Seri bitti sonunda :) Helal olsun Sivas'a. Gerçi daha bitmedi, futbol 90 dakika top yuvarlak ama...
Printable View
Seri bitti sonunda :) Helal olsun Sivas'a. Gerçi daha bitmedi, futbol 90 dakika top yuvarlak ama...
aha iki oldu hiç iyi olmadı
Sivas'ta başladı Sivas'ta bitti :D
Alex olmasa da bir şekilde idare ederdik ama Aykut hoca yanlış yaptı oyuncular çok yorgun rotasyon gerekiyordu.
Yenilgi nasıl birşey ya unutmuştuk :D
herkese dert olmuş bu seri :D sevindim :D
tt arenada bitirme hayalide suya düştü rakibimizin:D
Futbol 90 dakika, top yuvarlak. Futbolun adaleti varsa Sivas güzel oyunuyla maçı hak etti ama kim demiş öyle bir şey var.
Net bir kirmizi kart gibi geldi bana gol sansi vardi.
Beyler Sivas'in kalecisi kim?
Milan Borjan kalecileri atilla kayseriden 6 yiyince yedege cekildi.
Sağlık olsun.
17/5 Şut Sivas
5/2 Şut Fenerbahçe oLan bir maçta çokta fazLa hakem hakkında konuşmamak gerek.
Allah aşkına yapmayın.. tamam kötü oynadık ama farkında mısınız ofsayttan gol yedik.. gol olmayan pozisyon gol sayıldı :) o pozisyon gol olmasa 2.yi yiyeceğimizi ispatlayamazsınız..
http://www.antu.com/images2007/uploa..._5oGAcjjJ_.jpg
Takımımızı Karşılıyoruz
Sivasspor deplasmanından dönen takımımızı karşılıyoruz Saat:00:00 civarı Sabiha Gökçen hava alanında olacak takımımıza destek için orada olacağız. Siz büyük Fenerbahçe taraftarlarını destek için oraya davet ediyoruz.
http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=16721
Dediğim gibi bu tip büyük takımlara karşı 1-0 öndeyseniz ve golüde erken bulduysanız skoru koruma şansınız çok zor.O yüzden 2 yi bulup rahatlamanız gerekiyor sivas bunu yapabildi.Tabi bunda Fenerbahçenin izlediğim en kötü maçlarından birini oynamasınında etkisi var.
semih sağolsun içeri giren topuçıkardı:D
Riza "Efendi" bu maca takimini iyi hazirlamis anlasilan.
Ee Fenerbahçe nin gaLibiyet seriLeri arasında hiç haksız kararLar iLe kazanıLmış maçLar yokmuydu sanki yahu ?
Çok fazLa abartıyorsunuz bence.
takım yenmiş, yenilmiş farketmiyor artık fenerbahçeliler için. böyle olması lazım zaten.
bu sene, geçen seneden daha zorlu. bir nevi onur mücadelesi veriyor sahadakiler, kenardakilerle birlikte. alkışlamak lazım...
bu arada takımı sabiha gökçen'de karşılayacak taraftar. imkanı olan gitsin.
Sivasspor oynadığı futbolla galibiyeti haketmiştir kimse cızırtı yapmasın fenerbahçe son bi senenin en kötü futbolunu oynadı
elbette olmuştur. zaten ona birşey demiyorum. kötü oynadık kaybettik zihniyetinin yanlış olduğunu söylüyorum. o golü yemesek karambole bir gol atıp yatabilirdik. bunu daha önce çok yaptık yine yapabilirdik ama olmadı..
neyse sağlık olsun.. her zaman takımımızın yanındayız. yolunuz açık olsun..
Dostum çok ince düşünüyorsun gerçekten. Senin baktığın incelikte düşünecek olsak her maçta kusur bulunur. Örneğin Sivas bugün hakemden kaynaklanan bir gol yeseydi ve Fenerbahçe yenseydi, sen şu an "hakem hata yaptı ama kazandık. Önemli olan kazanmak" gibi bir şey derdin mesela. Fazla durmazdın üzerinde. Bu kadar ince düşünecek bir şey yok. Belki o gol offside olsa Fenerbahçe 5 gol yiyecek ne malum? Hiç bir şeyi bilemezsin. Didiklemenin anlamı yok yani :)