O kadar da değil demi :D
Napoli olsa ölüm grubu olacaktı. Bana göre yine en zor grup. Ölüm demesek bile koma grubu felan bu gruptur heralde.
Printable View
real madrid :)))
zor gruba dustuk vallahi..
4torbadan icerde disarda yenebilecegimiz bir takim lazim. Bari ucunculuk garanti olsun
Anderlecht, Celtic falan kaldı güçlü sayılabilecek.
Of of of maçlar çok fena olacak.
F cok berbat birsey oldu oyle :D
F gurubu bayağı ilginç oldu.
Anderlecht de olamaz.
Celtic de gelmedi
Kopenhag geldi.
Real Madrid - Juventus - Galatasaray - Kopenhag
Real madrid - juventus - galatasaray - copenhag
Kopenhag nasıl bir takım bilmiyorum valla. Zor bir grup ancak ben ümitliyim. 2. olunabilir..
Bu gruptan GS 1. çıkar.
Bence 3. oluruz rahatlıkla, güzel maçlar olacak. Geçen sene güzel kura çekmiştik bu sene olmadı ama olsun, tadını çıkarmak lazım. Bu platformda mücadele etmek bile güzel. :)
GS uefa'nın en iddialı takımlarından gibi bu sene :)
Juventus'u geçen sene istiyordum, bu sene geldiler. Hücum hattına Tevez ve Llorente gibi iki üst düzey oyuncu aldılar ve daha da güçlü oldular. Umutsuz olmayı gerektiren bir şey yok, Juve bilir bizi.
Şampiyonlar ligininin tadı zaten bu güçlü takımlar olduğu için bir başka.Güzel maçlar olucak şimdiden heyecanınını yaşıyorum.Son torbadan makul bir takım çektik.Hayırlısı olsun.
GS Avrupa Ligi'nde finali zorlar.
http://hizliresimyukle.com/images/2013/08/29/QVER.jpg
Takım isimlerine bakarsak 3. oluruz gibi. Ancak maçlar 90 dakika; grupta sıralamamızın iyi veya kötü değişmesi maçlarda göstereceğimiz performanslara bağlı. İnşallah yine güzel bir performans sergileriz.
Hayırlısı olsun Galatasarayımız için.Arenada 3'te 3 yaparsak çıkabileceğimiz bir grup bence.
Fikstürler belli mi bilmiyorum, ama Kopenhag ile başlarız umarım.
zor grup tabiki... ama neden olmasin 2. lik real madrid harici obur 2 takim o kadarda urkutucu degil.
Gruptan ikinci çıkma şansımız var tabi Juve ile tarihi maçlar olacak.
Bence Real Madrid ile başlamamız daha doğru olur sistemi hala oturtmuş değiller.
Juventus'un gruptan 1. çıkacağını düşünüyorum. İkincilik konusunda bir sürpriz zor, ama umarım olur.
Uefaya gitmemiz daha iyi aslında Uefa'da bize kafa tutacak takım yok.
o degil yine bize bernebau gozuktu :D :D
Nedvedmania sevincinden dolayı havalara uçtu.
Galatasaray'ın Juventus ile eşleştiğini gören Nedvedmania sevincinden havalara uçtu.Kendisinden uzun süredir haber alınamıyor.Lütfen görürseniz bizlere ulaşın.
https://pbs.twimg.com/media/BS2c0cMIUAAb_dx.jpg
bizimkiler memnun sorun yok :D
Aynen nerde bu çocuk o kadar dedi dedi geldi Juventus ortalıkta yok. :D Zaten yaktı bizi. :(
bu arada 150 bin euroluk ribery avrupanin en iyi oyuncusu....
Beyler varya size şuan hissettiklerimi anlatamam. Hala gözlerim doluyor. Ne hayallerim vardı yıllardır. Çok şükür bu sene kaza bela olmazsa gerçekleşecek. Hava alanında karşılama, takımın oteline gitme vs vs vs . İnanamıyorum hala :)
Bu arada kura çekimi anındaki tepkimi merak edenler için --> :D https://twitter.com/CihanEkrmCetin
Birde şu rabia işareti koymazlar mı profil resimlerine :)
Abi ben en çok bu İskandinav takımlarından korkuyorum.Adamlar çok ters geliyorlar bizim takımlara.
Cihan gözün aydın.