Hava atayim derken havasini almis Ronaldo :D Gerci onun icin problem degil garajinda ayni arabadan 2-3 tane daha vardir :D
Printable View
Hava atayim derken havasini almis Ronaldo :D Gerci onun icin problem degil garajinda ayni arabadan 2-3 tane daha vardir :D
Gitmiş güzelim araba :D
Valla bu artis ölse fazla üzülmezdim açıkçası:S
Derby Country'e yenilince hırs yapmış herhalde :)
Sporxde haberi görünce yine reklam falan sandım ama harbiden kazaymıs yahu adam artist falan da o da insan ölse nolcak anası var babası var...
o bakımdan doğru söylüyorsun da, ne biliyim insanın içinde olcak, şahsen benim içimde bi üzüntü oluşmazdı bu adam için.
Ronaldo ucuz atlatmış ...
Her insanın nefes alma hakkı olduğuna göre ben üzülürdüm sahsen.Mesela sahada ölen futbolcuları analımFoe,Puerta gibi futbolcular hepimizi cok üzmüstü...Ronaldo'nun hayat tarzını beğenmiyor olabilirsin,davranıslarını yapmacık bulabilirsin ama bi insanın hayatı bu kadar basit değil.Tabi ki düşüncelerin sana ait ben sana düşünceleri empoze edemem zaten benım dediklerim senin için önemsizdir belki ama düşüncem bu
İyi dağıtmış arabayı neyseki bir şey olmamış heralde sakatlansa Alex Ferguson öldürürdü onu :D
Yenisini alır ya :D Şaka bir yana üzücü bir olay Arda Turan 1 Ronaldo 2 :D
Arda'ya özenmiş. :D
Belkide sahadaki gibi bir güzel vücut çalımı atmaya çalışmıştır bariyerlere.. (:
Olsun bu arabayi yine isterim ben, bana versinler 5 sene calisip yaptiririm :D
haberde alt yazıda gördüm. Alt yazı yavaş yavaş akarken baya heyecanlandım sonunda olumsuz bir şey okuyacak mıyım acaba diye.
"Bu sabah otomobiliye antrenmana giden Manchester United'in Portekizli başarılı oyuncusu Cristiano Ronaldo geçirdiği kazadan yara alamadan kurtuldu."
Ucuz kurtulmuş..
Sen Arsenal'i istiyorsun Arsenal seni istiyor mu bakalım.:icon_smile:
Everton sahasında HuLL City i de yenerek arka arkaya 3. maçınıda kazandı. Ah sezona kötü başLamayacakLardı şimdi zirvede oLurLardı :)
Ahh ahh nasıl berabere kaldık Stoke City ile.
Man. Utd.'da 3-0 yendi Chelsea'yi. Bu gidişle Chelsea derbi kazanamıcak. :D 4 derbinin 3 ünü yenildi 1 inde berabere kaldı. Şimdiki 2 derbiside deplasmanda.
Gol Krallığı
14 Gol Anelka(Chelsea)
11 Gol Robinho(M.City)
10 Gol Zaki(Wigan)
9 Gol Agbonlahor(Aston Villa)
8 Gol Cisse(Sunderland)
Ceza Tahtası
Haftanın Takımı,
Manchester United
Haftanın Oyuncusu,
Berbatov(Manchester United)
Bu Hafta Galibiyet-Beraberlik,
5 Ev Sahibi
3 Beraberlik
0 Deplasman.
12.01.09 itibarı ile,
Kaynak; www.sporx.com
Chelsea 3-0lık mağlubiyetin altından zor kalkar zaten mali kriz içindeler Chelsea'yı çok zor günler bekliyor ...
http://www.cheemunn.com/wp-content/u...7/12/kaka1.jpg
İtalyan medyasında yer alan haberlerde Manchester City'nin Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka'nın peşinde olduğu iddia edildi. İngiliz kulübü yöneticilerinin Milano'da olduğu ve transfer için Milan'a 100 milyon Euro civarında bir para teklif edeceği öne sürüldü.
Futbol dünyasında ekonomik krizden etkilenmeyen tek kulüp Manchester City gibi görünüyor. Dubai kökenli yatırım şirketi tarafından satın alınan City, ilk transfer sezonun son gününde Real Madrid'den Robinho'yu 42 milyon Euro karşılığında kadrosuna katarak bir anlamda niyetini belli etmişti.
Mavi-beyazlılar, ara transferde de Chelsea'de yedek kalan sol bek Wayne Bridge'e 14 milyon Euro vermekten çekinmedi. italyan medyasına göre Robinho ve Bridge ile yetinmeyeceği bilinen Manchester City, yakın zamanda futbol dünyasını sallamakta kararlı...
Milan Başkanı Silvio Berlusconi'nin sahibi olduğu bir internet sitesinde de yer alan haberde, City'nin Kaka için görüşmeler yapmak üzere Milano'ya gittiği belirtildi.
İngiliz kulübün, Kaka'ya yıllık 15 milyon Euro, bonservis bedeli olarak Milan'a da 100 milyon Euro önereceği iddia edildi.
Milan cephesi şimdilik sessiz kalmayı tercih etse de, Kaka'yı satmaya sıcak bakmadıkları biliniyor.
Manchester City'nin el değiştirmesinden bu yana adı sürekli İngiliz kulüple anılan Kaka için Silvio Berlusconi daha önce 26 yaşındaki futbolcuyu kesinlikle satmayı düşünmedikleri açıklamasını yapmıştı.
NtvSpor
yuh paranın gözü kör olsun :d
'kaka'sını alır.. :)
Kaka bence 100 milyon euro etmez, "marketing"i de çok kuvvetli değil ne de olsa.
city transfer piyasının perişan etti adamlar cityi aldıtan sonra , futbolcuların tahmini değerlerini iki katına çıkarttılar...
Kriz adamları hiç etkilememiş anlaşılan.Ama Kaka için 100 Milyon €uro çok az para :p
Ahmet bu fazla uzun sürmez ama.. Chelsea'de öyleydi hani nerde şimdi bu kadar para verebiliyolarmı. Onlarda anladı çünkü işin aptallığını.