Sabri'nin yaptığı tek kötü şey ortaları pek etkili değil.Hep savunma karşılıyor.
Şu Kazım'ı beğenmeyen tek Galatasaray'lı ben miyim? Yahu adamın hiç bir özelliği yok ya nasıl tahammül ediyorlar şu adama aklım almıyor! Gökhan Töre gibi bir adam var elinde niye kullanmıyorsun. Arda zaten sakat geçirdiği sezonun ardından düşüşte olduğu çok belli. Şu takımı toparlayan Emre ve Hamit. Kazım ise zarar veriyor bence sadece. Bu kadar gereksiz bir oyuncu görmedim ben hayatımda.
Burak ligde 5 maçta 15 gol atmalı bu milli takımda olmak için :D
Almanya 3 yapmış hayırlı olsun. Gol yemezek play-off dayız yemeyiz de yani :D
Kazım işine gelince oynayan bir oyuncu bana kalırsa böyle oyuncular milli takımda oynamamalı...Töre'nin artık ilk 11 oyuncusu olması gerektiğini düşünüyorum...Çok yetenekli bi oyuncu gerçekten çok iş yapar oldukça hızlıda...
Mevlüt neden oynamıyor milli takımda ? Pek izleme fırsatı bulamasam da kaliteli bir isim olduğunu düşünüyorum.Türkiye'de açık bir şekilde forvet eksikliği göze çarpıyor bence.Burak ve Kazım asıl mevkisi forvet olmayan fakat forvet olarak oynatılan isimler bence.Mevlüt ilerde Burak sağda denense çok ekili olacağını düşünüyorum.Tabi bunlar benim fikirlerim.
Emre mukemml oynuyor yapmadigi şey yok. Kazım ve Burak in kaçırdığı pozisyon evlere şenlik..
Gooooooool
Ofsaytmış.
selçuk burakk goool
Bu gole sevinmek yerine bence oturup kara kara düşünmeliyiz.
Xavi'nin pasında Villa golü atıyor. Olay budur atak böyle gelişti.
Selcuk inan kalitesini gosterdi nerden nereye pas atti tartismaya gerek yok artik. burakda cok iyi sarkti arka tarafa 1-0 ondeyiz
selçuk un ne kadar müthiş bi ortasaha oyuncusu olduğunu bikez daha görüyoruz
Hayret gol attık. Bu takıma karşı bu kadar bekledik ya helal olsun.
Selçuk Arda'ya harika kesti ama Arda kötü kafa vuruşu.
Emre sakatlandı inşallah bir şeyi yoktur harikaydı bugün.
sabri ardaya cok guzel pas atti ama iceri cevirdi arda kimse yoktu.
Emre Burak'a inanılmaz pas attı ama maalesef araya girdiler.
Emre alkışlanarak çıkıyor. :yildiz: :yildiz:
hamit sonunda cikti tore girdi
Malesef İlkay Gündoğanıda kaybettik 84 te Almanya adına oyuna dahil oldu.....
Serdar Taşçı
Mesut Özil
İlkay Gündoğan
Play-off'dayız ! :)
zar zor play offdayiz hayirli ugurlu olsun
Gelebilecek takımlar kim ? Play off da.
RT @_ertemsener: sırbistan yenilirse, çekler litvanya ' ya kaybederse seri başı olacağız (espiri değil)
İyi oynadık ama yine hücum faktörü ortaya çıktı basketbolda olduğu gibi futboldada hücum sıkıntımız var eğer play off maçlarına kadar bir forvet çıkıp takımı göğüslemezse ki böyle birşey mümkün değil bizi rahatça elerler :)
Kolay bir takım gelmezse playoffta Euro 2012 hayal.
Hayır arkadaşlar Çekler yenerse de bir şey olmuyor Sırplar'ın berabere kalması halinde Estonya 2. oluyor 2'li averaj varsa tabi...Danimarka-Portekiz maçı sonunda 2. olan takım,Çekler ve Hırvatlar şuan seribaşı...Sırplar kalıyor bi onlarda bittimi tamamdır seribaşıyız...Umarım Sırplar yenemezde Estonya ve ya Karadağ'ı çekeriz...