Ntv Spor'da 5M Gibi Bir Fiyat Söylendi Yarın 4 Yıllık Sözleşme İmzalayacakmış ..
Printable View
Ntv Spor'da 5M Gibi Bir Fiyat Söylendi Yarın 4 Yıllık Sözleşme İmzalayacakmış ..
Türk kulüplerine 10-15 m euro rus kulübüne 5-6 m euro
eğer o paraya o kulübe satılırsa Türk takımlarına da Sercan'a da büyük haksızlık yapılmış olur. özellikle Sercan'a. Sercanın hakettiği yer Rusya değil. Gerçi Sercan gibi bir oyuncun varken Miller ve Altidore gibi iki adam almak ne kadar doğru o da tartışılır. Miller tamam da Altidore bence gereksizdi. Neyse uzun lafın kısası Sercan'ın yerinde olsam isyan ederim yine de Kabul etmem Lokomotif Moskova'yı.
bence rusya ligi gitmeyip küçümsenecek kadar kötü bir lig değil birçok ismi olan oyuncu şuan orda, sercan için en iyisi oldu başarılı olacağına inancım tam hayırlı uğurlu olsun.
Sercan zaten haftabaşında Rusya'ya gitti. Daha öncede gitmişti. İstemese niye gitsin.
Ayrıca Sercan'ı hep kaçırdıklarıyla hatırlıyoruz, 4 sezonda 34 gol atmış bu çocuk, sezon başına 8-9 gol atıyor, yaşına göre pek de kötü olmayan bir istatistiği var. Sercan'ı altyapıdan beri forvet olarak yetiştirdik, oynattık ve belki de hatayı burada yaptık. Bu çocuğa bu hızına ek olarak kanat özellikleri kazandırılabilseydi, çok iyi bir kanat oyuncusu olabilirdi.
16 yaşındayken Manchester United'dan gelen teklif kabul edilmeliydi, orada üzerine daha fazla düşülecekti, daha fazla imkanlara sahip olacaktı.
Rusya'da güzel işler yapacaktır Sercan, 5,5 milyon €'da kötü bir para değil, Sercan'ın şu an edebileceğinin biraz altında olsa bile gitmek isteyen oyuncudan elde edilmiş güzel bir kâr.
Bu yaşta Avrupa(!)ya gitmesi büyük başarı. Zaten sevmezdim kendisini ve iyi futbolcu olmadığını düşünürdüm. Ligimizden gideceği için sevindim.
Çok abartıldı aslında Sercan... Rusya'ya gitmeyip İngiltere'ye mi gidecekti? O teklifi reddetmek akılsızca olurdu... Zaten Sercan'da kendi yeteneklerinin üzerine koyamadı... Rusya'da kendini gösterebilir oradan da iyi bir takıma gidebilir. Yaşı henüz genç. 2 yıl felan gösterme süresi açabilir kendine Rusya'da. Bence o da orayı bir durak olarak görüyordur...
16 yasinda Manu istiyordu simdi Lokomotiv, Ferguson'la calisacakti simdi hocalarini bile bilmiyorum. Bursa yönetimi de ucuk paralar istedi 3 büyüklerden simdi sattiklari para komik kaliyor. 2. Caner olmaz umarim. Yasi daha genc kendini Rusya'da futbola verirse yine büyük isler yapip avrupaya acilabilir.
caner bu kadar iyi değildi ( sercan da çok çok iyi değil ama canerden iyidir ) ve ayrıca manuda imkanlar tamam çok güzel de hepimiz fmdende biliyoruz manu altyapısını resmen kaynıyor orada harcanıp giderdi diye düşünüyorum daha bugün bile manu belçikadan 16 yaşında birini almış ve 4.belçikalı olmuş.
Vay Be Barcelona mı diyor du hedefleri için =)
Valla ne yalan söyleyeyim Sercan'ı ilk piyasaya çıktığı zamanlar bende beğeniyordum.Sonrasında daha dikkatli izleyince ve o saçma sapan açıklamalarını görünce gözümden düştü.Hele ki Bursalı arkadaşlarım ve sürekli Bursa maçlarına giden arkadaşlarım sen onu bir de sahada gör kafanda saç kalmaz diyince iyice anladım ilk başta hatalı olduğumu ve sonrasında doğru kanıya vardığımı.
2.Caner vakası olur gibime geliyor.Caner'de ilk gittiğinde çok konuşuluyordu.Ama hedefi Barça olan bir forvetin Rusya'ya gitmesi akıl karı değil.Neyse bu transfer politikası da diğer anadolu takımlarına küpe olur heralde 10'a satmak istediğini yarın öbürgün 3e 5e satarsın içinde kalır 10 yerine 7 yapsaydım ya diye.Gerçi bizim büyüklerde şimdi dua ediyorlardır iyikide almamışız o kadar parayı ödeyerek diye.
