Aygün gözlerimi yaşartıyosun 2 gündür :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi ben 1. Sınıf guard oluyorum :cool:
Printable View
ayak kasları nasıl geliştirilir acaba
neler yaparak evde pratik olarakdan?
çaylar benden :7:.Siparişi olan var mı?mAyga katılıyorum.Ya İç Yada Terket! :D.
Bende fmde transfer sezonuna gireyim ders çalışcam.
evet alıyorum ama arada zaten pek fazla cıkmıyor. :)
Aygün bana bi kuşun burnu çeek.
Banada bir çay verin bakiim, bir çayda İsmail kardeşime 8-10 tanede hamburger yapı bakalım bize hesabı kankama yazın gene nasılsa burda yok :D
Bide ismailcim El Barto nickli arkadaş gelirse onuda bir sopalaybilrmiyiz adam mal sahibi ortalarda yok mekanı bıraktı bize gitti. Biz çalışıyoruz oda kesin kızlarla geziyordur :D
Abi mAyg gitti ben devraldım görevi :D.
Abi çayın :7:.Mehmet abi bu seninki;
http://www.imageshosting.us/images/140_cay.jpg
Patronuma sesleniyorum!Hisse istiyorum:icon_biggrin::icon_biggrin:.Hamburger işlerini mAyga devrettim.NOT:Sopalayacağınız zaman haber verinki hisse kapabileyim:p.
Hoop coşma Oğuz :zuhaha
Yöneticilere bedava :p
Oğuzcum ellerine sağlık. Mayg bu kadar güzel yapamıyordu :D sana ondan çok maaş verecez :D
İsmailim darbe yapalım yönetime gerekirse ofisi basarız :D Sen olduktan sonra :D
Fiyatımı söylemeyi unutmuşum.Kuşburnu:65YKR.Çay:25YKR.Paramı alayım :p.
Edit:King_Theoden abim küçük yazılanlarıda oku ;;).Hisse istiyorum öteki türlü haberi patrona yollarım :p.
Hamburger yapamıyoruz malûm kriz var.Sadece içecek :p
Oğuz yöneticiden para istemeye utanmıyon mu :D
Aygün çayı 35ykrden verıyodu sen batırcanmı burayı 25ykr az :D
Valla batırcan bizi Oğuz :D
Ders başlıyım arada bir uğrarım :p
Abi 10 YKR cepten gidiyor.King_Theoden abicim senin için cepten para gidiyor.Lütfen sende birşeyler yap ;;) :p.
Darbe yapacaksanız halkıda arkanıza alın daha destekli olsun ne bileyim çay 1 kuruş falan olsun mesela :D
çay 1 kuruş olurmu ole olması için bi sponsor lazım :D
Onu kumandan bilir :p.
Mustafa abi bak kendimize çay kaynatalım kalan çayları gider kekikle harmanlar satarız :n: :p.
Tamam herşey halk için diyor ve çayları 10 kuruş yapıyoruz. Zararı kankamın Norveç uyruklu gemilerinden çay yürüterek çıkartabiliriz. Önce gemilerden çayı alalım sonrada Yönetim odasını basalım yönetimi ele geçirelim :D
King_Theoden Arkandayım.Başka varmı :p.
biri kankacımın içindeki William Wallace ruhunu çıkarsın :D:D:D
Olan bana oluyor ama abisi :D:D:D