniLgi oLdu.
Benim tuttuğum takımLarın bu kadar ezici sonuçLara uğraması artık başka arayışLara girsem mi diye düşündürmeye başLıyor beni :D
Moyes gitsin, bu takım efsane oLur.
Futbol heyecanı tüm Ada'yı sardı! İngilitere Premier League ilk haftasında cumartesi günün oynanan karşılaşmada, Chelsea sahasında ağırladığı Hull City'i 2-1 mağlup etmeyi başardı.
İnglliz basın organı The Sun, Premier League'de ilk hafta karşılaşmaları arasından haftanın karesi olarak, Chelsea-Hull City maçında 90. dakikada Drogba'nın golünde çaresiz kalan kaleci Boaz Myhil'in görüntüsünü seçti.
Stamford Bridge Stadı'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip Hull City ilk yarının 28. dakikasında Stephen Hunt'ın golüyle 1-0 öne geçerken Chelsea'nin beraberlik golü 37. dakikada Didier Drogba'nın golüyle geldi.
İkinci yarıda tamamen üstün olan taraf ev sahibi Londra ekibi olurken galibiyet golünü 90. dakikada Didier Drogba'nın harika golüyle lige üç puanla 'merhaba' dedi.
İşte Haftanın Fotosu: http://www.sporx.com/img/2009/08/171250518548.jpg
Sporx
Foto Süper :zuhaha:D
Gercekten cok ilginc bir kare. Yakalayanida tebrik etmek lazim :)
Süper ya :n:
Top nerde Myhill ne yapıyor anlamadım :D
ManU, Premier Ligi, Şampiyonlar Liginden daha önemli görüyor, Liverpool ise Şampiyonlar Ligini daha önemli görüyor. İlk dörde girip Şampiyonlar Liginde oynamak istiyorlar. Liverpool bana göre bir kaç yıl daha bu hasretten uzak kalacak.
Chelsea, kadrosunu 20 yaşındaki Sırp oyuncuyu transfer ederek güçlendirdi.
Slovak kulübü MFK Kosice'nin başkanı Blazej Podolak, yaptığı açıklamada 20 yaşındaki Nemanja Matic'i 1.5 milyon avro karşılığında Chelsea'ya sattıklarını açıkladı.
Ülkesinin 21 yaş altı milli takımında da forma giyen Matic, bu sezon İsveç'in ev sahipliği yaptığı Avrupa Şampiyonası'nda da forma giydi. Genç yetenek, sergilediği performansla birçok Avrupa takımının dikkatini çekmişti.
Orta sahada görev yapan futbolcunun, yeni kulübüyle 4 yıllık bir sözleşme imzalayacağı da gelen haberler arasında.
Benitez'in bu yılda şampiyonluk yarışına erkenden havlu atması onu tartışılır adam haline getirecektir..Liverpol bu yılı iyi değerlendirmeli..Unıted eski gücünde ve havasında değil..Chelsea ise bence çok kötü bir teknik adamla iyi kadrosuna rağmen tökezleyecektir..Ama ilk hafta Liverpol yine çok kötü sinyaller verdi..
Benim görüşüm ise şampiyonluk isteniyor ise, Benitez'den tez zamanda kurtulmaları gerekiyor.
Fransız teknik adam, Avrupa "Süper" Ligi'nin kurulması için hazırlıkların sürdüğünü belirtti.
Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Avrupa 'Süper' Ligi'nin önümüzdeki on yıl içerisinde kurulacağına ve büyük takımların gelirinin daha da artacağına inanıyor.
The Daily Mail'e açıklamalarda bulunan Wenger, "Avrupa Ligi'nin önümüzdeki on yıl içerisinde kurulacağına inanıyorum. Bunun yerel ligleri etkileyeceğini de düşünmüyorum. Ancak bunu sağlamak için çok sert kurallar konmalı" şeklinde konuştu.
Şampiyonlar Ligi'nden gelen paranın artık bazı takımları tatmin etmediğini belirten Arsenal menajeri, "Çünkü bazı takımlar bunun kat kat fazlasını harcıyorlar. Ayrıca ordaki parayı UEFA yönetiyor" ifadelerini kullandı.
Yerel liglerin her zamanki gibi hafta sonları, Avrupa Ligi'nin ise hafta içi oynanması ile hiç bir sorun yaşanmayacağına inanan Wenger, böyle bir şey olursa takımların çok geniş bir kadroya ihtiyaç duyacaklarını da sözlerine ekledi.