Küpe olacak bir durum yok ortada ben niye oyuncumu rakibime satayım? İyi veya değil niye rakibime avantaj sağlayayım.
Lokomotiv'den gelen 5,5 Türkiye'den gelebilecek 10,5'tan bu ölçü baz alındığında daha iyidir.
Pahalıya gitmiş, kariyerinde başarılar.
Bence Bursaspor harika bir iş yaptı, demekki geçmişi olan bir olay ki Altidore ve Miller alındı, 5,5 milyon iyi para, o paraya Sercandan çok daha iyi forvetler alınabilir.
Sercan için iyi paraya satmış Bursaspor. 10-15 milyon hiçbir kulüp vermezdi zaten Sercan'a şuan için Buna Türk kulüpleri de dahil. Hem Rus sevgilisi de vardı bildiğim kadarıyla uyum sorunu çekmez :D
Sercan 4yılda 5milyon Euro'nun biraz üstü para kazanacakmış. Goal
Oldukça iyi bir paraya satıldı.Sercan'ın bundan sonraki hedefi üstüne daha fazla koyup aynı Hasan Kabze'nin yaptığı gibi buradan Avrupa'nın daha büyük bir ligine geçmek olmalı.
Bursa iyi bir paraya satmış.Bence sercan adınada iyi bir transfer sonuçta rusya ligi türkiye liginden daha kaliteli bir lig şuanda
Ertuğrul Sağlam'dan 'Sercan' açıklaması
Sercan Yıldırım, sağlık kontrolünden geçmek üzere yarın Rusya'ya gidecek.
Lokomotiv Moskova ile anlaşan Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım, sağlık kontrolünden geçmek üzere yarın Rusya'ya gidecek. Milli futbolcu, bir pürüz çıkmaması durumunda resmi sözleşmeye imza atacak.
Ertuğrul Sağlam: "Sercan giderse hayırlı olsun, kalırsa çalışmaya devam ederiz"
"Henüz kulüpler anlaşmadı, görüşmeler devam ediyor"
Lokomotiv Moskova ile prensipte anlaşan ve sağlık kontrolüne girmek için yarın Rusya'ya gidecek olan Sercan Yıldırım hakkında görüşüne başvurulan Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, düzenlediği basın toplantısında "Sercan giderse hayırlı olsun, kalırsa çalışmaya devam ederiz. Henüz kulüpler anlaşmadı, görüşmeler devam ediyor" şeklinde konuştu.
Sercan Yıldırım transferi iptal olmuş diye duydum ntvsporradyo'da. Bilgisi olan var mı acaba?
Menejerlik şirketiyle ilgili bir sorunmuş. Bu futbolcunun yurtdışı transfer görüşmelerini yürütmeye yetkili olan şirket itiraz etmiş. Bunun üzerine Lokomotiv Moskova başkanı transferden vazgeçmiş.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ik-kontrolunde
NTVSpor.net sağlık kontrolünde olduğunu yazmış.
Valla ben TRT'nin teletex'ine bakıyordum. O esnada teletex'e girdi haber. Yarım saat olmadı daha...
Belki de imzaladı, Antalyadaki kampa gidiyor..
L.Moskova'dan Sercan'a 1 gün süre!
Lokomotif Moskova Kulübü'nün, genç futbolcu Sercan Yıldırım'a bir günlük süre verdiği ifade edildi.
DHA
L.Moskova'dan Sercan'a 1 gün süre! Bursaspor'un yıldız golcüsü Sercan Yıldırım'ın yurt dışı bağlantılarını gerçekleştiren yabancı menajerlik şirketinin itirazı sonrasında Lokomotif Moskova Kulübü imzayı erteledi. Sercan'ın geri gönderilmek istemediğini söylediği, Rus kulubün ise genç futbolcuya 1 gün süre verdiği belirtildi.
Bursaspor'un yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım, bu sabah Türkiye'deki menajeri Engin Kırkpınar ile birlikte sağlık kontrolünden geçmek için Rusya'ya gitmişti. İki kulübün anlaştığı transferde, menajerlik şirketlerinin anlaşmazlığı sonrası Rus Kulübü Başkanı bu transferi durdurdu. Sercan Yıldırım'ın yurt dışındaki görüşmelerini sürdüren İngiliz menajerlik şirketi, Lokomotif Moskova kulübüyle kendilerinin hiçbir görüşme yapmadığını, Sercan'ın yurtdışındaki görüşmelerini ve satışını sözleşme gereği kendilerinin yapması gerektiğini belirtti. Kendilerinin kandırıldığını söyleyen şirket kulübün bu transferi gerçekleştirmemesini istedi.
