Konyaspor için bile daha çok transfer haberi çıkıyo :] Bu ne durgunluk böyle.
Konyaspor için bile daha çok transfer haberi çıkıyo :] Bu ne durgunluk böyle.
Belkide fırtına öncesi sessizliktir bekleyip göreceğiz aceleci davranmaya gerek yok.. :)
donduk dolastik yine ayni yere geldik unal karaman brezilya yolcusu :) sao paulo sehrine gidiomus kimi alacaz cok merak ediyorum
Trabzon linkinde okunmamis mesaj gorunce Allah Allah dedim yoksa transfermi yapti Trabzon ama daha yeni girisimlere basliyorlarmis , Brezilya da iyi gozlemcilerin varsa ki Trabzonspor'un var , iyi ve genc potansiyelli adam bulunulabilinir uygun butceye , unutmamak gerek Aurelio yuda bulup getiren Trabzonspordu
Brezilyadan tek tutan transferimiz Aurelio onuda unutmamak lazim kimi alacaklarini cok merak ediyorum belkide gider Unal Karaman guzel bi sahil turu atip gelir zamainda Faruk Kanca miydi neydi Nuri Albayrak yonetiminde gitmisti 1 ay durmustu eli bos donmustu :)
Kadro siskinligi var, hele Orta sahada. Muhtemelen 4-3-3 ( 4-5-1 ) karisimi oynicaz
Onur
Serkan - Giray - Egemen - Cale
Selcuk -----???????-----Colman
Yattara-----???????---Alan(Umut)
Orta sahadaki isim kesinlile defansif ozelikli olmali, fizik gucu yuksek :) Cunki bakildiginda Selcuk ve Colmanin fizik bakimindan rakiplere karsi zorlandigini goruyoruz (Lig icin yeterli diyebiliris ama Avrupada basariyi onemsiyormus sayin baskan onun icin kaliteli bi isim rica ederiz :) )Forvet hattina Umutum var ama umudum yok :)
Kaliteli bi pivot santrafor sirti kaleye donuk oyniyabilcek orta sahadan adamlarin ataga katabilcek ayaginda top tutarak. Yanindaki adamlara top indirebilcek vs vs Tipik pivot istiyoruz baskada bisey istemiyoruz. Sao Paulo da kim var bu isteklerimizi karsiliyabilcek ?
Simdiye kadar akliniz nerdeydi, simdi niye gonderiyorsunuz bu Unal hocayi Brezilyaya.
Kombine satmak istiyorlar, ozaman az heyecanlandircak bi isim getirin. Aldigin gunden itibaren 2 hafta icinde 3-4 bin kombine gitmese ne olim
Pantelic'i alabilseydi Trabzon tam aradığı forvetti aslında ama.Brezilya'dan bulup getirecekler birini artık.
Ortaliklta Vagner Love iddialari iyiceme dolasmaya basladi :) Aradigimiz forvetmi bi soru isareti ama kombine ve forma satislari 200% artarmi orasi kesin evet :)
En kotu ihtimal Makukula nin alincagini saniyorum, Benfica iyice fiyati dusurmus. Futbolcu zaten gelmek istiyor. Senol Hocanin al demesini bekliyoruz :D
Bi sagbek kalir forvet transferinden sonra onuda BJK cozecek, vermek istemiyorlar Erhan Guveni ama Erhan bize gelmek istiyor
millet forvet alıyo bizmkiler hala bekliyo.bunun tek sebebi sezon bitmeye yakın bir transfer listesinin oluşturulamamasıdır.sezon bitti yok panteliç,jelaviç,bilmem kim hiç biri olmadı döndüler makukulaya oda olmazsa yine bir kelepir brezilyalı golcu geitrecekler.brezilyalı forvetler trabzonda yapamaz ya ne kadar kaliteli olursa olsun adamlar strese baskıya gelemiyo ve trabzonda stres baskı var.merak ediyorum kimi alcaklar bide roberto carlosa fikir soruyolar tam adamına soruyolar ya:D
Portekiz basinina gore Maku 2.8 euro ya bizdeymis.
eğer iddialar doğruysa Makukula geçen seneki kadar gol atmasa bile TS'ye Umut'tan daha çok katkı sağlayabilir..
Makukula gelirse , Trabzonspor yillardir suren forvet problemini cozmus olur
Cok istekli degilim Maku konusunda ama en azindan pivot ozeligine sahip yani yanindakilere gol attirabilme ozeligi var.