Newcastle United’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Steven Taylor’un birçok Premier Lig ekibinin transfer listesinde olduğu ifade edildi.
Newcastle’da forma giyen İngiliz savunma oyuncusu Steven Taylor’un, Liverpool başta olmak üzere birçok Premier Lig ekibinin transfer listesinde olduğu ifade edildi. The Newcastle Evening Chronicle’ın haberine göre, Taylor için Liverpool, Aston Villa ve Everton gibi kulüplerin devreye girdiği ifade edildi.
Everton Teknik Direktörü David Moyes’in, Joleon Lescott’un Manchester City’e gitmesi halinde, Taylor’u kadrosuna katmak isteyeceği belirtildi. Taylor’un Championship’te oynamak istemediği ve transferi konusunda yönetimden yardım beklediği belirtildi.
Newcastle yönetimi, yüksek maliyetli Michael Owen, Obafemi Martins, Mark Viduka ve Damien Duff gibi oyuncularını göndermeyi başarmıştı.
Eğer bu gerçekten yapılırsa büyük kulüpler ile diğer kulüpler arasında bir uçurum olur. Gerçekten çok saçma bir olay...
Yalnız şöyle bir şey de var.Haftasonu lig,hafta içi çarşamba falan bu Avrupa ligi olursa ülkelerde kupa maçları nolucak ? FTK gibi kupalar falan kaldırılır o zaman.Düzen falan bir şey kalmaz.Yapılırsa çok zevkli olur fakat oturtulmuş bir düzen var.O düzen bozulur mu bilmem.
Bu gece Sunderland-Chelsea maçı oynandı....Maç Chelsea'nin 3-1lik üstünlüğüyle sonra erdi....
Sunderland Bent ile öne geçti fakat kalan dakikalarda Sunderland geçilmezi oynayınca 3-1le sahadan boynu bükük ayrıldılar...
Chelsea'de Cole,Bosingwa,Deco iyiydi....Golleri Ballack,Lampard (p),Deco attı....
Sunderland gole kadar iyiydi fakat daha sonra çok geride kaldılar.Modern futbol ne diyorsa tam tersini yapınca %35lik bir topla oynama yüzdesiyle berbat bir oyun sergilediler...
Liverpool, beklenmedik bir hamleyle AEK'dan Sotiris Kyrgiakos'ı transfer etti.
Defansını güçlendirmek isteyen Liverpool, Rafael Benitez'in talimatıyla AEK'dan Sotiris Kyrgiakos'ı transfer etti.
Yunan oyuncu, Atina ekibinden önce Eintracht Frankfurt ve Glasgow Rangers kulüplerinde forma giymişti. Goal.com Yunanistan'a göre, Liverpool bu transfer için 3 milyon avro ödeyecek. Premier Lig ekibinin ilk teklifinin 1,5 milyon avro olmasına rağmen, AEK'nın 5 milyon avro istemesi üzerine pazarlık sonucunda ortada buluşuldu.
Martin Skrtel ve Daniel Agger'in sakatlıkları yüzünden kadro kurmakta zorlanan Rafa Benitez, bu transferle biraz olsun rahatlayacak. Kyrgiakos'ın kulüp tarafından bir-iki gün içinde açıklanması bekleniyor.
Goal.com
L'Pool bu transferle şampiyonluk adaylığında birinci sıraya cıktı...
Gökhan Zan'ın yontulmamıs hali.
Hem transferini, hemde futbol hayatını :)Quote:
Liverpool,Kyrgiakos'u bitirdi
oynayamaz :)
Tribüne Amigo Diye Mi Almışlar??
Liverpool Gibi Bir Klübe Bırakın Bu Oyuncuyu 30 Yaşındaki Bir Oyuncu Almayı Yakıştıramıyorum...
Sevdiğim Bir Klüp Olan Liverpool'un Tanınmamış da Olsa Bir Genç Oyuncu Almasını Tercih Ederdim...
Kyrgiakos'un ne işi var Liverpool'da?
Benitez sen transferden anlıyosan :) Dahada birşey demiyorum :)
Bizim Türkler bile o kadar anlamadığı halde gidip bu adamı almaz büyük takımlarımız :D Koskoca Liverpool kimleri alıyor :D Hadi çok iyi bir oyuncu olsada yaşı geçmiş olsun ama bahsettiğimiz adam AEK'da son demlerini yaşamaya başlayan birisi. :)