salı günü %99 papatyam günü oluyor zaten. çarşamba da şifreli veriyorlar.
Printable View
salı günü %99 papatyam günü oluyor zaten. çarşamba da şifreli veriyorlar.
26 Nisan 2011 15:53 | NTV Spor ve Ajanslar
La Liga'da Getafe forması giyen oyuncu İbrahim Kaş, bu sezon forma şansı bulamamasından ve teknik direktörü ile yaşadığı sorunlardan dolayı psikolojisinin bozulduğunu söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/138/getafe3_FOQAH.jpg
İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Getafe'nin oyuncusu İbrahim Kaş, bu sezon ligde hiç forma giymemesinden dolayı psikolojisinin çok bozuk olduğunu söyledi.
İbrahim, Getafe'de yaşadığı tek sorunun ''Michel'' lakaplı teknik direktör Jose Miguel Gonzalez Martin del Campo olduğunu savundu. Sezon başında 4 haftalık bir sakatlık geçirdiğini, ancak daha sonrasında kendisine hiç şans verilmediğini kaydeden İbrahim, ''İkinci lig takımına karşı Kral Kupası maçı oynuyorduk. Antrenmanlarda elimden geleni yapıyordum ama 5-6 haftadır bana hiç şans vermiyordu. Kral Kupası maçının kadrosu açıklandı ve beni yine oynatmadı. Ben de kendisiyle konuşarak, (2. Lig takımına karşı oynayamayacak kapasitem yok. Geçen sene Beşiktaş'ta 10 tane Şampiyonlar Ligi maçı ve 30'a yakın maç oynadım. Bu maçta oynayacak kapasitem yoksa bir daha da ilk 18'e girmeme gerek yok) dedim. O günden sonra ne selam, ne sabah. 6 aydır bana (merhaba) bile demedi''.
''PSİKOLOJİM BOZULUYOR''
Getafe'nin son olarak Mallorca deplasmanında oynadığı ve 2-0 kaybettiği maçtan da örnek veren İbrahim, ''Takımda sadece 1 stoper vardı ve gerisi sakattı. Ona rağmen beni çağırmayıp, alt yapıdan 2-3 futbolcuyu aldı. Ben ömrü hayatımda ne böyle birşey, ne de böyle bir kin tutma gördüm. Ben sonuçta İspanya'dayım, ne arkadaşım ne de ailem burada. Bunun üstüne bir de bana (merhaba) bile demeyince psikolojim bozuluyor. Ben yine iyi dayandım'' diye konuştu.
Bu sezon Getafe'nin lig maçlarında oynamayan, UEFA Avrupa Ligi ve Kral Kupası maçlarında toplamda sadece 4 kez forma şansı bulan İbrahim, ''Benim için çok önemli bir yıldı. 24 yaşındayım ve kaybolan bir yılım oldu, koskoca sene boşa geçti'' açıklamasında bulundu.
Takım arkadaşları tarafından ''İbra'' diye çağrılan Türk futbolcu, arkadaşları dışında spor direktörü Antonio Munoz Gomez ve kulüp başkanı Angel Torres'in de kendisine çok destek çıktığını, ancak kimsenin teknik direktör Michel'i ikna edemediğini belirtti.
İbrahim ayrıca sürekli Türkiye Milli Takımı'ndan kendisine telefon edilerek durumunun sorulduğunu, milli formayı giyememekten dolayı üzüntü duyduğunu dile getirdi.
''DÖNMEK BENİ ÜZER AMA TÜRKİYE'DEN GÖRÜŞTÜĞÜM KULÜP VAR''
Gelecek sezon için henüz kararını vermese de 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Getafe'de kalma olasılığı düşük gösteren ve takım aradığını gizlemeyen İbrahim, ''Sürekli menajerimle konuşuyorum. Ben kendime (Burada başaramadı geri döndü) dedirtmek istemiyorum. Her zaman çalışarak bir yerlere geldim, hiç yılmıyorum, sürekli çalışmak istiyorum. Buradan şimdi Türkiye'ye dönmek beni üzer. Ama kendimi, kariyerimi düşünmek zorundayım. Türkiye'den görüştüğüm kulüp var'' dedi.
''ARDA, BENCE BURADA ÇOK BÜYÜK İŞLER YAPACAK''
Atletico Madrid kulübüne transferi gündemde olan Arda ile ilgili yöneltilen bir soruya ise İbrahim, ''Arda ile konuşuyorum. Büyük ihtimal gelecek. Arda bence burada çok büyük işler yapacak. Arda'nın düzeyinde, yeteneğinde bir oyuncu Atletico'da yok'' cevabını verdi.
