http://img191.imageshack.us/img191/411/ekranalntsri.png
Printable View
bu elemani netten izledim biraz. dolayisiyla pozisyon bilgisi konusunda pek birsey diyemem ama mudahaleleri cok iyi. kafa vuruslari jaap stam duzeyinde ciddi. onder hoca da takip ettigine gore belli bir potansiyeli var yasi da al partlat sat hesabina uygun.
Valla siz ne derseniz deyin. Takımın çoğu Beşiktaş kalitesine yakışmıyor.FM'dede genelde aynı şeyi yapıyorum baştan aşağı yeniliyorum takımı.. 2 sene önce gs'nin yaptığını gördünüz takımı baştan aşağı yenileyip.
[YOUTUBE="JV9c1u6BIKA"]Pedro Franco[/YOUTUBE]
Eleman beklediğimden de iyi çıktı, topu söküp alıyor aga nazar değmesin...:)
Genco benim bayağı hoşuma gitti ya. Müdahaleler falan üst düzeyde yaşına göre bence. Pozisyon bilgisi falan gayet iyi. İhtiyaç halinde ön liberoda hiç sırıtmadan oynar , ayaklarına çok hakim.
http://img153.imageshack.us/img153/5...nelbakprof.png
Bu da FM 2013 profili. Bence ziyadesiyle umut verici.
Tolga hayirli olsun diyelim
Beşiktaş geri beşliyi şöyle yaparsa ciddi iş yapar.
Tolga
Serdar Kurtuluş(Veysel Sarı)-Aykut Demir-Ersan(Toraman)-İsmail(Gökhan)
Tolga
Serdar- Franco - Sivok - Ismail(Gokhan)
Necip-Veysel
Gokhan Tore - Fernandes - Olcay
Forvet
tas gibi takim olur besiktas bence
arifin yazdigi kadro gayet iyi ama alinmasi durumunda veyselin sag bekte kullanilmasi daha mantikli. oguzhan onumuzdeki sene ilk 11 in bankosu olacak , olmali yani.
forvet konusu biraz sikintili. yuksek bonservis bedelleri odeyemeyecegimiz icin onder ozenin pedro franco gibi sapkadan tavsan cikarmasini bekleyecegiz.
aynen bak oguzhanda vardi :D ozman veysel sag beke geçer
Sinan Bolat'ın sözleşmesi bitmiyor mu ? Bize gelmeye de niyeti var , neden para vererek adam alıyoruz anlayabilmiş değilim.
Beşiktaş, Stuttgart Kickers'in kalecisi Günay Güvenç ile anlaşmaya vardı.
Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş., futbolcu Günay Güvenç’in transferi için görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.
BİLGİ | Sv Stuttgart Kickers'da forma giyen Günay Güven, 2012 yılının Nisan ayında kolundan sakatlanmasının ardından Eylül ayına kadar sahalardan uzak kaldı.
Almanya doğumlu Türk kaleci Günay Güvenç bu akşam İstanbul'a gelecek. Günay, Cuma günü sağlık kontrolünden geçmesinin ardından Beşiktaş ile resmi sözleşmeyi imzalayacak.
BİLGİ | 25 Temmuz 1991 doğumlu kaleci Günay Güvenç, 3. ligde yer alan Sv Stuttgart Kickers ile 11 resmi maça çıktı. Günay Güvenç bu karşılaşmalara ilk 11'de başladı.
Direk 11 için alındığını sanmıyorum.Cenk 11 için düşünülüyorsa onu yedeklemek için alınabilir.Direk 11 için alınıyorsada riskli olabilir.Nedir ne değildir pek bilinmiyor.Bakalım Cenk yada Günay Güvenç rotasyon için kadroda olabilir.As çıkacak daha tecrübeli ve kaliteli biriside gelebilir.Bencede daha tecrübeli biri gelmeli.Ama nedense 2 kaleci transferi mantıklı gözükmüyor.Cenk mutlaka değerlendirilecektir.
Direk 11 için değildir yahu. Cenk'e alternatif. Emre Tali'den falan umudu kestiler herhalde. Gerçi o çocuk da 95 doğumlu. Umut kesilecek bir durum yok. Çıkamadım işin içinden. Niye alındı bu çocuk :D
Tolga ya da Sinan alınacaksa, Günay'ın alınma sebebini ben de çözemedim. Ya A2 takımı için alındı ya da 3. kaleci olarak düşünülüyor. Ne diyelim, hayırlı olsun.
tolganin hala turkiyede kaldigina inanamiyorum, trabzonla gecirdigi avrupa macerasi inanilmaz bir performansti. onurdan da iyi bir kaleci bence, besiktas onu alirsa buyuk is yapar. sinan onun yaninda vasat kalir.
Ben de performansını daha çok beğendiğim için yaşı da daha uygun olan Onur'un gelmesini daha çok istiyorum; fakat bonservisi çok. Bizim yönetim de, 'bir kere al, sağlam al' demez ve 7,5 milyon euroyu vermez, gidip ucuz diye Tolga'yı alır. Tolga'nın gelmesine karşı değilim; ancak Onur'u alıp 10 sene kale sıkıntısı yaşamamak varken Tolga'nın tercih edilmesini istemem şahsen.
