İlk maç 14 Şubat Salı, 2. maç 23 Şubat Perşembe.
TFF, bu zamana gördüklerim arasında en kötüsü, açık ara. Kalan haftalarda ne gibi saçmalıklar yapacak, ilgiyle bekliyoruz.
Printable View
14 ve 23 Şubat'da Uefa maçlarımız da var.
Bizimde böyle fikstür...22'si Eskişehir-25'i Ankaragücü-28'i Bursaspor...Ama Beşiktaş'ın durumu daha başka...Braga maçları da yakına denk geliyor kötü açıkcası...
bu zamana kadar gelen en kötü tff yönetimi, bunda mutabıkız.
takımlar arasında eşitsizlik var sürekli.
Yahu bu federasyon geldiğinden beri ne yaptı? Diğer saçmalıklarını sayamayacağım ama en azından şunu diyim, sen bir takımın fikstürünü ayarlayamıyorsan nasıl bir federasyonsun? Sinirlenmemek kızmamak elde değil.
Bu oyuncular robot değil heralde. 6 günde 3 maç nedir yahu ? Hayır en azından şu Kayseri maçı Cumartesi-Pazar yapılamaz mıydı ? Te Allahım ya rabbim ya.
Hazır 7 gün etmişken araya bir de TR Kupası maçı koysalar bari :)
Kayseri maçının Pazartesi olması tamamen saçmalık. Fener Pazar oyunuyor. Perşembe Fener'le biz oynuyoruz. Bizim de en kötü ihtimal Pazar oynamamız lazım. Hem daha az dinlenmiş çıkıyoruz derbiye, hem de derbi sonrasındaki fikstür feci durumda. Hiç mi fikstürü ellerine alıp arkadaş biz ne yapmışız demiyorlar.
Benim anlamadağım aynı güne 3 büyük maç aynı saate 2 büyük maç konulabiliyorken niye bu sıkışıklık.
Carvalhal'in sevinci pahalıya patladı!
Beşiktaş'ın Gaziantepspor'a attığı 3. gol sonrası oyuncularının sevincine ortak olmak için yedek kulübesinden futbolcularının yanına koşan Portekizli teknik adamın, sağ arka adalesinde yırtık oluştuğu öğrenildi.
26 Ocak 2012 Perşembe - 15:22
DHA
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş'ın Gaziantepspor ile oynadığı karşılaşmada Siyah-beyazlı takımın attığı 3. gol sonrası oyuncularının sevincine ortak olmak için yedek kulübesinden futbolcularının yanına koşan Carvalhal'ın, sağ arka adalesinde yırtık oluştuğu öğrenildi
Fi Yapı İnönü Stadı'nda 24 Ocak Salı günü oynanan Beşiktaş-Gaziantepspor maçında Siyah Beyazlı takım, 90 artı 6. dakikada Egemen'in attığı gol ile 3-2 galip ayrılmıştı. Müsabakada 2 kez geriye düşen Beşiktaş, uzatma dakikalarında attığı gol ile 3 puanı kazanırken, futbolcular ve teknik heyet büyük sevinç yaşamıştı. Egemen'in attığı gol sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal da yedek kulübesinde bulunduğu yerden ani bir hareketle koşmaya başlamış ve yaklaşık 100 metrelik mesafeyi koşarak oyuncularının sevincine ortak olmuştu. Türk futbolunda çok fazla şahit olmadığımız bu gol sevinci maçın ardından büyük yankı uyandırmıştı. Türk ve Portekiz basınında Carvalhal'ın bu sevinci üzerine birçok yorumlar yapılmıştı. Hatta Portekiz basınında Carcalhal'ın yaptığı bu gol sevincinin ülkenin en ünlü teknik adamı Jose Mourinho'nun geçmiş yıllarda yaptığı gol sevinçlerini andırdığı hatırlatılmıştı.
CARVALHAL'IN YAPTIĞI BU KOŞUDA SAĞ ARKA ADELESİNDE YIRTIK OLUŞTUĞU ÖĞRENİLDİ
Maçın ardından soyunma odasına giden Carlos Carvalhal'ın tatsız bir olay yaşadığı öğrenildi. Golün ardından ani bir hareketle koşmaya başlayan Portekizli teknik adamın soyunma odasında sağ arka adalesinde ağrı hissettiği ve yapılan kontrolü sonrası adalesinde yırtık meydana geldiği öğrenildi.
Carvalhal'ın 100 metrelik deparı sonrası sağ arka adalesinden yaşadığı sakatlığın tedavisine başlandığı belirtilirken, dün özel işleri için ülkesine giden Portekizli teknik adamın İstanbul'a döndükten sonra kontrolden geçirileceği kaydedildi.
Sizin yanlışınız var. Derbi öncesi son maçlar aşağıdaki gibi. Ayrıca sorun derbi maç öncesi ise Fenerbahçe daha dezavantajlı. Samsun'dan İstanbul'a gelecek. Beşiktaş İstanbul'da zaten.
