yapma volkan
yapma volkan
Allah bildiği gibi yapsın sizi. Gitmeyin, sizin neyinize Avrupa Şampiyonası...
Emre de gitti sonumuz hayrola.
Gökhan Töre girsin, çok yetenekli..
penaltı bunun adı pen-al-tı
Penaltı ! Türkiye
penaltı kazandık
penaltı kaçırmayız umarım ,
kaçtı ! yok artık ya
Arda ve Selçuk İnan varken penaltı Burak'ın neyine.
Yahu niye burak atıyor anlamıyorum... Yuh ya penaltıyı atamadı
Arda iyi guzel penalti yaptirdi ama bu takimda tek penaltici burakmi var yahu ya arda selcuk dururken burak atiyor ise bak.
aha kaçti iste...
Burak niye kullanıyor tamamen saçma bir karar bu.
Geçen maçta da Mehmet Ekici frikiği kullanacakken koşup topu aldı. Maçtaydım gözümle gördüm resmen ağladı kullanmak için. Bu kadar kendini düşünen bi oyuncu olamaz. Yakında olsa spiker adını bi kez daha söylesin diye taçları da kimseye bırakmaz kendi kullanır. Yazıklar olsun.
Çıkar Burak ı yahu, golden başka oyunda yok adam.
Burak Yılmaz gerçeği attığı golden sonra kendini ispatladı.
elin kazakistanını fark atmamız lazımken yenemiyosak bırakın gitmeyelim zaten euro 2012 ye
Forveti olmayan, penaltı kullanıcısı belli olmayan bir milli takım zaten zor gider.
sanki obur oyuncularimiz gol disinda oyunda vardi 1 oyuncuya yuklenmek yanlis olur
burda tek suclu hiddinktir Mehmet ekici gibi hucumcu bir adami cikartiyor selcuk gibi defansif bir adami aliyor ben burdan anlarim"ki hiddin 1-0"in ustune yatmaya calisiyor cokda iyi oldu gol yememiz insallah hiddink"i yollarlar futbol zekasindan cok supheleniyorum
1 adama yüklenmiyorum, forvet elemanının morali bozulmuş olduğu için mental olarak daha diri bir oyuncu almasını istiyorum. Bir iki isim dışında hepsini vur öbürüne.
Basket maçına gelin beyler,hiç kasmayın :) Acayip rahatlatıyo 12 Dev Adamımız :)
Yapma Nedoğ 27-23 daha.
Yahu bu Hakan Balta nasıl bir oyuncu böyle :S
Hiddink milli takimda ne oynatmaya calisiyor ben cozemedim. Suan forvetsiz oynuyoruz. Ne Burak ne Kazim kendi takimlarinda santrafor oynuyor.
gooooool burak
İşte yine SABRİ!
Kazakistan gibi bir takımı zor yeniyoruz Euro 2012 bize haram
Gollll beeeee
Gol değil-miş