Chelsea napsın kardeş Benni Maccarthy'İ ???
Valla hiç bir şey duymadım bu konuyla ilgili ;;)
Printable View
Chelsea napsın kardeş Benni Maccarthy'İ ???
Valla hiç bir şey duymadım bu konuyla ilgili ;;)
Çok iyi karar ..Mehmet Aurelio kaptanlık teklifini kabul etmediğine göre en uygun isim Alexdi
TartışmaLarınızı okudum.İkinizde güzeL yorumLar yazmışsınız bende bi kaç bişey ekLeyeyim :)
ALi tandoğandan sağ açık feLan oLmaz.GençLerde sağ açık oynadı tamam ama iyi orta yapabiLme dışında ne topLa o kadar iyi gidebiLiyor ne adam eksiLtmesi çok iyi Form tutmuş bir yozgatLı ki Form tutmuş haLi ve İstikrarLı oLursa MiLLi takımda da banko oynar.O yüzden aLiye gerek biLe yok bence. Anca aLternatif oLabiLir sakatLık ceza vs durumLarda.Sağ bekte ise bu yıL mecburiyetten Toraman oynayacak.Bence bu böLgede Serdar oynasa bir kaç maç sonra performansını katLayarak oynar ve Ön Libero deniLen mevkii de gösterdiği performansı tekrar gösterebiLir.Toramanın orda oLması sağ hat hücumLarımızda biraz sıkıntı yaşanması demek oLsada aynı şekiLde ters orantıda savunmada artı demek oLucak.
DeLgado ve Rico için basa basa ikiside geçen yıL taktik kurbanı oLduLar dedim.Bu yıL şimdi ikiside istedikLeri mevkii de değişmeLi oynayacakLar ve ben özeLLikLe deLgado nun bu rahatLık ve sezon öncesi formu iLe patLayacağını düşünüyorum.Rico ise kaLitesi ve tecrübesi iLe yine bu takıma çok şeyLer katabiLir.
Avrupa için ise bu kadro iLe ŞL ye kaLırız ama en kötü ihtimaLLe Uefa vizesi aLıp yoLa devam ederiz.Kadroda bir istikrar oLmadığı içinde bu yıL fazLa iLeriLere gidemeyiz.Ama eğer bu kadro ve sistem oturur ve geLecek yıLLarda bunLar muhafaza ediLip üstüne ekLenerek devam ediLirse işte o zaman Avrupada başarı geLir.Bu bütün takımLarımız için aynı.
haber çıkabilir kardeş ;;) ama pizzaro-shevchenko-drogba-kalou-robben gibi adamlar varken napsın???
gelen isim yerini hakeden birirsi olacaktır ama çabuk olması bence takıma ısınması ve UEFA kupasına kadar formunu yükseltmesi için çok önemli
10 numara Alex'e veriledi mi?
Roberto Carlos olsa daha iyi olurdu
bence semihe verilmeliydi
Türkçe bilen biri olsa daha iyi olurdu.
rico veya degado yerine serdar yedek kalabilir 4-3-2-1 gibi
alex çok az türkçe biliyor galiba
arkadaslar Selman abi söyleyene kadar hangimiz odemwingie ile ilgilimz oldugunu biliyordu ??? hiçbirimiz...yani kimsenin bilmedigi bi isimde olabilr
http://www.ntvspor.net/Pages/13144.ASP
Heheh, yok Legro falan.
Ilahi yonetim.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fenerbahçeli Kerim Zengin'i kiraladı
Turkcell Süper Lig’in yeni takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fenerbahçeli Kerim Zengin ile sezon sonuna dek kiralık olarak anlaşma yaptı.
Lacivert-turunculu kulübün futbol şubesi sorumlusu Kamil Dizar, genç oyuncuyu Fenerbahçe’den 1 sezonluk kiraladıklarını vurgulayarak, bu transferle sağ kanattaki eksikliği giderdiklerini söyledi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Gençlerbirliği, Diyarbakırsporlu Burhan ile 4 yıllığına anlaştı
Gençlerbirliği, Diyarbakırspor’un 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Burhan Eşer ile 4 yıllığına anlaşma sağladı.
Gençlerbirliği’nin, Burhan Eşer’e karşılık Diyarbakırspor’a 1 futbolcu ve 600 bin dolar para vereceği öğrenildi. Burhan Eşer’in, yarın Avusturya kampını tamamlayarak Ankara’ya dönecek olan kırmızı-siyahlı ekibin Ankara’daki tesislerine gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi.
Gökhan Gönül'ün Alınmasından sonra Kerim'in kiralık gitmesini bekliyordum yönetim çok iyi karar vermiş
üzüldüm valla iyi bir oyuncuydu keşke gelseydi ;;)
Bunda anlasamayiz, ben tamamen farkli dusunuyorum. :)
Bence bir arada oynayabilirler. Rico tam bir forvet arkasi adami degil. Zira topu alip ceza alanina sokulan, gordugu yerde vuran, dikine oynayan bir adam degil. Hatta Rico'yu sevmeme ragmen cok kizmisimdir gordugu yerde vurmuyor diye, adam illa pas derdinde. Delgado ise forvet arkasi oynayacak turde. Bence Delgado forvet arkasi, Rico da onun arkasinda orta sahanin gobeginde oynayabilir. Rico saga sola acar oyunu, hucumu yonlendirir. 4-3-2-1. 3'lunun ortasinda Rico. 2'liden biri Delgado biri I.Akin/Burak. Veya 4-4-1-1 falan.Quote:
DeLgado ve Rico için basa basa ikiside geçen yıL taktik kurbanı oLduLar dedim.Bu yıL şimdi ikiside istedikLeri mevkii de değişmeLi oynayacakLar ve ben özeLLikLe deLgado nun bu rahatLık ve sezon öncesi formu iLe patLayacağını düşünüyorum.Rico ise kaLitesi ve tecrübesi iLe yine bu takıma çok şeyLer katabiLir.