02.02.2012 18:00 SAMSUNSPOR - FENERBAHÇE A.Ş.
02.02.2012 20:30 BEŞİKTAŞ A.Ş. - MERSİN İDMAN YURDU
Evet ben kaçırmışım. İki de bir maç mı olur ya? Haftalar birbirine karıştı. :icon_biggrin:
Sezon başlarındaydı sanırım haftanın 7 gecesi maç vardı, haftaların karışması çok normal bu ortamda, biri bitmeden diğeri başlıyor.:D
"Aradığımız 10 numara Braga'da oynuyor. Hugo Viana, herkesin istediği pası verecek gerçek bir yıldız. Onunla oynamak sizi rahatlatır"
RECORD'A SÖYLEDi
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, UEFA Avrupa Ligi'nde Braga ile oynanacak maçlar öncesi rakibi değerlendirirken, Sporting'den eski takım arkadaşı 28 yaşındaki Hugo Viana'ya övgüler yağdırdı.
Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş yönetime "Aradığınız 10 numara Braga'da forma giyiyor, onu mutlaka alın" mesajı veren Portekizli yıldız, Record gazetesine yaptığı açıklamada, "Tabii ki onu benim takımımda görmek isterdim" yorumunu yaptı.
YENi GÖZDE OLUR
Quaresma, Beşiktaş'ın uzun zamandır bir 10 numara arayışında olduğunu ifade ederek, "Viana'yı herkesten iyi tanıyorum. O beni iyi bilir, ben de onu iyi biliyorum. Viana ile oynamak inanın çok kolaydır. Hugo, herkesin istediği pası verecek yeteneğe sahiptir, sadece istiyor olması yeter. Onunla oynarken söylemenize gerek yok, o sizi görmese de bunu hissedersiniz. Beşiktaş formasını giydiğinde, tribünlerin yeni gözdesi olacaktır."
MİLLİYET
hugo viana'yi cok eskilerden valencia'dan hatirliyorum o zaman pek iyi topcu degildi pisme cagindaydi cok gec parladi besiktasin 10 numaraya ihtiyaci oldugunu sanmiyorum fernandes varken gerek yok.
Braga'nın da özellikle bizle oynayacakken en önemli oyuncularından birini bize bırakacağını pek sanmıyorum.
Ali Eren Beşerler Sportif Direktör olarak çok yakın zamanda kulübe katılacak diyorlar.
besiktas ortasahayi ne yapacak bence almeida,edu"yu yollasinlar edu gitcek zaten saglam bir forvet alsinlar.
Bize transfer olarak en gerekli bölge başkanlık. Kimi alırsak alalım umrum dışı, Y.D. o koltukta olduğu sürece.
Federasyon fiksturu duzenlemis diye duydum. Bjkmedyada yaziyordu.
İflas ediyoruz beyler.
Demirören'in makam aracına haciz
Geçen yıl Beşiktaş forması giyen ama alacağını bir türlü tahsil edemeyen Bekir Yarangüme yasal işlem başlattı.
http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/fd_100.jpg
31.01.2012 - 14:54
http://kralspor.ensonhaber.com/resim...cina_haciz.jpg
Geçen yıl Beşiktaş forması giyen Bekir Yarangüme, kulüpten olan 260 bin TL’lik alacağını tahsil edebilmek için avukatı aracılığıyla girişimlerini yaptı. Kulüpten bu paranın ödenmesi yönünde herhangi bir adım atılmayınca avukatları aracılığıyla Beşiktaş’ın bazı gayrımenkullerine ve araçlarına haciz koydurttu.
MAKAM ARACI SATILACAK
Altunizade civarında trafik polisleri tarafından çevrilenaraca el konuldu. Araç satışa hazır duruma getirildi. Kulüpten gelen ‘Başkanın aracını bağlamışsınız, ayıp oluyor’ telefonu da işe yaramadı. Eğer Beşiktaş Bekir Yarangüme’ye olan bu borcunu ödemezse araç satılacak.
bu kaçınılmazdı zaten.
fifa'nın beşiktaş'ı incelemeye aldığı haberleri de var.
Popülist yöneticilerin eseridir bu durum. Sen bir yanda birkaç oyuncunun emeğini, alınterini hiçe sayıp maaşlarını ödemiyorsun, diğer yandan dünya yıldızları transfer ederek dudaklara bal çalıyorsun. Ve eğer taraftarlar protesto etmeyi "Fenerbahçemiz" dedin diye eyleme geçiriyorsa, bir düşünmeleri gerek.
