Bu tarz hamleleri çokça göreceğiz. Güzel şeyler olacağını umuyorum, Önder Özen ile birlikte. Umarım, bu oluşum uzun yıllar devam eder başarılı bir şekilde.
Printable View
Bu tarz hamleleri çokça göreceğiz. Güzel şeyler olacağını umuyorum, Önder Özen ile birlikte. Umarım, bu oluşum uzun yıllar devam eder başarılı bir şekilde.
Vedat bora fm de potansiyeli nasil bakayim dedim özellikleri random girilmis ve de santrofor oyuncusu olarak görünüyor orta saha oyuncusu olmasina ragmen.insallah vedatta kaybolup gitmez cünkü genclere malesef ülkemizde cok az deger veriliyor nice cevherler var ülkemizde ama gel görki bir mac kötü oynasinlar tamam medya ve taraftarlardan aldiklari tepki elin yabancisina gösterilmiyor.
Sinan'ın menejeri İstanbul'a davet edildi.
Tolga, Onur veya Ospina kalemize geçsin isterdim. Sinan da kötü değil; ama Cenk'ten fazlası olduğunu düşünmüyorum. Tek güvencem, Deportivo'dan gelecek olan kaleci antrenörü. O da, gerçekten gelirse. :)
Oyuncu alalım ama bir taraftan satalım yada gönderelim. Mc Gregor, Escude, Akgün, U.Boral, Akyüz bu oyuncuların Beşiktaş'ta yeri yok. Dentinho'nun kiralık sözleşmesi gelecek sezon sonu bitiyor diye biliyorum. Eğer öyleyse Dentinho'nun kalmasını isterim. O kadar kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Takımda kalmasında fayda olabilir. Hemen gelir gelmez çabucak etkisi yapmasını istedik. Bide sakatlığı vardı.
Cenk bence Süper Ligin en yetenekli kalecilerinden biri ilk 3te gelir yetenek olarak bana göre. Ama Süper Ligde hiç bi kalecinin yapmayacağı hatalar yapıyor bazen.Sinanda bu tür hatalar izlediğim kadarıyla pek görmedim.
Dentinho'yu adam gibi bi kere bile izleyemedikki Samet yüzünden. Fikir bile oluşamadı kafamızda adam hakkında. Sözleşmesi Ocak ayına kadar.
Ospinanın kötü olduğunu ilk defa senden duyuyorum aynı ospinadan mı bassediyoruz acaba?
1 sene Fransa Ligi'ndeki maçlarını izledim arkadaşlar, ben orasından burasından sallayan bir adam değilim.
Ospina değilde keşke Sinan Bolat transfer edilse. Tolga'yı çok isterdim ama maalesef olmadı.
SON DAKİKA: Beşiktaş Mevlüt Erdinç ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Detaylar birazdan http://www.amkspor.com 'da!
Süper haber
Ne Mevlüt'ü ya delirticek bu yönetim bizi. Sivok bile bu adamdan daha fazla gol atar.
Mevlüt Erdinç Beşiktaş için alınabilecek en iyi yerli forvet,çünkü Burak Yılmaz'dan sonra forvet yok koca Türk milletinde.Muhammet Demir ve Cenk Tosun için fahiş fiyatlar ister Antep,onlar pek alınabilecek isimler değil.
Mevlüt'ün Beşiktaş adına harika bir transfer olduğunu düşünüyorum. Onu Milli Takım performansıyla değerlendirmek anlamsız olur. Ligte en az 10 gol atacağını düşünüyorum. Hatta Türkiye'ye gelmesini Milli Takımdaki o felaket performansttan da kurtaracağını düşünüyorum. Çok çok iyi bir transfer.
Mevlüt iyi transfer olur. Fransa'dan gelen oyuncular genelde başarılı oluyor; Sow, Niang, Nouma gibi. Ayrıca Fransa'daki istatistiklerine Afrikalı bir oyuncu ulaşsaydı, ilah gözüyle bakarlardı adama.
Yalniz ben herhangi bir yerde gormedim bu isin asli astari nedir?
mustafa müzmin sakat mustafaya güvenilerek yola çıkılmaz mevlüt bu açıdan iyi olur bence
http://amkspor.com/2013/06/23/mevlut...esiktasta.html
AMK bu kadar kesin konuşuyorsa,o iş bitmiştir abi,hayırlı olsun.
Mevlüt bahsedilen fiyata alınıyorsa gayet iyi transfer. Türkiye'de bu derecede forvet sıkıntısı yaşanıyorken Beşiktaş'ın yönelebileceği en iyi yerli isimlerden birisi Mevlüt. Fransa'dan gelenlerin genelde temiz performans sergilediği ligimizde Mevlüt de iş yapacaktır.