Umutun kesilmesini istemiyorum, cunki fizik gucu olarak yeterli bi orta sahamis yok yani ilerde pres yapip top alamayiz. Sol kanat olarak gorev yapabilir onceki sezonlarda Ankaraspor macinda sol kanat oynamisti bence gayete iyi oynamisti
Daha forvet almadan forvet gidiyor :)
Teofilo ayrilmak istiyormus. Kumasi iyi olabilir ama kendine guveni olmiyan futbolcu bize lazim degil. Kendine guvense ilk 11 icin elinden gelen herseyi yapardi ama kendisi pes etmis durumda.
Yakinda menajer araciligi ile kendimi onercem forvet olarak, bi 10 kilo fazlam var ama onu hemen veririz :D
...Ve Makukula Trabzonlu
Günlerdir Trabzonspor’un gündemindeydi... Süper Lig’in ‘kralı’ dün suskunluğunu FANATİK’e bozup, “Türkiye’yi seviyorum, Trabzonspor’u çok iyi tanıyorum. Türkiye’nin büyüklerinden biri. Ancak gerisini menacerim ve Trabzonspor’a sorun” demişti. Teknik direktör Şenol Güneş’in ve Başkan Sadri Şener’in de ‘okey verdiği’ Makukula’nın işi dün gece bitti. Dış transferden sorumlu yönetici Mahmut Aksu, bugün Portekiz’e gidecek, kralı alıp Hollanda kampına götürecek.
Serhat Demirtaş
Kayseri'den gittiği zaman gerçekten üzülmüştüm.Makukula'yı tekrardan ligimizde seyredecek olmak sevindirici,Trabzonspor'un aradığı türden bir forvet.Faydalı olacaktır.
Sonunda Trabzonun Fatih Tekkeden sorna bir forveti olacak :)
Makukula'nın Transeri için yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadı.
Makukula'nın Trabzonspor'a transferi için Portekiz'de yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadı.
Türkiye saati ile 17:30 da başlayan görüşmelerde bonservis fiyatı konusunda ve ödeme planında anlaşma sağlanamayınca Trabzonspor Mali Saymanı Mahmut Aksu masadan kalktı.
Daha önce yapılan ve olumlu geçen görüşmenin ardından ufak pürüzlerin halledilmesi için saat 17:30 da başlayan görüşmelerde Trabzonspor tarafının istekleri Benfica'lı yöneticiler tarafından olumlu karşılanmayınca görüşmelerin tıkandığı haber61.net'e ulaşan bilgiler arasında...
Alamazki alamazki :D Ts forvet alamazki :D
Transfer kapandi desinler dahada rahatlicam, bu cile cekilmiyor artik
Alsanızda bir işe yaramıyor zaten, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un kaderi bu.:D
YA PAntelic, Makukula vs. derken şaka maka alamayacaklar heralde.. Bizde de ses yok.. Bakalım ne olacak :D
Bizim icin buyuk gun bugun :)
Pantelicin menajeri ile kampta gorusulcek bakalim ne sonuc cikcak. Bonservisiz futbolcu .
Kendisi icin biseye demek yok gerci ama deli bi adam en cok bize bu tarafi uyacak galiba :D
Pantelicte olmadi :)
Baskan yeni aciklamasinda Brezilyadan 1 Ingiltereden 1 sirbistandan 1 olmak uzere 3 milli futbolcu varmis gundemde. brezilyali Umit milli takimda oynuyormus.
Ingiliz milli forvet Emile Heskeyden baskasi olamaz. Peter Crouchu veya Wayne Rooneyi getircek degilizya. Darius Vassel olmasinda:D Andrew Johnsonuda isterim Fulhamdan
Sirp olanda Mrjida miydi neydi ismi kesin odur :)
Heskey tecrübesi ile iş yapar bu Ligde.
Iyice sogudum, tamam kadro cok guzel iyide yeni bi heyecan yaratcak biri lazim. Kombine anca oyle satilir
Utaka ve Guilermo Franco isimleri geçiyor bugün gazetede.
Franco'nun West Ham ile sözleşmesi bitmiş ve serbest kalmış.Bonservis bedeli ödenmeyecek olması güzel gözükebilir ama 34 yaşında olduğunu düşündüğümüzde Trabzonspor'a uzun süreli fayda sağlayamayacağını görüyoruz.Ne kadar doğru olur tercih edilmesi tartışılır.
Utaka Portsmouth'ta 65 maça çıkmış ve 7 gol atmış.Düşük bir grafiği var ama bu Türkiye'de de aynı olacağını göstermez.Hızlı,süratli bir oyuncu olması nedeniyle gol sayısını Türkiye'de yükseltebilir.