Valencia'da Mehmet Topal'ın ilk sezonu olmasına karşın iyi bir performans ortaya koyduğunu ve gelecek yıl daha da iyi olacağını söyleyen İbrahim, ''La Liga'da sadece Real Madrid ve Barcelona maçlarını zevkle izliyorum. Diğer maçlarda üst düzey bir kalite göremiyorum. Real ve Barça çıktığında, Türkiye Ligi ile La Liga'yı kıyaslarım'' değerlendirmesinde bulundu.
Harbiden hiç oynayamıyor orda yahu.
Bursa yada Kayseri ile görüşüyo bence 3 büyüklerin istediğini sanmıyorum.Garip bir oyuncu Kaş ama stoper oynatıldığında ligimizde iş görür.
Bizle görüşüyo diye düşünüyorum...
Kayserinin'de stopere ihtiyacı var.Kayseri de mantıklı.Ama bizde alabiliriz.Türk yedeğe ihtiyaç var sonuçta.
Naklen yayin olacak, bugunku mac banttan.
Barcayi eleriz bence. Demeclerde onemsemediklerini belirtiyolar ama kral kupasi aci bi darbe oldu onlar icin. Yine yari finalde mourinho ya elenecekler, kurtuluslari yok.
Ale Madrid! :D
Maç çarşamba doğru ya maçı veriyorlarmış:D
Çakma katalanlar yarınki hezimete hazırmısınız şimdiden :n: Farkındamısınız " GELİYORUZ " :n:
Ankaragücü'de olabilir. Serdar Özkan eğer kalırsa kankasının yanına gelir.
Herkes olabilir diyor Sakarya'da olabilir hele Bank Asya'ya çıkarsak :D :D :D Şaka bir yana bence Bursa-Kayseri-Antep-İ.B.B-Eskişehir-Ankaragücü bu takımlardan birinle görüşüyodur diye düşünüyorum...
iniesta banko yokmuş :D
Fenerbahçe için bile iyi olur. Sonuçta milli olmuş bir oyuncu. Bekir ve İlhan dan daha tecrübeli.
Yarın oynanacak dev maç öncesi Santiago Bernabeu'da yapılan basın toplantısında Guardiola fırtınası vardı...
Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola, yarın oynanacak olan Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında son derece gergindi. İspanyol teknik adam, yaptığı açıklamalarda Jose Mourinho'ya ağır sözler söyledi.
İkili arasında Kral Kupası finali ardından başlayan söz düellosunun hatırlatılması üzerine sözü alan Guardiola, "Mourinho direkt benim hakkımda konuştu. Ben de öyle yapacağım. Yarın maçta onu göreceğim. O sadece bu odanın (basın toplantısının düzenlendiği oda) kahrolası hocası, ustası. Ben onunla bu konuda başedemem. Onun ayak oyunlarına gelmeyeceğim." diyerek tüm basın mensuplarını şok etti.
Real Madrid'in İspanya Kral Kupası'nı hak ettiğini de söyleyen Guardiola, "Onları kutladım, tıpkı takımım gibi onlar da gereken mücadeleyi gösterdiler ve kazanan onlar oldu. Ben takımımla gurur duyuyorum. Yenilgiyi asla hakeme bağlamadım. Böyle bir şey asla yapmam. Mourinho'nun metodlarını herkes iyi bilir. Dediğim gibi yarın sahada onu göreceğim." dedi.
Guardiola'nın bu şok sözlerine Mourinho'dan nasıl bir yanıt geleceği ise şimdiden merak konusu.
Sakin ol şampiyon.
Guardiolaya bak gider yapmış :)
Guardiola sakin ol yoksa bu son giderin olur sen gidersin bu dünyadan ! ! ! :D
Yürü Be Dola :D Hakedene Lafını söylemiş o adamda Kendini Kral Sanmasın.
Ya tamam iyi işler yapmış olabilirsin ama kusura bakma Pep sen Josenin yanından bile geçemezsin (:
Pep dedi diye saldırmış Joseye,sanada saldırmasın Faruk :D
Pep aşmış kendini. Big Jose haddini bildirecektir.
Takımın durumunu bilmesende haddini bileceksin..
Tebrikler Pep..
