Benim anlamadığım nokta kaleye şut çekildiği anda zemin ıslaklığından ötürü kaleci yere düşse golü iptal mi ediyorlar. Oyuncu yağmurdan ötürü kayınca ve kontrolsüz girince penaltı olmuyormuş çünkü.
Printable View
Benim anlamadığım nokta kaleye şut çekildiği anda zemin ıslaklığından ötürü kaleci yere düşse golü iptal mi ediyorlar. Oyuncu yağmurdan ötürü kayınca ve kontrolsüz girince penaltı olmuyormuş çünkü.
1- Penaltıyı vermedi
2- Kazım 6 pasta karşı karşıya kaldı olmayan faulü verdi
Bakalım 2.yarı ne yapacak..
Ben Onu Demiyorum Sadece Kaymaya Önceden Başlıyor O Arada Topu Durdurup Üzerine Gitmeyebilirdi Yani Eboue'nin Vakti Vardı. Üzerine Kasten Gitti
Neyse pozisyon geçti gitti artık tartışmanın alemi yok.Bakalım 2. yarıda ne yapacak Hüseyin Göçek :)
İşin Özeti Penaltı Değil :D
Ayakta Duran Adam Daha Kontrollüdür Yerde Kayan Adama Göre Haksızmıyım Kontrol Edebilirdi Kendini
Hakem kötü niyetinden yapmıyor ki. Yetenekleri ne kadarsa o kalitede maç yönetiyorlar. Sabri orta açamıyor. Kötü niyetli diyemeyiz. Yeteneği o kadar çünkü. Aynı hesap.
Kötü niyet yaparsa telafi amaçlı Bursaspor aleyhine yapar. Olmayan bir penaltıyı verir şimdi.
Bursa'nın Sağbekini Hiç Beğenmedim Basser'midir Nedir? Çok Aradılar mı Acaba O Adamı Alırken
Abi Basser'i tek bu maçlık yorumlama derim :) Beşiktaş - Bursa maçında sahanın en iyilerindendi.
İzlemediğim İçin Bilemiyecem Hemşo :D
Ama Bu Maçta Beğenmedim.
Galatasaray tarihinde bir 10 numara ilk kez defans yapıyor sanırım :D
Edit:Bu arada Bursa'nın da penaltısını yedi Hüseyin Göçek.
Engin ve Riera'nın bacakları güçlüymüş. Kırılması lazımdı şimdiye kadar.
Yiyecek gibiyiz, Bursa kontrolü ele aldı.
Allah Seni Bildiği Gibi Yapsın Turgay O Nasıl Şut :n:
bursaninki nasil penalti yahu ujfanin elleri acik degil yerdeyken kapaliydi.
Sercan giriyor engin cikti
Engin Yerini Sercan'a Bıraktı Galatasaray'da
Elmander kayboldu.Baros girmeli artık.
Yok yok bunlara gözlük lazım. Hakem 3'lüsüne.
Bu Sefer Buz Gibi Atağı Kesti Hakem Şart Gözlük :D
Bursa'nın Ateşi Söndü Artık Hayır Gelmez Takımdan
Eboue dön işte sağa niye sola atıyorsun :/
Engin çıktı orta saha çöktü , Eboue kötü , Elmander yoruldu Baros girmeli artık.
Gol Sandım Bir An :D Ne Vurdu Adem :)
Öldü Elmander öldü yavaş topa yetişemedi.
Sabri Sabri Koçum Sabri Seviyorum Bu Adamı :D
Sabri Yine Şovunu Yaptı
Belliydi yiyeceğimiz.Serdar Aziz 1-1 80.dk
al işte yedik olcağı buydu !
Serdar ile 1-1
Belliydi 1-1 oldu.
Fatih Hoca görmüyor musun son 20 dakikayı yahu oyuncu değiştirsene artık.