Bir de soyle bir ihtimal var. Rico ve Delgado, ikisi birden forvet arkasi oynar. O da 4-3-2-1 oluyor. Bu seneki cok iyi oynadigimiz ama sanssizlikla & hakemle yenildigimiz Bukres maci gibi.
Su dedigin olsun, sukrederim ben. Yani en kotu ihtimal dedigin sey, 3 senedir yapamadigimiz sey, zira gruplardan 3. olup UEFA'ya akanlar, direk UEFA'daki gruplarin 2. leriyle oynuyorlar. Biz de 3 senedir cikamiyoruz o 5li gruplardan.Quote:
Avrupa için ise bu kadro iLe ŞL ye kaLırız ama en kötü ihtimaLLe Uefa vizesi aLıp yoLa devam ederiz.Kadroda bir istikrar oLmadığı içinde bu yıL fazLa iLeriLere gidemeyiz.Ama eğer bu kadro ve sistem oturur ve geLecek yıLLarda bunLar muhafaza ediLip üstüne ekLenerek devam ediLirse işte o zaman Avrupada başarı geLir.Bu bütün takımLarımız için aynı.
Ne diyelim hayirlisi.
Fenerbahçede 11de oynayabilenlerden türkçe konuşan biri kaldı mı :D
Türkiye'deki yabanci oyuncular kameralara Türkce konusmaktan cekiniyor cünkü yanlis birsey söylemekten korkuyorlar.
Bence Kaptan illa Türkçe konuşmalı diye bir şey olmamalı
Legro yalan mı olmuş. Zaten bu yönetimden de ancak bu beklenir...
Evet olmalı.Kaptan dediğin hakemle de konuşabilmeli.Hakemlerimizin çoğunun İng. bilmediğini düşünürsek bu şart olur.Ayrıca kaptan hem tüm takım tarafından sevilen hem de hırslı bir oyuncu olmalı.Alex de hırs yok.Türkçe zayıf.Bence yanlış karar.Tümer veya Önder olmalıydı
Transfer haberleri konusu arkadaşlar, kaptanlıkla ilgili artık mesaj görmek istemiyorum bu konuda...
Saçmalık üstüne saçmalık. Rezalet tam kelime ile rezalet. Çulsuz 5 kuruşsuz yönetim!
cole ve legro işi yattı mı?????
iyi olsunda isi farketmez
çoğu yerde Humberto Suazo ile ilgilendiğimiz yazıyo eğer alabilirsek iyi olur ama ne kadar doğru orasını bilemeyiz..
ister tanınan bir adam istersede 3.ligden bir adam. yeterki takımdan ayrılan forvetlerin yerini fazlasıyla doldursun yeter. yoksa...
değerli galatasaraylı kardeşlerim aranıza yeni katılan bir kişi olarak tüm samimiyetimle sizlerle bilgilerimi paylaşacağım.kesinlikle bunu yanlış anlamayın avrupa futbolu bilgim son derece müthiş.gün gün transferleri takip etmeye özen gösteririm.öncelikle aranıza katıldığım için son derece mutluyum.saygılarımla.
bursaspor da manchester united ın ilgilendiği biri varmış sercan mıydı neydi bizim için iyi olurdu.. alırsak sonradan iyi bi paraya satabiliriz
Mahmut HANEFİ Ve Yiğitcan ERDOĞAN ORDUSPORda..!
http://futbol.milliyet.com.tr/Images...tograf/231.jpghttp://img339.imageshack.us/img339/4199/625zl8.jpg
Orduspor dış transferde Fenerbahçespor Kulübünden Mahmut HANEFİ ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor' dan Yiğitcan ERDOĞAN ile 1'er yıllık sözleşme imzalanmıştır....
Kaynak:Orduspor resmi site
Görüşülenler.................
1. Ergün PENBE
2. Mahmut HANEFİ
3. Eser ALTIN
4. Ali SAKAL
5. Ümit TÜTÜNCİ
6. Volkan KOÇALOĞLU
7. Ferhat ODABAŞI
8. İlhan ŞAHİN
öncelikle şöyle gsmizin bu sezonki transfer hamlelerine bakarsak.en iyi transfer kesinlikle kallidir.lincoln-linderoth hamleleri cuk diye oturmuştur.servet-volkan-orkun süper ligde mevkiilerinde en kaliteli isimlerden.bouzidi ligler başlayınca değerlendirme yapacağım.serkan-barış çok önemli hamleler potansiyelleri mükemmel değerlendirise gsmiz tarihinde hiç olmadığı kadar bu transferlerden hem sportif başarı hemde maddi açıdan faydalanabilir.
Kerim büyükşehir belediyeye kiralanmış yönetim iyi karar verdi bence bu konuda