Sözleşmesini uzatma opsiyonu da vardı ancak kullanmamışız bu opsiyonu.Demek ki gözden çıkartıldı.
Zapo gönderilmeyecek o zaman.
Bu arada bugün yine fanatik'te Mutu haberleri vardı.
Printable View
Sözleşmesini uzatma opsiyonu da vardı ancak kullanmamışız bu opsiyonu.Demek ki gözden çıkartıldı.
Zapo gönderilmeyecek o zaman.
Bu arada bugün yine fanatik'te Mutu haberleri vardı.
Zapo gider yabancı bir stoper gelir...
Sivok ile yabancı stoper oynar.Alternatif olarak Toraman ve Erhan Güven var...
Bence o forvet kesinlikle Pavluychenko :).
O isim R.Kenae,Benayoun,Bellamy üçlüsünden birisi...
benayounun aranilan forvet oldugunu dusunmuyorum,pavluchenko kisa forvet tarifine uymuyor, bellamy olabilir ama keane kadar heyecan yaratacagini dusunmuyorum ayrica tartismasiz milli takim kaptani degil keane gibi. bence robbie keanele gorusuluyor.
robbie keane'in beşiktaş'a transferi imkansız değil ama zor. gelmesi halinde bende bile heyecan yaratabilecek bir futbolcu. :)
Eğer o bahsi geçen isim Benayoun ise harika bir transfer olur.
Robbie Keane bana göre de biraz zor ancak her transferde söylediğim gibi ŞL avantajının kullanılması lazım ve eğer bahsedilen isim oysa bence de taraftarın etkisinde kalmıştır çünkü Tottenham macında yenılmemıze ragmen ınanılmaz bır atmosfer vardı .. Gelsın de o taraftar bas tacı yapsın onu yeter kı gelsın =)
Alan Smith! :D
bende farklı bi boyuta taşıyayım oyuncu tahmin yarışını :p
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pardon tasfire uymadı benim oyuncum :)
Robbie Keane.... Allahım sadece gol sonrası o sevıncı bıle yeter o adamın ıns alınır gercekten taktır ettıgım 10 numara oyuncu.
beşiktaşlı arkadaşlar seviniyor ama ellerinde bir sürü yabancı varken onları ellerinden çıkarmaya çalışırken birde türk statüsünde defansta oynayan gökhan zanı kaybettiler bu yönden bakarsan kötü bir durum beşiktaş için ama diğer yandan sevinebilirler :D
Gökhan Zan yerine Erhan Güven geldi işte :)
Bu arada Gordon Schildenfield Sturm Graz'a transfer olmuş.
2 gundur bı kac gazetede Pandiani goruorum Besıktasın ılgılendıgı forvet olarak baska goren duyan var mı ?
Bobo gidip Pandiani gelirse intihar ederim...:)
Yok öyle bir şey,sallama haber...
Ben televizyonda gördüm. Mustafa Denizli Pandiani'yi istiyor diye haber geçmişlerdi.
İki sene önce Espanyol'da oynarken Beşiktaş forumlarında Pandiani ismi çok sık geçiyordu ve olumlu karşılanıyordu.O gazeteler hala orada kalmışlar heralde.Pandiani listede yok.Bobo'dan daha iyi bir golcü alınmayacaksa Bobo zaten gitmeyecek.33 yaşına gelmiş 2 sezonda sadece 13 gol atabilmiş bir adamı ne yapalım.Bobo'dan daha kaliteli ve üst düzey bir oyuncu ile anlaşılmazsa Bobo kalır...
Mustafa Denizli Gudjohnsen'e bile B planı olarak bakıyor.Yani daha iyisi alınmazsa ona gidin diyor.Pandiani'yi istemez.Hele hele Bobo'yu gönderin Pandiani'yi alın diyorsa istifasını versin direk..:)
Sanırım yanlış yazdı arkadaş. Pandev ismini görmüştüm dün ben :confused:
Yok yok dogru ben de sabha radyoda duydum Pandiani diye hatta allah belanızı versın dedım afedersınız :D Insallah dogru degıldır ya Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz iyi forvet lazım diyorlar 33 yasındakı adamlarla ılgılenıyorlar yok boyle ıs bu kadr da yeteneksız bı yonetımımız olamaz bence ..
Pavlyuchenko,Gudjohnsen,Martins ve ismi saklanan bir isim var Beşiktaş'ın listesinde...
Pandiani yalan...
BizimkiLer kaş yapacağım derken yine göz çıkaracakLar o beLLi oLdu.
Pavlyuchenko zor. Diğerleri olabilir. Ben Gudjohnsen'i alacağını düşünüyorum Beşiktaş'ın. Hatırladığım kadarıyla sol açıkta oynayabiliyor. Holosko'nun sol açık versiyonu desek yanlış olmaz. Sadece biraz daha yavaşı ve bitirici vuruşlarda daha iyisi.
