Fener fena geliyor bu sefer kafaya koymuslar :)
Printable View
Fener fena geliyor bu sefer kafaya koymuslar :)
Müthiş bir galibiyet helal olsun.Bjelica harika oynadı müthiş savunma yaptı.Vesely yine aynı şekilde.Maçı bize yaptıgımız savunma getirdi.Umarım diger gruptan Maccabi veya Pana gelir.
Cska'dan sonra olympiacosu da yendik, adım adım F4'a gidiyoruz. 2 takıma da ikili averajda üstünlük kurduk bu saatten sonra hata yapmazsak grubu lider bitiririz. Tebrikler Fenerbahçe.
Abartı diyenler çıkabilir, ancak kulüp bazında ülke basketbolunun en önemli galibiyetlerinden birini aldı Fenerbahçe Ülker dün akşam. Final Four için çok çok büyük bir adım oldu bu. Kalan maçlarda sürpriz yaşamazsak lider olarak diğer grubun 4. sünü bekleriz. Bu da Pana olur muhtemelen. Ancak 4. oldular diye Pana gibi bir takımı rahat geçeceğiz anlamına gelmiyor. Sadece saha avantajımız olacak. Zira Pana geçen yıl da zar zor 4. olarak çıkmıştı çeyrek finale. Buna rağmen çaprazdan gelen lider CSKA'yı baya baya zorlamış, ancak 3-2 ile elenmişti. Sonuçta Panathinaikos bu. Bu sezon deplasmanda çok iyiyiz, ama oradan çıkamamıştık.Bir hata yapsak bile CSKA - Oly maçı var daha, o yüzden 2. lik garanti. Saha avantajına her türlü sahip olacağız yani.
Büyük oynuyoruz bu sene. Sonu güzel olsun inşallah.
Bu arada Fenerbahçe dün serbest atıştan daha yüzdeli üçlük attı.
Abarti değil gerçekten buyuk is. Fenerbahçe böyle olmalı iste. O güç var.
Az önce Efes'i yenip top 16'yı tamamladık. Maç boyunca çok basit oynadık ve Efes'in maçı kazanması için bence gerekli ortam vardı ama sanki sonraki tur bize göre değil der gibi oynadı Efes. Keşke yenilseydik ama Efes te hiçbir şey yapmadı kazanmak için. Malaga'nın kazanacağına da hiç ihtimal vermiyorum, Efes için Avrupa bitti gibi ama üzülecek bir durum değil gayet iyi geldiler. Rakibimiz Maccabi-Alba galibi olacak, açıkçası Pana'nın gelmemesine sevindim umarım iyi hazırlanırız maçlara.
Edit: Maccabi kazandı ve rakibimiz oldu(CSKA sürpriz yapıp 17 sayıdan maçı vermezse), Berlin olsa çok güzel olacaktı 5 maç içeride olacaktı neredeyse. Efes elendi demiştim ama Malaga da 3. çeyrek 4 dakika kala 11 sayı önde, hala 4. lük şansı var.
Maccabi eleyebilecegimiz bir rakip ben kendimizi favori olarak görüyorum.Bu sene Maccabi hiç beklenmedik maclarda bile zorlandı. Cska ve Oly maçlarındaki gibi konsantre olursak Final Four hiçte zor degil.
Fenerbahçe Ülker Final Four'da. :) Yazan kimse yok yahu bari ben yazıyım dedim. :)
Tarifsiz bir akşam, sonunda beklediğimiz yerdeyiz. Artık hedef şampiyonluk, bu kadar inanmışken başarabiliriz. Tebrikler Fenerbahçe.
Ne mac oldu bee harikaydi gercekten. Tek kotu bjelicaydi olsun o kadar da adam yil boyunca müthiş bir performans gosteriyor. Son olarak OBRADOVICCCCC !!!!
Muhteşem bir karşılaşmaydı, tebrikler Fenerbahçe Ülker...
Goudelock süper bir oyuncu gerçekten ve Obradavich...
İnşallah Efes'de buraya gelir Final Four'da 2 takımımızda olur.
Efes alabilseydi Madrid'deki 2. maçı(ucundan döndüler) finallere kalabilirdi. Şuan için çok zor görünüyor.
Efes son saniye üçlüğüyle seride durumu 2.1 yaptı 2.2 olursa 5.maç çok cekismeli gececektir
Efes şaşırttı beni,1 maç almasını dahi beklemiyordum bu güçlü Real Madrid takımına karşı. Ancak perşembe günü de kazanırsak 5. maç artık herkesin maçı olur. Orada seyirci etkisi falan iyice azalır.
Bu arada FB'yi tebrik etmemişim galiba. Büyük bir başarı gerçekten ve umarım ki devamı gelecek. İyi bir takım uyumu yakaladılar.
Valla Efes biraz akıllı oynasaydı 3-0la turu bile gecebilirdi simdi.Özellikle 2. maç nasıl verilir inanılır gibi degil.Real hiç ismi gibi oynamıyor.Ben çok rahatladım Real'i bu maçlarda izledikten sonra.Eger Efes'e oynadıkları gibi oynarlarsa bize karşı biz eleriz bunları.Ama ben Efes'e inanıyorum isme aldanmasın kimse Real bu seride hiç iyi degil su ana kadar.
Bu akşam inşallah seriiyi eşitleyip İspanya'da erken final oynayacağız. Sonuna kadar destekliyoruz...
Efes elendi. Madrid'in son 5 dakkada salladığı her üçlük girdi neredeyse. Kalite farkı ortaya çıktı. Madrid yenilmeyecek bir takım değil, F4'da Madrid'e karşı en az onlar kadar kazanma şansımız var bence.
Spanoulis farkıyla Oly CSKA'yı 70-68 yendi. :)
Adamlar yine yaptı, spanoulis 10 da 0 attıktan sonra resmen çıldırdı. Teodosic'in de pişmanlık olduğunu bir kez daha gördük, küçük maçların büyük oyuncusu.
2. çeyrekteki rezalet oyunumuz sonrası açılan farkı kapatamadık ve maç 96-87 bitti. Real Madrid ve hakemler yine şovlarını yaptılar, adamı zorla ırkçı yaparsınız. Finalde Olympiakos bi yensin de aklınız başınıza gelsin pislik İspanyollar.
Gecmis olsun Fenerbahce`ye.Gercekten Ispanyollar cok kollandi bu sezon ozellikle.
Bir de icimde yara oldu.Fenerbahce`yi sonuna kadar tebrik ediyorum, basketbola guzel yatirimlar yaptilar ve bu takim gelecek senelerde de zirveye oynayacaktir.
Bizim baskani sirf bu yuzden bile sevmiyorum, gidecegi gunu iple cekiyorum.``Basketbol subesi kapatilmali, maddi gelir elde edilmiyor.`` gibisinden bir aciklama yapmisti.Halbuki futbola yapilan yatirimin sadece yuzde 25`i basketbol subesine yapilsa, bugun belki bizim diger takimlarimiz da basarili olurdu.Simdi diyeceksiniz daha basketcilere borcunu odeyemiyor klup, kismen haklisiniz.Fakat bu durumun bizzat baskan Duygun Yarsuvat ile alakali oldugunu dusunuyorum.Basketbol subesini silip atti.
Ne zaman Euroleague sayfasinda bir Yunanla tartissam hemen Greece=9 Cups Turkey=0 muhabbeti yapiyorlar, ne cevap vereceksin?
Basketbola daha fazla onem verilmeli, hayat futboldan ibaret degil.