Trabzonspor'un sirti donuk oynayabilecek bir oyuncuya ihtiyaci var bence, bu isim Utaka olamaz. Makukula bence Trabzonspor'un tam aradigi adam, neden birkac milyon euro icin bu kadar sorun yaratiliyor anlamiyorum, basari istiyorsan risk alacaksin acikcasi. Risk almazsan da Umut'la, Murat Tosun'la, Burak Yilmaz'la bir 20 sene daha sampiyonluk beklersin.....
Heskey Türkiye'ye kesinlikle gelmez daha dogrusu Ingiltere disina cikacagini sanmiyorum. Pantelic zor bildigim kadari ile Schalke'de cok ciddi bir sekilde adamla ilgileniyor. Trabzon 3-5 ne gerekliyse vermeli Makukula icin, o adam bu ligde cok is yapar gecen senede gördük yaninda Colman,Alanzinho,Yattara,Gabric gibi adamlar oldugunda cosacagini düsünüyorum.
Maku artik gundem disi ayni sekilde pantelictende vazgecildi. Yunan basinina gore samaras bizi reddetmis . Sadri dun 3 bugun 4 forvetle gorusuyoruz diyor
her sabah kakıp acaba bizimkiler transfr yaptımı diye internei başına geçiyorum ve hüsran hüsran:( transfer listesindeki fred brezilyada yıldızlaşıyo frede yoğunlaşmamalılar.trabzon şu anda isimsiz bir forvet alacak kadar lüksü yok.canım çok sıkılıyo umut bulutun liege maçında kaçırdıklarını gördükten sonra antidepresan ilaçlar içmeye başlıcaz yeni sezonda herhalde:)
Koevermans alınacak bu iş bitecek.
Cevap bekleniyor.
trabzonpsor kimi alırsa alsın umrumda değil artık.bunu neye dayanarak söylüyorum.a.sebatspor trabzonspordan 4 tabe oyuncuyu kiralık istedi bu oyuncular geçen sene karadenizsporda oynamıştı.bu oyuncuları istedi trabzonspor vermedi ve bu oyuncular karadeniz dışındaki takımlara satıldı sana yazıklar olsun trabzonspor.bi zamanlar ciğerindi bu takım senin ama son 3 yılda dışlandı sayende.gidip kimi alırlarsa alsınlar umrumda değil büyük takım olmak sadece kupa kazanmak ile eşdeğer değil.sen küçüldün trabzonspor malesef..........
transfer haberlerine bunu yazdım ama ne yapıyım çok doldum kusura bakmayın arkadaşlar....
altidore için villareal ile 1+1 yıllık kiralık anlaşması yapılmış.altidore trabzonu görüp karar vercem demiş.bu haberde bordo mavi net forumunda dolaşan ciddi bir haber.........
Herhalde bir yari GS'de bir yari TS de oyniycak Altidore :D , GS ile anlastigina dairde cok ciddi iddaalar var
4 büyüklerden herkesle adı çıktı bu adamın.:icon_smile:
Altidore'da sona doğru
Uzun zamandır forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor, bir süredir ilgilendiği ABD Milli Takımı'nın forveti Jozy Altidore'nin transferinde önemli aşama kaydetti.
Bonservisi Villareal'de bulunan ancak geçtiğimiz sezon Hull City'de kiralık olarak forma giyen 20 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı düşünen Bordo - mavililer, Altidore'yi Trabzon'a gelmeye ikna etmeye çalışıyor. Bu arada Trabzonspor'un Altidore dışında da bir çok futbolcuyla temas halinde olduğu ve 2 Ağustos'taki sezon açılışına kadar bir transferi sonlandırmaya kararlı olduğu belirtildi.
Kaynak : DHA
hadi bakalim hayirlisi.. gece hayatina düskün bir oyuncu degilse trabzonu tercih eder niye etmesinki.. trabzon sehri gayet güzel temiz bir sehir..
Trabzon'u pek çekici bulmaz açıkcası İspanya'dan yada diğer Avrupa ülkesinden gelen futbolcu ve antrenörler. Şu an Trabzon'un kadrosunda bulunan isimlere baktığımızda ya Afrikalı ya Güney Amerika yada Avrupa'nın daha düşük seviye ülkelerinden futbolcular görüyoruz. Zaten diğer oyuncular kaçıyor genelde Trabzon'dan. Yada zorla kaçırılıyorlar ( bkz. Gökdeniz , Fatih Tekke'nin evleri işyerleri arabaları kurşunlandı ) O yüzden Amerika'lı bir adamı hele Villarreal gibi bir takımdan Trabzon'a getirmek imkansız.
Villarreal sanırım küçük bir kasaba.. Bence gelebilir.
50 bin kişilik bir kasaba ama hayat şartları tabiki Türkiye'den çok daha iyi.