tekerlekli sandalye zaten gozu kapali sampiyon 2/2 say sen onu
ahaha drogbam benim ya. kendi hesabindan paylasmis
http://instagram.com/p/Y7U37hOjIK/
Printable View
tekerlekli sandalye zaten gozu kapali sampiyon 2/2 say sen onu
ahaha drogbam benim ya. kendi hesabindan paylasmis
http://instagram.com/p/Y7U37hOjIK/
Son 4 dakika, fark 17. #EngelsizAslanlar'da aldı artık kupayı. 2'de İkiiiiiiiii !!!
Engelsiz aslanlarımız Şampiyon Kulüpler Kupası finalinde Santa Lucia'yı 71-50 yenerek şampiyon oldu.Tebrikler kürek ve basket takımımıza.Özellikle engelsiz aslanlarımız kulübün yüz akı.Her sene kupalar kazandırıyorlar.
Beşiktaş'ta 3.lük maçını kaybedip 4.olmuş.Onlarada tebrikler.Keşke finalde karşılaşsaydık.
http://www.bsrvalladolid.com/champions/partido.php Buradan kupa törenini izleyebilirsiniz.
Gönül isterdi ki finalde karşılaşalım ancak olmadı, tebrikler.
Erkek basketbol takımımız normal sezonu lider olarak ve rekorlarla bitirdi
Üst üste 17 galibiyet %90 galibiyet oranı
Bayan basketbol takımımız ise şu sıralar fenerbahçe ile 2-2 devam eden seri de 5.maçı oynuyor
61 - 54 FB önde
64 54 oldu
66-57 oldu
68-59
68-62
70-62 :)
Kupa Fenerbahçe Kadınlar'ın oldu. (44)
son topa kalan 2.maça ve fenerbahçe 3. maçtaki 3lük yüzdesine yanarım seride iyi olan taraf bizdik ama fenerbahçe şampiyon oldu tebrikler :)
Belliydi şampiyon olacakları benim pek bi beklentim yoktu bayan basketten o hakem hatasından sonra.Savaştıkları için bayanlarımıza sonsuz teşekkürler seneye alacağız bayan basketi de inşAllah.
Sayfada ne güzel ahenk vardı yakışmadı şu kupa Fenerbahçe lafı.:D
Zaten tek fire vericeğim branş kadın basketboluydu.Yinede şaşıttılar beni 2 maç aldılar.Işıl Alben olduğu sürece zaten kaybederiz.Çıldırtmış yine bugün milleti.
Tartışmasız liderlik, haftalarca, dibine kadar hakederek elde edilmiş bir şampiyonluk daha ! ŞL'de çeyrek final ! Herşey net, herşey ortada, şampiyonluk kutlu olsun tüm Galatasaray'lılara !
[YOUTUBE="xauWgYt17tg"]Şampiyon Cimbombomum Ne İstersen İste Benden ![/YOUTUBE]
T-shirtler geliyor siteye coming soon yazan atkı çok iyi :)
Fatih Terim GSTV birazdan..
Aykut Kocaman Galatasaray'ı alkışlamayacağız demiş. Sen alkışlamasan da olur sayın Kocaman,bu takımı tüm Avrupa alkışladı bu sezon :)
Ahaha muslera , riera , elmander sampiyonlugu burger kingde kutluyorlar :D
https://pbs.twimg.com/media/BJiPlCPCAAISGYM.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/BJiPob-CQAEp02n.jpg:large
Chicken Royale menü alsınlar iyi gider :n:
Beyler Eboue Müslüman mı ?
Kardesim kotu anlamda sormadim ben neden bu kadar tepki verdin anlamadim ? Beyaz tvye konusurken Allahu ekber der gibi birsey duydum sanki
Drogba Müslüman mı ?
İkiside hristiyan diye biliyorum.
Sadece smiley atmak yasak olmasaydı keşke :n:
Aslanlarım benimm bee son 2 yılda inanılmaz bir performans ile hakederek buralara geldik herkese teşekkürler.
Elmander- Riera- Muslera maç sonu Burger King'deler :D
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...01503247_n.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BJjCjWoCYAA0Eit.jpg:large
İpi koparmışlar :n: Sneijder çok iyi çıkmış ama :D
Derbinin günü ve saati belli oldu;
12 Mayıs 2013 Pazar günü,saat 20:00'de.Hayırlısı ile kalan maçlarımızı da kazanıp ligi güzel şekilde bitirelim.
Hamit:icon_eek::icon_eek::icon_eek:
Hamit naptın yaa :D. Bu durumda kalan maçları kazanmak zor
Melo sezon boyu öyle poz veriyor bir şey yok,Hamit şampiyon olunca poz veriyor auuuvvvvvvv :n:
Hamit'in neden direklere takıldığı belli oldu. :D
Çarşı kafası aynı çalışıyor demekki :)
http://www.sporxtv.com/futbol/superl...iSXTVQ45634SXQ
haha everybody abi :D
Ujfalusi bir sene daha oynamayı düşünüyorum diye açıklama yapmış,umarım takımda kalır ve o eski performansını aratmaz gelecek sezon.