Bu arada, yarın transferde bir hareketlilik olacağını söyledi Hakan Gündoğar. Sanırım, Tolga ya da G.Töre açıklanacak.
29 yas bence normal bir kaleci için 36-37 ye kadar rahat oynar tolga.
tolga ne zaman 30 olmus yaw, hic gostermiyor adam. :n:
yine de en az 5 yil ust duzey kalecilik yapar, onur dedigin gibi cok masrafli olur.
Tolga'yla Gökhan Töre'nin alınmasını çok istiyorum. Tolga alınırsa büyük bir iş yapmış oluruz.
Yapilan haberlere gore 2 milyon onermis Besiktas :) gulup gecerim ben o rakama. McGregoru bedavaya al, 2.5'a sat gel Tolgaya 2 ver
Neye gore konusacagiz ? :D yoneticiyi arayip "hakket Besiktas bize 2 mi verdi" sorusunumu yoneltim.
Tolganin gonlunun Besiktasta oldugunu soylemis menajeri bence bunu kullanip pazarlik yapmaya calisiyordur BJK
Hakan Gündoğar @gufy_donalds 1 sa
Gökhan töre hayırlı olsun. Yarın borsaya bildirilir.
Hakan Gündoğar @gufy_donalds 53 dk
@GokhanTore1 hayırlı olsun.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ona-yakin?po=1
Çok iyi oldu bu. Yerli kanat oyuncusu. Tekrar kendini gösterebilmek için de elinden geleni yapacaktır. Her türlü fayda sağlar.
Beşiktaş iyi bir yapılanmaya giderse 3-4 sene sonra çok canlar yakabilir. Olcay - Töre- Pektemek - Oğuzhan , bu oyuncular müthiş gelişme gösterebilirler. Özellikle Pektemek
Kaleci Günay tam bir kapalı kutu. Tek umudum Almanya'da altyapılar Türkiye'den her türlü daha iyi olduğu için kumaşı sağlam bir kaleci olabilir. Hayırlı olsun ne diyelim. Gökhan Töre haberleri ise umarım doğrudur, çok istiyorum gelmesini.
Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş., futbolcu Günay Güvenç ve kulübüyle anlaşmaya varıldığını KAP’a bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklamalar şöyledir:
“Profesyonel futbolcu Günay Güvenç ile 07.06.2013-31.05.2017 tarihlerini kapsamak üzere anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcuya;
2013-2014 sezonu için 175.000 Avro garanti ücreti, 5.000 Avro Maçbaşı ücreti,
2014-2015 sezonu için 175.000 Avro garanti ücreti, 5.000 Avro Maçbaşı ücreti,
2015-2016 sezonu için 175.000 Avro garanti ücreti, 5.000 Avro Maçbaşı ücreti,
2016-2017 sezonu için 175.000 Avro garanti ücreti, 5.000 Avro Maçbaşı ücreti,
Ödenecektir.
Profesyonel futbolcu Günay Güvenç’in transferi ile ilgili olarak futbolcunun kulübü Sv Stuttgart Kickers ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Sv Stuttgart Kickers kulübüne 200.000 Avro transfer bedeli ödenecektir.”
Olcay'dan sonra ilginç bir transfer daha..
Olcay için neden ilginç dedin Görkem? Hayırlı olsun. 3. kaleci ya da A2 kalecisi olarak yararlanırız bence.
Serdar Gürler de geliyor.
Kartal gün sayıyor! Prensip anlaşması
Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için yoğun mesai veren siyah beyazlı yönetim genç futbolcunun transferini bitirmek üzere...
2012-2013 sezonunda sağ kanatta ofansif anlamda Holosko'yu kullanan ve bu oyuncudan ligin ilk yarısında iyi bir verim alan Beşiktaş, ikinci yarıda Holosko'nun formunun düşmesinin ardından büyük sıkıntı çekmişti.
Bu pozisyondaki sıkıntıyı gidermek için harekete geçen siyah beyazlı yönetim, bir süredir yakından takip ettikleri Sanica Boru Elazığsporlu Serdar Gürler ve kulübüyle prensip anlaşmasına vardı.
Beşiktaş yönetimi oyuncuyla ve kulübüyle her konuda anlaşırken transferin kısa sürede bitmesi bekleniyor.
,
FRANSA ALTYAPISINA SAHİP
2012-2013 sezonunun başında Sanica Boru Elazığspor tarafından transfer edilen genç futbolcu profesyonel futbol hayatına Sochaux takımının alt yapısında başladı. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 23 maça çıkan 21 yaşındaki Serdar, 6 kez gol sevinci yaşadı 2 kez ise asist yapma başarısını gösterdi.
SPORX.COM
Serdar alternatif açısından alınmalı, çok iyi olur.
Şu anda ismi geçenlerle bir kadro oluştursak ;
-----------------------------------------Tolga-------------------------------------------
Hilbert-------------P.Franco-----------------Sivok-------------------İsmail
-----------------------------------Necip---------------------------------------
----------------Oğuzhan-----------------------Ferdi-------------------------
Töre-----------------------------------------------------------Olcay
---------------------------Pektemek----------------------------------
Sağlam bir forvet alınsa aslında taş gibi takım olur. Amokachi etkisi yapabilecek birini bulamadık yıllardır. Carew bir nebze denebilir ama tam manasıyla Amokachi bulsak dadından yenmez.