Mevlüt alınırsa iyi transfer olur. Bide keşke Veysel Sarı ve Serdar Gürler transfer edilse.
Mevlütün alınmasını istemem begenmediğim bir forvet onun yerine baska bırı dusunulebilirki kesinlikle bir forvete ıhtıyacımız var.Bu arada Pedro Franco tranferi ne durumda bıtırın artık su trasferi
Mehmet Akyüz'den daha iyi bir yedek olur anca. Elimizde patlayacak net.
Mevlüt Erdinç'i ben de beğenmiyorum. Onun yerine; Umut Bulut, Cenk Tosun ve Ömer Şişmanoğlu 3'lüsünden 2'si transfer edilebilir bence.
Mevlüt transferi kesinleşirse bile, bir yerli golcü daha almamız gerektiğini düşünüyorum. Hugo Almeida gideceği için bir de yabancı bir forvet alınabilir. Yaya Sanogo'yu düşünseler keşke. Hem 20 yaşında hem serbest hem de gelişime açık bir isim.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/y...er_127194.html
Kaçan balık büyük olmuş. Zaten benimkisi bir istekti. Yönetimin böyle bir isimden haberdar bile olduğuna inanmıyorum. :)
Azıcık Fransa Ligi'ni takip etseler, her sene en az 2 genci bulurlar da, bunun için çok iyi bir ekip kurulması lazım öncelikle. O ekip de, umarım Önder Özenle rayına oturur inşallah.
Tek korkum, Önder Özen'in sonunun İbrahim Altınsay gibi olması. İşte o zaman çok zor toparlarız.
Ronaldinho adım adım Kartal'a...
http://media5.ligtv.com.tr/img/news/...24/ronaldd.jpg
Başkan Fikret Orman’ın en büyük seçim vaatlerinden biri olan ve tüm Beşiktaşlılar’ın uykularını kaçıran Ronaldinho rüyası artık gerçekleşmeye çok yakın.
33 yaşındaki Sambacı’nın Avrupa temsilcilerinden biri olan Kamil Cira, transfer süreciyle ilgili FANATİK’e konuştu. Beşiktaşlı yönetici Ahmet Nur Çebi’yle konuştuklarını ve görüşmelerde mesafe kat ettiklerini belirten Cira, “Ortada 8 milyon Euro’luk bir maliyet söz konusu. Bunun 4 milyon Euro’sunu Beşiktaş Yönetimi, kalan 4’ünü ise sponsporlar tarafından karşılanacak. Transfer ise önümüzdeki günlerde noktalanacak” sözlerini sarf etti.
Bonservis Sorunu yok
Öte yandan şu anda Brezilya’nın Atletico Mineiro takımında forma giyen yıldız oyuncunun, “Bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor, bonservis bedeli de söz konusu” şeklinde ortaya atılan iddiaların da gerçek dışı olduğu ifade edildi. Zira, Mineiro’ya imza atarken sözleşmesine, “İstediği takdirde hiçbir bonservis bedeli konmadan ayrılabilir” maddesi koyduran futbolcunun kulübüne herhangi bir bonservis ücreti ödemeyeceği bildirildi.
Ben hala geleceğine ihtimal vermiyorum. Stad yok ortada teknik direktör yok Ronaldinho'yu neyle ikna edecekler?
Eğer gelecek olursa çoğu maçta bizi ipten alabilir. Tek başına maç bile kazandırabilir.
http://media5.ligtv.com.tr/img/news/...24/ronaldd.jpg
Biraz Göbeklenmiş :D
Valla Ailton'dan Bir Farkı Olmaz Boşa Külfet Olur Artık Miadını Doldurmuş Ununu Elemiş Eleğini Asmış Bir Adamdan Hiçbir Hayır Gelmez Bize
Bu başkan ve yönetimin Ronaldinho'yu alabileceğine inanıyor musunuz harbi ? Sezer, Serkan, Sinan, Mevlüt çok bile bu vizyona. Fikret Orman'ın seçim öncesi göz boyaması ve türlü yalanlarından biri sadece.
Mevlüt için büyük uğraş var sanırım kadromuza katıcaz.
fikret ormandan ne bekliyorsunuz ben anlayamıyorum kulüp borc icinde alacak durum yok ne yapsın adam o da mı borclanıp oyuncu alsın maliyetleri düsürmeye calısıyor. siz sürekli yıldız transferi olsun paralar sacılsın istiyorsunuz yd döneminde bu oldu da ne oldu durum ortada serdal adalı da da aynı durum olacaktı bence istikrarlı olacak fikret orman biraz sabredin hersey zamanla olacak.