D Grubundayız.
Printable View
D Grubundayız.
Romanya,Macaristan falan vardı grubumuzda tam göremedim :D
Turkiye,Macaristan,Estonya,Romanya,Andorra oldu.İçimden o kadar D geçiyordu ki :)
Hoba süper kura . Macaristan'lı gruba düştük yırttık :n.
İçimden bir his İngiltere gelecek diyor bizim gruba.
Hollanda geldi.
Hollanda,Turkiye,Macaristan,Estonya,Romanya,Andorr a
Hollanda,Romanya,Macaristan,Estonya ve Andorra ile eşleştik...Romanya ile kapışırız...
Hollanda'yı çekti.Son finalist.
Bak ya hollanda şu güzel ortamı bozuyorsun ne gerek vardı sana.
Hollanda maçlarında dua edelim Robben oynamasın. Olası bi Balta-Robben eşleşmesinden çıkacak sonucu tahmin etmek istemiyorum :D
A,E,G ve I grupları çekişmeli geçer.
İsmail'i oynatır herhalde artık.
Euro 2012 grubumuzun başka versiyonu.
Bence çıkamayız biz bu gruptan, tabii bunu şu andaki görüntü ve takım olamayışımıza bakarak söylüyorum.
Bence güzel kura çektik, 3. torbanın en iyisini, 4. nün en kötüsünü çeksekte Hollanda dışında güzel kura oldu. Zaten ülkece playoff bağımlısı olduk, Hollanda, Norveçi bırak San Marino gelse yine 2. olurduk. O yüzden tasalanmaya gerek yok. Hollanda en azından herkesi yener, yine onlardan puan alabilecek tek takım biziz. Yunanistan Norveç falan olsa bize kafayı takıp gider Romanyaya maçı verirlerdi, böylesi en iyi oldu.
Eğer iyi oynarsak ben Hollanda deplasmanında beraberlik burda da galibiyetle işi bitiririz diye düşünüyorum. Asıl korktuğum ekipler Andorra ve Estonya. Biz hep böyle eşleşmelerden çektik ne çektiysek çünkü.
Bir Belçika kadar güçlü takım yok . Hollanda hariç .
E grubu enfes.. :)
Romanya ile 2.lik için çekişiriz. Kura hayırlı olsun.
A grubunda 1. olacak takımı seçmek zor bana göre. Belçika ve Hırvatistan'ın çekişeceği kesin. B grubunda İtalya şanslı ama sürpriz olma ihtimali var. C grubunda banko Almanya lider, İsveç zorlar onları. D grubunda eğer Estonya'ya, Andorra'ya saçma sapan puanlar kaybetmezsek liderlik şansımız çok yüksek bana göre. Hollanda kağıt üzerinde favori ama biz yeneriz onları. E grubunda İsviçre grubun ballısı olarak çıkar. F'de Portekiz ve Rusya çekişir. G'de Yunanistan ilk 2'de olur ama diğer takım hiç belli olmaz. H'de İngiltere n'olursa olsun DK'ya gelir diye tahmin ediyorum diğer takımda Ukrayna olur gibi. I zaten evlere şenlik. İspanya banko lider 2.'de saçmalamazlarsa Fransa olur.
Burada da 2. olamazsak bırakalım bu işleri artık... :)
E,F,G grupları kek gruplar olmuş,bu gruplardan birine düşebilseydik...
E grubu tam traş. Yunanistan yine kek kura çekmiş. Çok şaşırdım (!)
Bu takım bu gruptan çıkamaz. Romanya ve Estonya'da kesin puan kaybederiz bence. Macaristan'da etme ihtimalimiz yüzde 50...
Hollanda grubu kayıpsız kapatabilir. veya Türkiye'de puan kaybeder. büyük maçlarda güveniyorum takıma ama ufak maçlarda facia oluyor hep.
Kuzey takımlarına karşı hep şanssızız biz. kilitlerini açamıyoruz. romanya kadro açısından fena bir takım değil onlarda tehlikeli.
bana göre çektiğimiz en iyi kura Macaristan. gerisi çok da süper olmamış
I grubunda Belarus sürpriz yapabilir Fransa'ya karşı. Hatta bizde 2. olalım Belarus'la eşleşelim Play-Off'ta.
A Grubu=Bildiğin ölüm grubu,en son torbadan gelen Galler bile çıkabilir gruptan
B Grubu=İtalya çıkabilir,ondan sonra ya Çekler ya Danimarkalılar gelir.
C Grubu=Almanya 1. İsveç 2.
D Grubu=Yine rahat olmadığımız bir grup daha.Hollanda 1. Romanya 2. diyorum
E Grubu=Özetlerine bile bakılmaz.Norveç-İsviçre bedavadan kupaya giderler.
F Grubu=Portekiz 1. Rusya 2.
G Grubu=Yunanistan yine çok rahat bir kura çekti ve rahatlıkla kupaya gidecekler.
H Grubu=İngiltere as oyuncularını götürmese bile bu gruptan çok rahat çıkar.Hatta puan vermez.
I Grubu=İspanya,Fransa gidecektir.
Ben Yunanistan kadar ballı bir ülke görmedim yahu. Yine en kelek grubu çektiler. İnşallah Bosna ve Slovakya geçer Yunanistan'ı. Bizim grup ise çok bıçak sırtı bir grup. Hollanda'dan pek çekinmiyorum açıkçası. 3 ihtimalli maçlar çekincelerim diğer maçlarda. Biz Hollanda'yı içerde dışarda yenip Estonya'ya Türkiye'de yenilebiliriz. O yüzden kazanmamız gereken maçları kazanıp Hollanda'ya yenilmezsek gruptan çıkarız. Çünkü Hollanda'nın Macaristan'a ve Romanya'ya puan kaybedeceğini düşünüyorum ben...