Geçen sene nasıl gittiyse bu sene de öyle gider. Sağbek transferine ihtiyacına yok bence. Serkan gitti derseniz o zaten forma giyemiyordu. Ayrıca Kerim'in sakatlığı da düzeldi.
Printable View
Geçen sene nasıl gittiyse bu sene de öyle gider. Sağbek transferine ihtiyacına yok bence. Serkan gitti derseniz o zaten forma giyemiyordu. Ayrıca Kerim'in sakatlığı da düzeldi.
Kerim sağ bek değilki adam sağ kanat bile değil adam Forvet ....
Bu kadar'da yapmayın yahu.Adam çıkıp forvet oynasa bu seferde derseniz ki boyu kısa.
Yarın büyük gün :D..Bakalım 20:45 Polat bu sefer yıldız diye gerçekten iyi bir yıldız mı getirecek yoksa gene Inamoto gibi bir fiyasko mu?..
Inamotoyu unutun, o bir kabustu.. O hatayı yapmazlar artık.. :)
http://fr.sports.yahoo.com/04072007/...latasaray.html
Burda Saviola Galatasaray'a falan diyor galiba, fransızcamız yokki.. :p
Önder bence yeterli sağ bekte, Uğur Kavuk'a gerek yok. Uğur Kavuk da öyle bir abartılıyor ki, sanki düşen Antalyaspor'un sağ beki değil de ikinci Beşiktaş'ın sağ beki :)
Sezon başLayınca anya yı da Konya yı da herkes görücek.Ben ŞL ye kaLıcağımızada inanıyorum grupLardan çıkacağımızada.
Yok soru işareti olduğuna göre Saviola Galatasaraya mı gidiyor ?? gibi birşeydir...:):)
Aynı zamanda Santa Cruz ismide geçiyor, bunlar bizim basını da takip ediyor olabilir.. Fazla güvenmemek lazım..
Futbol 11 kişiden oynanır ... takım küme düştü diye ali bilgin uğur kavuk cordoba volkan yaman kötü oyuncu mu.... bu 4üde volkandan kemalden selçuktan iyi oyuncular
Kerim'in kendi ağzında söylediği yeri sağ kanadın heryeridir!Bunu ben değil kendisi geçen sene bir Avrupa maçından sonra attığı golden sonraki ropörtajında söyledi.Fb tv'deydi bu ropörtaj.
Neyi konuşup konuşmayacağıma sen karar veremezsin.Zaten sen söylersin demedim,genelleme yaptım.
Sakin beyler..
Tabiki ben karar veremem ama genelleme yapmak biliyorsun ki çok yanlıştır kötü sonuçlar doğurur....
Kerim Forvet Şampiyonlar Ligi Klavuzuna bak görürsün zaten zico bunu sağda oynatmak istedi 2 maç 3 maç oynadı ve daha sonra klübeye bile oturamadı
Kerim ne desin aslında yerim forvet ama zico şans veriyor bende sağda oynuyor muyum desin adam hayatının fırsatını yakalamış zaten
Adnan polat canaydını kıskanmıstır oda savıola galatasarayda derse sasmayin:D:D
Bu arada sanırım kombıneler falan acıklancakmıs onları söyliyecekmiş adnan polat öyle diyorlar
Kerimden de amma forvet oLur.O adamdan bu saatten sonra forvet adına hiç bişey oLmaz.FutboLa forvet oLarak başLasada oLayLar neticesinde o mevkiisini zamanLa kaybedebiLiyor futboLcuLar.Günümüz futboLunda buna birçok örnek var.Serdar gibi..
Orası öle ben forvet oynasın demiyorum ama kerime güvenerek sağ bekimiz var demek yanlış olur Önder sakatlanırsa işimiz zor
O zaman kendisini geLiştirecek.Ben oLdum ettim demeyecek.Bir sağ kanat oyuncusu nasıL oLması gerekiyorsa o zaman o noktaya getirecek kendisini.Bİzim zaten en büyük sıkıntımız bu.GeLişmeye başLayan geLecek vaad eden oyuncuLarımızın bir noktadan sonra sürekLi yerinde saymaLarı.O zaman bazı şeyLerin farkına varıcak kendisini ona göre hazırLayacak.
Kendini geliştirmesi fenerbahçenin derbilerine avrupa maçlarına gelirse yandık o zaman
Kerim sağ açık oynar,sağ bek oynayamaz.Bence olay bu
F.Bahçe'nin 3. kalecisi
http://www.sporx.com/images/1/29/2985_B_volkan.jpg
Rüştü’nün takımdan ayrılmasının ardından kaleci arayışına giren Fenerbahçe, Volkan Babacan’da karar kıldı. Başta Hasagiç olmak üzere yaklaşık 2 haftadır çeşitli kalecilerle temaslarını sürdüren Sarı-Lacivertli yönetim, kendi kadrosunda bulunan ve geçen sezon Lig A ekibi İstanbulspor’da kiralık olarak oynayan Volkan’ı bu sezon takımda tutacak.
Kaynak : DHA
İşte Kerim'in söylediği her şey forma kaybetmemesi için sap kanat filan hikaye 4 maç forma giydi o kadar benim demek istediğim Kerim var diye güvenirsek ileride oldu ki önder sakatlandı 2 ay yok Kerim 2 ay sağ bek oynarsa vay halimize
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Volkan Babacan çok iyi kaleci olacak inş. fmdede zaten manyak oynuyor :D
zaten beşiktaş seribaşı olacak büyük ihtimalle %80 Şlye kalır... Gruplardan çıkmak grubun gücüne bağlı olsada çok zor
Güzel diyorsun haklısın ama güvenmemekle de olmaz.Sen tutup oraya bi adam getirirsen o adam ne düşünür?Bu yaştaki psikolojisi ile der ki:
Bunlar bana güvenmiyorlar.Sen ondan sonra istediğini söyle değişmez.Olan Türk Futboluna olur.
Geçen sezondan beri durum ortada.Kerim bunun farkına varmaLıydı ve kendini ona göre hazırLamaLıydı.HazırLık kampLarında maçLarda kendisini bu mevkii üstüne yoğunLaştırmaLı.BeLLi Zico bu adama sağ bek dışında bir mevkii de forma vermesi çok zor.
Artık günümüz futboLunda futboLcu isimLeri skor beLirLemiyor.Takım oyunu ve bunu saha ya en iyi yansıtan takımLar artık başarıLı oLuyorLar.Ha yıLdız oyuncu oLunca bu oLmaz mı oLur tabi ama en önemLi en kritik nokta takım oyununu iyi uyguLayabiLmek.Eğer geLecek yıL bunu başarabiLirsek ben ŞL den grupLardan da çıkacağımıza inanıyorum.
Kerim oynamayacak diye Türk Futbolu kötüye gidiyor o zaman vay türk futbolunun haline :) zaten önder 1 2 ay sakatlanacak diye bir şey yok ama illa kerimden sağ bek sağ kanat yapalım diye kafa yormayalım bence olcan gürhan gibi büyük özellikleri yokki sıradan bir oyuncu
Bence henüz kadro oturmadı şuan kimse bjknin hangi sistemde hangi oyuncularla oynayacağnı bilmiyor...Bobu mu nobre mi her ikisi olursa rico mu delgado mu kanatlar iş yapacak mı serdar dm yoksa dr mi oynayacak ..............