İBB 11 - Hasagic; Cihan, Zayatte, Can Arat, Ekrem; Efe, Holmen, Mahmut; Doka, Webo, Visca
Printable View
İBB 11 - Hasagic; Cihan, Zayatte, Can Arat, Ekrem; Efe, Holmen, Mahmut; Doka, Webo, Visca
Olimpiyatta bile kale arkasını doldurmuşuz . Arada 10 tl var git yandan al işte ya anlamıyorum .
Acaba kaç tane bilet satıldı.30-35 bin kişi gelirse iyidir.
7 Eylül'de satışa çıkan ve 20 ile 40 TL arasındaki fiyatlar ile satışa sunulan biletlere adeta hücum eden sarı-kırmızılı taraftarlar alınan son bilgilere göre 20 bin dolayında bileti tüketmiş durumda...
Atatürk Olimpiyat Stadı'da 11 Eylül Pazar günü oynanacak maçın başlama düdüğü ile birlikte 35 bin civarında sarı-kırmızılı taraftarın tribünledeki yerini alması bekleniyor.
Karşılaşmada, konuk Galatasaraylı taraftarlara doğu kapalı tribünde ayrılan biletler 40 liradan, güney kale arkası tribününde ayrılan biletler 20 liradan, ev sahibi İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu taraftarlara batı numaralı tribünde ayrılan biletler ise 40 liradan satılıyor.
Webaslan
gollü bi maç bekliyorum beraberlik işime gelir:D
http://img534.imageshack.us/img534/8113/61798409.jpg
Yalniz eboue sol acikda oynucak :D :D
Zaten son hazırlık maçlarına Eboue hariç hep bu kadroyla çıktık Özgür havan kime :D
Dedeler çaldı stadda :D
Solda Kazım'ı oynatır Eboue sağdan yardırır. Kazım inside forward olur, Eboue winger.
Gelecek hafta görüşürüz Kaan, onu da bilicem sonrakini de :zuhaha
BozBaykuslars02e01.avi hdtv xvid gibi bi pankart vardı :D
ibb nin forma güzelmişte logo ve reklam bozuyo :D
ujfa ne ara pas attı :D
Fena başlamadık Kazım biraz toparlansa ii olacak...
off melo süper gidiyodu indirdi hadi selçuk at :D
Eboue güzel vurdu...Belediye'de Webo çok etkili...Birde 22 numara var o kim çıkaramadım oda fena oynamıyor :D
Pas sayılarına bak :D Galatasaray: 108 İ.B.B: 33 :D :D :D
Güzel top oynuyoruz.
Haha şuta bak taç oldu :D
webo baya iyi oynuyo
Efe'nin kaçırdığı pozisyonda şanslıyız.
Webo müthiş oynuyor valla...
Albert Riera girsin 2.yarı soldan yardıralım :D
Sanki kontrolü kaybettik biraz, toparlanmamız lazım. İlk yarı bitmeden bir gol bulabilirsek iyi.
Muslera helal olsun.
yedik muslera hata yaptı
Muslera gerçek Galatasaraylı oldu beyler :)
Basit bir top, Muslera için büyük bir güven kaybı daha ilk maçta. Kazanmazsak daha büyük olur bu güven kaybı.