"BENİ GERİ GÖNDERMEYİN"
Bunun üzerine Lokomotif Moskova Kulübü Başkanı Valery N. Filatov, Sercan Yıldırım ve Türkiye'deki menajeri Engin Kırkpınar'ın yasal prosüdüre uymadıkları için, 'Bu transfer olmaz' dediği öğrenildi. Sercan Yıldırım'ın ise, "Beni geri göndermeyin. Bu işi çözeceğiz", menajer Engin Kırkpınar'ın ise, "Bize süre tanıyın" demesi üzerine Rus kulübü genç futbolcunun yasal prosedürü uygun hale getirebilmesi için 1 gün süre tanıdığı öğrenildi.
Sercan'ın yurtdışındaki transfer görüşmelerini takip eden menajerlik şirketinin transferle ilgili FIFA'ya başvuracağı ve bu konuda ısrarcı olduğu belirtilirken, Sercan Yıldırım ve menajer Engin Kırkpınar'ın pürüzü çözmek için 1 gün daha Rusya'da kalacağı öğrenildi.
Ntvspor son dakika veriyor transfer gerçekleşmemiş...
Sercan ın Rus Ligi ne gitmeyi neden bu kadar çok istediğini anlayamıyorum.
http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ225263SXQ
Bence iyi oldu. Daha göz önünde olacağı bir yerlere gitsin. Caner Erkin vol 2 olacağına, İspanya'da istikrarlı bir şekilde forma giyen Nihat Kahveci vol 2 olabilir.
Bursa'nın transfer işleriyle kim ilgileniyor bilmiyorum ama değişikliğe gidilmesi gerek bana göre.
Ne oldu şimdi yılan hikayesine mi döndü Sercan Transferi ?
Gerçekleşdi mi yoksa Sercan Bursa'da mı kaldı
Uçağı kaçırdım kazmış sercan twitter'a.
Bence Almanya liginde felan orta ayardaki bir takıma kapağı atması daha iyi olur bu sene sonunda... Rusya'da belki keşfedilebilir yine lakin Almanya gibi ligde daha çok gözönünde olur... Gitmemesi hayırlı olur bence...
Sercan'da akıl falan yok. Çok eminim Sercan futbolcu olmasa sağda solda aylak aylak dolaşan apaçilerden olurmuş. Allah yardım etmişte futbolcu olmuş. Twitter mesajlarını okumanız yeterli ne dediğimi anlamanız için.
Bu başarısız transfer girişimi ortaya Sercan'ın para olarak karşılığını da çıkarmış oldu. Hatta muhattap Rus kulübü olması nedeniyle bu 5 m €'luk bedeli biraz daha aşağı çekebiliriz. Tabi ki sonuçta oyuncunun sahibinin 10 isteme hakkı da var 50 isteme hakkı da var. Ama vurgulamak istediğim nokta; -Sercan'ın 2. devre büyük patlama yapmayacağını varsayarak- atıyorum sezon sonu bir Alman kulübü veya 4 büyüklerden biri Sercan'a talip olduğunda gözden çıkaracağı rakamda kesinlikle bu transfer girişimindeki rakamı kıstas alacaktır. Satılır veya satılmaz orası ayrı mesele.
Bu transfer gerçekleşmiş olsaydı parladığından beri kendini geliştiremeyen ve sıradan oyunculara göre sadece hız artısı olan Sercan'dan Bursaspor 5 m € kazanarak karlı sayılabilecek bir iş yapmış olacaktı. Sercan açıklamalarında kendisini transfer olmaya çok şartlamış gibiydi. Doğal olarak geri dönüşü burukluk yaratacağından grafiği iyice aşağı inebilir. Belki de kendini tekrar kanıtlama peşinde olup, iyi performans sergileyebilir. Ama bana ilk seçenek daha yakın ihtimal gibi geliyor.
L. Moskova başkanı, Sercan'ı 16 yaşındayken dizinden geçirdiği sakatlık nedeniyle almadıklarını açıklamış. Ntvspor Spor Gecesi
bu açıklama sercan'ın avrupa'ya kapısını kapatır. gol rekorları kırmadığı sürece gidemez.
BURSASPOR HAKAN'A TALİP OLDU
12.Nisan.2011 11:18
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...du_8627646.jpg
DHA'nın haberine göre Bursaspor, Beşiktaş'ın kalecisi Hakan Arıkan ile görüşülüyor.
Bu sezon Dimitar Ivankov'dan gerekli katkıyı alamayan ve Bulgar file bekçisinin ülkesine dönme eğiliminde olmasını da göz önünde bulunduran teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, Beşiktaşlı Hakan Arıkan ile görüştüğü öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre Hakan'ın menajeri ve kendisiyle görüşme yapan Sağlam'ın, transfer için olumlu yanıt aldığı belirtildi.
Beşiktaş'ta aradığını bulamayan 29 yaşındaki file bekçisinin ise sezon sonunda 900 bin TL'lik alacağına karşılık bonservisini isteyeceği öğrenildi.
- DHA -
Alırlarsa çokta güzel olur :)
aynen hadi inşallah bakalım :)
3.kaleci olarak bence çok iyi bir isim Hakan.Göndermeye gerek yok bence.İhtiyaç oluyor çünkü.