Papaz pilavı her zaman yemez.. Tebrikler Pep
Goal.com'un ceviri hatasi diyenler de var.
guardiola, mourinho için "f,cking boss" yani "harika bir hoca(antrenör)" dedi. bunu nasıl "s.....ş hoca" olarak çevirmişler anlamak mümkün değil.
28 Nisan 2011 20:00 | NTV Spor ve Ajanslar
UEFA, Real Madrid takımının çalıştırıcısı Jose Mourinho hakkında disiplin soruşturması başlattı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/139/jose600_UEGS0.jpg
UEFA, Real Madrid takımının çalıştırıcısı Jose Mourinho hakkında disiplin soruşturması başlattı.
UEFA, ünlü teknik adamın, dün ezelli rakipleri Barselona takımıyla yaptıkları Şampiyonlar Ligi yarı finalinin ilk maçının ardından yaptığı açıklamaların ''uygunsuz'' olduğu gerekçesiyle soruşturmanın başlatılmasını karalaştırdı.
UEFA kararını 6 Mayas'ta verecek. Real Madrid, kendi sahasında dün oynadığı karşılaşmada, Messi'nin golleriyle rakibine 2-0 mağlup olmuş, Alman hakem Wolfgang Stark'ın kararına itiraz eden Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ise kırmızı kart alarak tribünlere gönderilmişti.
Real Madrid 2-1 i buldu.Gol Ramos.
Zaragoza 3 ü buldu.Gol Lafita.
Real Madrid 2 - 3 Zaragoza
Barça yenildi :)
Kazansaydı Real,fark 5'e inecekti.
Real kazansaydı Barça öyle bırakmazdı zaten maçı tahminimce.
BarceLona maçında yine resmen uyudum. Yahu adamLar beni futboLdan soğutuyor. Pas,pas,pas. AL sana pas. Gördün pası.
Casillas'ın yediği ilk gol için "Yapmaa volkan, yapmayın çocuklar daha çok erken" diyorum.
1 Mayıs 2011 13:16 | NTV Spor ve Ajanslar
Çalıştırdığı takımlarda 9 yıl sahasında maç kaybetmeyen Mourinho, Real Madrid'in başında bir ayda 3 kez mağlup oldu.
http://media1.ntvspor.net/C/I/140/mo...spor_YJZ37.jpg
Avrupa'da çalıştırdığı Porto (Portekiz), Chelsea (İngiltere) ve İnter (İtalya) takımlarında 9 yıl boyunca iç sahadaki lig ve kupa maçlarında kaybetmeyerek benzersiz bir başarı yakalayan Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun, bu sezon başında göreve geldiği İspanya'nın Real Madrid takımı, son bir ayda 3 iç saha maçından mağlup ayrıldı.
Real Madrid, İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La liga) dün evinde ağırladığı Real Zaragoza'ya 3-2 yenildi.
Bu sonuçla, bu sezon ligde sahası Santiago Bernabeu Stadı'ndaki 2. mağlubiyeti alan Real Madrid, La Liga'da evindeki ilk mağlubiyeti 2 Nisan'da Sporting Gijon'a karşı 1-0'lık skorla almıştı. Sporting Gijon maçıyla Jose Mourinho'nun çalıştırdığı takımların 9 yıllık evinde maç kaybetmeme serisi sona ermişti.
Real Madrid, Santiago Bernabeu'da son 1 ayda Sporting Gijon ve Real Zaragoza dışında, Avrupa Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Barcelona'ya da yenildi. Barcelona, 4 gün önce oynanan maçta Real Madrid'i 2-0 yenerek rövanş maçı için büyük avantaj elde etti.
BENZERSİZ BAŞARI
Mourinho, sahasında son bir ayda 3 kez mağlup olan Real Madrid'den önce, evindeki son mağlubiyeti 2002'de Porto'nun başındayken almıştı. Porto, 23 Şubat 2002'de kendi sahasında Beira Mar'a 3-2 yenilmişti. Mourinho bu maçtan sonra Porto, Chelsea, İnter ve Real Madrid'in başında çıktığı toplam 150 iç saha maçında mağlubiyet yüzü görmemişti.
Real Zaragoza maçında mağlup olan Real Madrid, Real Sociedad deplasmanında 2-1 yenilen lider Barcelona ile arasındaki puan farkını da kapatamadı. Ligde son 4 haftaya girilirken, lider Barcelona'nın 88, 2. Real Madrid'in 80 puanı bulunuyor.