Selçuk İnan: Galatasaray'a gelerek doğru bir yol seçmişim. Beni burada kaptanlığa layık gören herkese çok teşekkür ediyorum.
Kendime bir hedef belirledim. Her sezon en az 30 maç oynamaya çalışıyorum.
Galatasaray'a geldiğimde ligi 8. bitirmiş bir takım vardı. Şimdi ise 2 senedir şampiyon oluyoruz. Hedeflerimiz sürekli artarak ilerliyor. Daha da ileri gideceğiz!
Şampiyonluğu ifade edecek bir şey bulamıyorum. Allah herkese nasip etsin. Harika bir duygu.
Ben alt yapıdan beri frikiklere çalışıyorum. Gol atmak istiyorsanız barajı geçmek en önemlisi. Ben buna çok çalıştım.
Galatasaray'da en beğendiğim frikik golüm, Süper Final'de Fenerbahçe'ye attığım gol. Frikik gollerinde kaleci hatalarından çok benim düşüncelerim de etkili. Kalecilerin tahmin ettiği yerin tam tersine atıyorum. Frikiklerde kalecileri de takip ediyorum.
Kaleye yakın olduğunda Drogba zaten bana bırakıyor. ''Yakın olduğunda sen kullan diyor.'' Duran top olduğunda 'ben, ben ben' sesleri yükseliyor hemen. O gün kendini iyi hisseden kullanıyor.
Eskiden hocamız bize ileri gelişigüzel vurmayın diyordu. Ama şimdi Drogba var. Sıkıştığınızda ileri vurun diyor.
Muslera bizim bir tanemiz. Her şeyiyle bir numara. Bence dünyanın en iyi kalecisi.
Burada her şey Allaha şükür ki çok iyi gidiyor. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadık. Ama Avrupa'dan da teklif gelirse, ve takımımın menfaatleri doğrultusunda anlaşabilirsek gidebilirim.
Maç öncesi konuşmalarda 'İnşallah kazanırız. 1-0 olsun bizim olsun' diyorum. Burak ''O bir golü ben atayım'' diyor.
Kaptanlık benim için çok büyük bir olay. Hocama çok teşekkür ediyorum. Kaptanlık bandı ile sahaya çıkmanın nasıl bir duygu olduğunu anlatamam.
Hamit ağabey hep benden fazla koşuyor. 10 kilometre altında koşarşam hoca beni kovar zaten.. Ama bu maça göre değişiyor. 3-0 olduğu zaman örneğin ekonomik oynuyoruz.
Mersin İdman Yurdu maçında oynamadığım zaman çok kötü oldum. Dışarıda elin kolun bağlı oluyor.
Semih'in 2 senedir maşallahı var. Herkes Drogba, Sneijder, Burak'ı konuşuyor ama Semih`e ayrı bir parantez açmamız gerekiyor. Bu kadar büyük futbolcularla bu kadar büyük arenalarda oynaması çok önemli. Ben onun yaşındayken Çanakkale'de oynuyordum. Ona ayrı parantez açmak lazım.
Emre (Çolak) bizim yıldızımız. O biraz duygusal.
İki forvet oynarken iki oyuncunun da aynı tip olması bizim için kötüydü. Drogba transferi bu yüzden iyi oldu. Melo ile ikimiz arasında birinin fiziği kötü olunca çok büyük yük biniyordu.
Dün attığım ikinci golde, kafa ile kontrol ettiğimde ''tamam bu pozisyon gol'' dedim.
Örnek alacaksam Xavi'yi alırım. O sadece kendi oynamıyor. Tüm takımı oynatıyor. Bir de Zidane var.
Burak Yılmaz: Gol atmaktan yorulmuyorum tabi ki. Gol atmak benim için büyük bir mutluluk. Arkamda Selçuk, Melo, Sneijder ve yanımda Drogba ile oynamaktan büyük bir keyif alıyorum.
Galatasaray'a transfer olurken zor bir süreç yaşadım. Galatasaray'ı seçtiğim için inanılmaz mutluyum. Attığım golleri taraftarlarımıza armağan ediyorum. Arena'ya çıktığımda kendimi evimde gibi hissediyorum.
