Sıkıldık artık transfer haberlerinden falan.Bir an önce lig başlasında ona konsantre olalım.Transfer olursa da o arada ne ala.
Printable View
Sıkıldık artık transfer haberlerinden falan.Bir an önce lig başlasında ona konsantre olalım.Transfer olursa da o arada ne ala.
Baptista'dan umudu kesmeyin derim şahsım adına..
Ben umudu kestim Elano'dan gelecek diye beklediğimiz yüksek kaynaktan da. Elano'yu bu saatten sonra satsak satsak 8e satarız. Keita gibi aldığımız fiyata gider. Ligler başlayacak nerdeyse..
merak etmeyin hiçbiri gelmezse eminim polak gelecek:D
Bapitsa gelmezse Rosicky mi gelecek sanıyorsunuz :D Rosicky gelmezse Baptista gelecek ve bence Baptista çok yararlı olur ama Rosicky'nin yeri ayrıdır bende :)
Baptista bence gelicek GS'ye Bülent Timurlenk'i sevmem fazla.
Gs b planı olan klüp çoğu klübümüz aksine bunu içinde herkres var :D
polak ile veya x ile çoktan anlaşmışlardır ama son ihtimaldir diye söyledim
Beyler yüzyılın transferi gerçekleşti :)
Quote:
Medya Bilgilendirme
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Sağlık Koordinatörlüğü’ne Doç.Dr.Burak Kunduracıoğlu getirilmiştir. Sayın Kunduracıoğlu’nun ekibinde Dr. Murat Çevik, Fizyoterapist Mehmet Erdem Yörükoğlu, Fizyoterapist Ata Özgür Ercan, Fizyoterapist Umut Şahin, Masör Sedat Peker, Masör Murat Çalışkan ve Masör Fuat Öz yer almaktadır.
Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileriz.
Bu görevde bugüne kadar hizmet veren Sağlık Kurulu ekibine de verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.
İşte budur be yarın forma alıp arkasına 10 Kunduracıoğlu yazdırmayan ne olsun süper transfer :p
Şaka bir yana sağlık ekibinin değişmesi büyük bir revizyon :zuhaha
3 büyüklerin Fransa aşkı bitmiyor. Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray'da transferde Marsilya'nın kapısını çaldı.
Bir ara Marsilyalı orta saha oyuncusu Benoit Cheyrou ile ilgilenen ancak daha sonra bu transferi askıya alan sarı-kırmızılılar, DHA'nın haberine göre yeniden başarılı orta saha oyuncusu ile ilgilenmeye başladı.
Marsilya teknik patronu Didier Deschamps'ın oyun planına uymadığı için satış listesine konulan futbolcunun sarı-kırmızılılara imza atabileceği iddia edildi.
goal.com
Cheyrou iyi bir transfer olur eğer alırsak. Her zaman söylüyorum ama yine yazacağım Elano satılmadan kimseyi alamayız ve Elano satılmayacak gibi gözüküyor biraz önce NTVSpor Galatasaray muhabiri de söyledi..
Oh be yönetim sonunda sağlık ekibini değiştirdi.
Yeni ekibin başkanı hakkında şöyle bir haber var. Haber 17 Nisan 2010 tarihli..
Quote:
Ankaragücü Kulüp Doktoru Doç.Dr. Burak Kunduracıoğlu Metin Akan’ın çalışmalarına yardımcı olmak isterken sakatlandı.
Tecrübeli oyuncuyla birlikte şut çalışması yapan Kunduracıoğlu, ısınmadan topa vurunca sağ üst adalesinden problem yaşadı. Acılar için de yere yatan Kunduracıoğlu'un, sağ üst adalesinde yırtık olabileceğini belirtti.
Sonuçta kendini sakatlamış.İnşallah futbolcularada aynısını yaptırmaz:D
doktora bak ısınmadan topa vurup sakatlanıyor :n::n: gelen gideni aratırmış diye bi laf var inşallah gerçekleşmez :D:D
Ooo iyi iyi asrın transferini yapmışız yahu:D
İşte bu :D Herhalde bahsettikleri transfer bu olsa gerek :D
İşte yeni transferlerimizden biri .
http://img413.imageshack.us/img413/4...nitransfer.jpg
En büyük transfer Sağlık Ekibi :zuhaha
Beyler Yalcin Dümer aciklamis heralde Ledesma'yi geldi diye yatti galiba transfer :D
İnter'de işin içine girdi, Mascherano pahalı olduğu için Ledesma'yı gündemine aldı Benitez.
Polak haberini koyduğumda, %1000 yalan diyen arkadaşlar vardı fakat, Polak gelecek. :)
Yalçın Dümer : Dzagoev'e az kaldı.
Yalçın Dümer : Cristian Ledesma !!
Beyler kulüpten yalanlama gelmiş :(