Taraftar çok önceden protesto etmek istiyordu ama izin verilmiyordu.O son olay artık bardağı taşırdı.Ne kadar doğrudur ama şöyle bir haber var mesela.
http://www.kartalbakisi.com/haber/pr...linmiyor/7961/
Daha öncesinde Denizlispor maçında kapalı tribünde prostestolardan dolayı dayak yiyen taraftarlarımız var.Yakın zamanda da aynı şekilde Yıldırım Demirören'i prostesto çabaları engelleniyormuş söylenenlere göre.(sadece bayanların olduğu kupa maçında bile) Ama taraftar artık bu sefer her şeyi göze almıştı Mersin maçı için ama bu seferde ceza almışız.:)
Bir de şu var,taraftar yıldız transferlerden sonra sesini kesti deniliyor ama asıl sebep Yıldırım Demirören'in istemediği sürece başkanlıktan ayrılamayacağı gerçeğinin kabul edilmesi.Kongrede bir sürü adamı olduğu kesin.Son başkanlık seçimlerinde taraftarların %95'inden fazlasının istemediği adam bütün sandıklarda açık ara farkla kazandı.
Biliyorum tribünlerde yaşananları Şemsi. Kapalının ortasındaki locaların söktürtülmesiyle başladı bence bu süreç bence. Denizlispor maçında tepki gösterenlere yapılan saldırı, vs. biliyorum. Tanıdığım tüm Beşiktaşlılar Yıldırım Demirören'den şikayetçi. Ama o Denizlispor maçından sonra hangi maçta tepki gösterildi. Sinmesi bu kadar kolay mı Beşiktaş taraftarının? Tüm tribünler tepki gösterse Yıldırım Demirören'e tüm 30000 kişi mi basacak stadı? Bu kadar zaman beklenmesinin nedeni ne? Çarşı mı? Benim bildiğim 3 basketbolcuya resmen işkence yapılmıştı bir dönem. Neredeydi Beşiktaş taraftarı? Iverson'lı takıma tezahürat yapıyordu. O zaman neredeydi Beşiktaşlı duruşu?
Yanlış hatırlamıyorsam o Denizlispor maçı seçimlerden önceydi.Dediğim gibi taraftarın sinmesinde o kadar protestoya rağmen Demirören'in tüm sandıklarda açık ara kazanması oldu.Yıldız oyuncu furyası da etkili tabii.Onu inkar etmiyorum.Demirören kazandığı zaman seçim alanında amigoluk yapan Çarşı'nın önderlerinin her seferinde takımı sabote etmeyin diye taraftar üzerinde baskı kurması da var.He tüm bu dediklerim taraftarları tam olarak aklamıyor ama bunlar da önemli engeller tabii.Ama artık savaş baltaları çıkartıldı.Ne pahasına olursa olsun taraftar bu sefer vazgeçilmeyecek gibi gözüküyor.
A2 takımımız Galatasaray'ı yenerek grubunu lider tamamlamayı garantilemiş.
Quote:
Galatasaray A2 Takımı, A2 Ligi 1. Grup 17. Hafta maçında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaştı.
Yoğun bir kar yağışı altında oynanan mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona ererken, ikinci yarının hemen başında Kadir Arı, ev sahibi ekip lehine skoru 1-0'a getirdi. Grubu lider tamamlamak için mutlak galibiyete ihtiyaç duyan Galatasaray, risk aldıktan sonra savunmasında açıklar verince, Beşiktaş Hasan Türk, Mehmet Akyüz ve Ali İhsan'ın golleriyle 4 farkı buldu. Son bölümde Berk İsmail Ünsal'ın golüyle skoru 4-1'e getiren Galatasaray'da Kaptan Uğur Ayhan, çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
Bu sonuçla, A2 Ligi 1. Grup'ta bitime bir hafta kala Beşiktaş, liderliğini garantiledi. Galatasaray A 2 Takımı ise ikinci sırada kaldı.
Azeri milyarder vardı bir ara. Ne oldu ona? Biz de bulsak bir tane Arap şeyhi falan. Gelsin parası neyse versin de şu adam gitsin artık. Adam maçlara gelmiyor yahu. Nasıl başkan anlamadım. Beşiktaş kadar işlerin gizli kapılar ardında yürütüldüğü başka bir kulp var mı acaba?
Ali Eren Beşerler gelecek dertler bitecek meraklanmayın.
Şemsi, söyleyeceğim her şeyi söylemiş. Tam aklımdan geçen şeyleri yazmışsın kardeşim, eline sağlık.
Şu sözle katılayım ben de bu görüşe:
''Y.D.'ye olan tepki, Fenerbahçemiz lafıyla başlamadı, o lafla arttı.'' - Ali ECE
Bu arada, Y.D.'ye gösterilen tepkiler Denizlispor maçında tavan yapmıştı ve malum olaylar yaşanmıştı. Daha sonrasında Y.D. başkan seçildikten sonra tribün liderleri, abilerimiz dediğimiz kişiler; ''Seçim yapıldı, başkan seçildi. Artık takıma dönelim beyler.'' dediler ve o şekilde protesto sonlandı. Keşke takıma falan dönülmeseydi. :(