Maçı izleyemedim sonucu oğrendim sonucunu öğrendikten sonra o pozisyonu izlediğimde bile gol olacak diye korktum o derece heyecanlı bir pozisyon :D
Printable View
Maçı izleyemedim sonucu oğrendim sonucunu öğrendikten sonra o pozisyonu izlediğimde bile gol olacak diye korktum o derece heyecanlı bir pozisyon :D
Tebrikler Beşiktaş izlemediğim zaman atmışlar :D iyi oldu bu şimdi deplasmanda Tel Aviv'i yenip Stoke-Kiev maçının sonucunu bekleyeceğiz...
Stoke - Kiev berabere biter, biz de Tel Aviv'i yeneriz.
11
9
6 olur puan durumları ve son maçta Stoke City ile liderlik maçına çıkarız. O maçta berabere biter ve el ele Stoke ile çıkarız :)
Çok önemli maçlara gittim , çok önemli atmosferlerde bulundum ama bu maçta bağırdığım kadar hiçbir maçta bağırmadım. Değdi mi ? Kesinlikle değdi. Atkı şovumuz , sesimiz , ismimiz , cismimiz.. Herşeyimizle taraftarlık tarihine bir kez daha adımızı altın harflerle yazdırdık. Kiev'in o suratsız teknik direktörü bile maçtan sonraki açıklamasında o taraftar golü attırdı dedi.
Teknik , taktik analize girmeyeceğim fazla , halim yok zaten=)) Ama ilk maçta yüzümüze gülmeyen şans bu sefer güldü. Ama o son pozisyonda 35 yaş gittim yani yalan yok :)
Her neyse Kiev belasından kurtulduk sonunda. Bundan sonrası gruptan çıkmaktır başka yolu yok. Akıttığınız her damla tere helal olsun Kartallar!
Yalnız, bizimkiler nasıl inanmışlarsa topun girmeyeceğine, bir ara aktif topun önüne baraj bile kurmuşlar:
http://a1111.hizliresim.com/r/4/b5dr.jpg
ofsayt var, hakem görmemiş :p daha neleri görmedi zaten, sertliğe fazla göz yumdui. Bu kez tutmadı Kiev'in şansı, artık ipler Beşiktaş'ın elinde. Kalan maçlarından 4 puan gruptan çıkmasına fazlasıyla yetecek. Hatta Stoke-D.Kİev maçının sonucuna göre 3 bile yetebilir.
Son dakika pozisyonunu birde arap spikerden dinleyin :)
http://video.milliyet.com.tr/video-i...JqpAeBHB5.html
BaşarıLar böyLe eLde ediLir. Savaşarak, mücadeLe ederek. Dün hakikaten istediğimizi aLmak adına herşeyi yaptık. Savaşsa, savaş, mücadeLeyse, mücadeLe.
ALkışı hakediyorLar.
Mükemmel bir ayrıntı yakalamışsın, tebrik ediyorum. (w):yildiz: Dün 90+3'te oluşan karambol dışında çok ciddi bir pozisyonları yoktu. Eğer ilk maçta olduğu gibi duraklamalarda gol yeseydik yine çok yazık olacaktı. İlk maç biz kahrolmuştuk, şimdi sıra onlarda. :)
Maçın teknik analizine gelirsek; takım olarak mücadele etmeye devam ediyoruz, çok fazla üretkenlik gösteremesek de. Bu maçta son zamanlara göre Q7'yi de çok beğendim. Kendi kimliğini yansıttı sahaya. Geriye gelip yardım da etti, top da dağıttı, kaptırdığı toplara koşup geri almayı da bildi, gollük ortalar da çıkardı. Özlediğim ve istediğim gibiydi. Almeida biraz becerikli olsa tek başına 2 gol atardı. Egemen'e de ayrı bir parantez açmak lazım. Aldığın her kuruş sonuna kadar helal olsun, doğum gününde bize armağan ettiğin o gol ve getirisi olan 3 puan için teşekkürler. Bu sezonki en iyi transferimiz olduğunu gösterdin bir kez daha. Cenk'e de kalesinde bir Kartal gibi oynadığı için teşekkür etmek lazım. Son saniyede 2 tane topu çıkardı, helal olsun. İsmail'e de üzüldüm, hasta hasta 90 dakika oynadı, mücadele etti ve sonunda bünyesi kaldırmadı maç sonunda yere yığılarak. O halini görünce içim cız etti. :( Umarım ciddi bir sorunu yoktur.
Galibiyete olan inancımda ve hislerimde yanıltmadığın için teşekkürler Beşiktaş. ;;) Şimdi avantaj bizim elimizde ilk 2'ye girme konusunda.
Arap spiker her vuruşta gol mu diyor bana mı öyle geldi. Eğer öyle ise adamın hevesi kursağında kaldı. Öyle değilse de baktı olmuyor en sonunda Allah'a sığınıyor.