Pavlyuchenko yu satma dusuncesinde Spurs zor olcani pek sanmiom
Deli İbo ile 1+1 olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalamışız.Bu sene sol bekte yine o oynarsa yandık...
İnşallah alınacak sol beke alternatif olarak düşünülmüştür...
Zan'ın yerine Ediz!
Kaptan Gökhan Zan'ı G.Saray'a kaptıran Beşiktaş, bu boşluğu Ankaraspor'un ümit milli savunmacısı Ediz Bahtiyaroğlu gidermeye çalıştığı iddia edildi.. Siyah beyazlıların genç yıldızın menajeriyle temasa geçtiği ve transferi sonlandırmak için çalıştığı belirtildi..
Ben Deli İbo'nun her türlü bu takımda oynayacağını savunuyorum.Onu kesecek bir sol bek gelirse eyvallah ama sanmıyorum.Bu sezon takımın en iyilerinden birisiydi İbo yine.
Ediz transferinde yorum yapmıyorum.Başkan Zan'ın yerine daha iyisi alınacak dedi daha iyisi Ediz mi ?
Eğer başkan o lafının üstüne Ediz'i alırsa futbol bilgisinden şüohe etmeye başlayacağım (Şu anda etmiyorum sanki =) neyse.. Ediz alınacagına Zapo kalsın Sivokla oynasın hiç değilse yabancılık çekmeyecekler.
Forvet işinin de bir an önce çözümlenmesi çok iyi olur ..
Forvet satmazsak alınmayacak galiba.
Defansta zaten Sivok,Toraman,Zapo var.Bir tane de yedek stoper alabiliriz.Ama Zapo giderse kaliteli bir stoper alabiliriz.
Başkan Gökhan Zan için daha iyisini alırız demedi.Orhan Yıldırım'ın her zamanki sallamaları...
Stoper için şuanda Sivok,Zapo,Toraman,Erhan Güven var.Zapo giderse yabancı bir stoper alınır.Akçaabat Sebat'ta bu sene çok iyi bir sezon geçiren 1989'lu Koray Şanlı var,o dönecek.Stopere alınabilecek ve direk oynayabilecek Türk yok şuanda.Ancak Ş.Ligi için Zapo'dan daha iyi bir yabancı alınabilir.Bu açıdan stoper alternatifleri için sorun yok şu aşamada...
Beşiktaş Erhan Güven'i stoper oynatırsa felaket'e uğrar. Erhan Güven sağbek ve ön libero oynabiliyor. Bize karşı stoper oynadı Youla hallaç pamuğu yaptı resmen Erhan'ı...
Erhan Güven, Ekrem'in yedeği olarak alındı bence çünkü Kurtuluş gidici .. O yüzden orta düzey bir stoper işimizi görür şayet Zapo gitmez ise ..
Bobo ne olacak o da muamma, transfer politikamız O'nun üstüne kuruldu resmen yahu =)
Olabilir Mustafa,tek maçla değerlendirilmez.Youla Meira ile Servet'i de hallaç pamuğu gibi atmıştı...
Zaten Erhan sağ bek için alındı.Toraman - Sivok banko oynayacak isimler.Zapo giderse yabancı iyi bir stoper alınır ve Toraman sağ beke kayar büyük olasılıkla.Bende Erhan stoperde süper demedim.Sadece o bölge için alternatif olabilir...
Erkan Zengin'in bonservisini almışız.Erkan çok yetenekli bir oyuncu,çok sevindim...
NTV spor şu anda Genoa dan Ferrari iLe görüştüğümüzü söyLüyor. Ayrıca Utaka için bastırıyormuşuz :S
Kurtuluş'u Tigana önlibero oynatmıştı ve bence sağbekte ne kadar vasatsa önliberoda o kadar iyiydi.O bölgede tekrar denense belki verim alınabilinir.
Ben oLsam zaten Serdar ı Ernst in partneri yapardım. Fink i hiç aLmaz yerine adam gibi bir sağ kanatta oynayacak yabancı aLırdım.
Bizim yönetim transfer konusunda cidden çok zayıf.
Bobo ve Ernst i nasıL aLdıLar ben haLa onu çözemiyorum. Saksı feLan mı düştü o arada ne oLdu. HoLosko da zaten zorLa transfer ettirmişti takıma kendini :D
Aynen,S.Kurtuluş önlibero oynadığı taktirde o bölgede sıkıntımız kalmaz.Biran önce yeniden oraya monte edilmeli.Sağ bekte ortaları dışında çok iyi olduğu söylenemez.Ağır,dönemiyor,açık alanda süratli adam geldiği anda karşısına belini kırıyor.Önlibero oynadığı dönemde A milli takıma kadar yükselmişti.O sezonun sonunda Rennes Serdar için 6 milyon € teklif yapmıştı.Beşiktaş'ta sağ bek oynarken Ümit Milli takıma çağırıldığında bile önliberoda oynatılıyordu.Ne yapıp edip Mustafa Hoca'nın Serdar'ı oraya yeniden oturması gerekiyor...