Gol sevinçlerim hep doğaçlama oluyor. Sadece Cluj maçında Ronaldo'nun sevincini yapmıştım. O maçı anlatacak olursam; rakip taraftarlar bizim üzerimizde yoğun bir baskı kurmuştu. Ben de onlara bir cevap vermek istedim. Gol attığımda da onları kızdırmak için bu sevinci yaptım.
Eğer Umut ilk yarıdaki kadar oynama şansı bulsaydı beni geçerdi. Onun performansını da unutmamak gerek.
Drogba takımdaki diğer forvetlerden farkı bir yapıda. Onunla birbirimizi tamamlıyoruz. Hepsi ile rahat oynuyorum ama Drogba farklı.
En beğendiğim gol, ilk yarıda Gaziantepspor'a attığım gol. 'Kral Hakan Şükür' golü. Hakan ağabeyin benim için değeri ayrı. Aynı zamanda bu sezon attığım gol de çok önemli. Bursaspor'a atığım gol.
Kafa gollerimin artmasındaki etken sistemin değişik olması. Orada daha çok merkezden geliyorduk. Galatasaray'da set oyunu oynuyoruz. Tabi ki buna çalışıyorum da.
Her insanın aynı bir yeteneği oluyor. Bazılarında ayak için daha iyi oluyor. Ben de ayak içi iyi vuruyorum.
Eskiden çok düşüyordum. Bu sezon yıkamıyorlar. Bunun en büyük etkeni performans uzmanı Scott Piri.
Allah kimseyi Drogba ile çarpıştırmasın. Çok kuvvetli..
İyi yaşıyorum. Futbolla yaşıyorum. Buraya geldiğimde kariyerimde bir yek şampiyonluk eksikti. Geçen sene onlara çok imrendim. Yaşıma göre şampiyonlukta geç kaldım. Ben Trabzonspor döneminde de iyi yaşıyordum. Kendime iyi bakıyorum.
Diğer takımlar tarafından istenilmek güzel bir şey. Ama ben takımımla 5 senelik sözleşme imzaladım. İlk senemde şampiyon olmak çok güzel oldu. Trabzonspor zamanında söz hakkı benimdi. Şimdi ise söz hakkı Galatasaray'da.
Ben maçtan bir gün önce yatarken rüyamda gol pozisyonuna giriyorum. Ofsayta bile kalıyorum.
Antalya maçındaki o vuruşum 2 hafta oynamamanın hırsı ileydi. Fatih Terim bana ceza vermişti. İyi ki de verdi.
Fatih Hoca 'kendi istediğinizi değil benim istediğimi oynayacaksınız' diyor. Ben de onun dediği gibi oynamaya çalışıyorum.
Ordu maçında kazanacağımıza inandık. Braga maçında soyunma odasına gitmiştik ilk yarı. Hoca girdi. Çıt çıkmıyordu. İki değiliklik yaptı. Çok sakindi. Ben inanamadım. 'Çıkın ne yapıyorsanız yapın' dedi. Ben Selçuk'a baktım ne oluyor diye.
Emre Çolak çok saygılı. Hiçbir özelliği kötü değil.
Ben kendime Real Madrid'li Karim Benzema'yı örnek alıyorum.
Fatih Terim: Selçuk'u alırken ne kadar doğru bir iş yaptığımızı görüyoruz. Burak'a gelince. Olduğu yerden asla mutlu olmaması gereken bir oyuncu. Olağanüstü yetenekleri var. Bunu maçta kısa zamana yayıyor. Ufak şeylerle mutlu olmaması lazım. Daha da gelişir inşallah.
Bir futbolcunun devamlı sahada kalmak istemesi önemli bir şey. Umarım bundan sonra mesaj vermek zorunda kalmam. O da almak zorunda kalmaz.
Bir çok silahınız olursa rakip sizi durduramaz. Hangi birine önlem alacaklar? O yüzden Burak'ın diğer yeteneklerini de kullanmasını istiyorum. Burak umarım hem milli takımda hem de Galatasaray'da daha çok özel goller atacaktır.
Seneye Burak'ı çok önemli bir sürpriz bekliyor! Seneye 11 kilometreden aşağı koşmayacak. Ben ondan olmayan bir yeteneği istemiyorum. Onda zaten var. Oyuncuya yetenek veremezsiniz ama fizik kapasitesini artirabilirsiniz. Allah vergisi yetenekleri degistiremezsiniz.
Önümüzdeki sene ileride baskı yapan bir Galatasaray izleyeceksiniz. Öyle olacak, olmak zorunda. Bu söylediklerim sadece yerliler için değil yabancılar için de geçerli.
İkisini de çok seviyorum. İkisi de çok iyiler.
Burak sen benzemadan daha iyi forvetsin son 3 yila gore bakacaksak.
Fubol sadece koşmak mı ...