Ha ama bizimkiler Modric'in pasından gol yerse bilemem :n:
Printable View
Ha ama bizimkiler Modric'in pasından gol yerse bilemem :n:
Modric konusunda katılıyorum lexoqe'ye.
Sabri'yi orta sahada bende beğenmiyorum ama Hırvatların orta sahasına karşılık Sabri ve Emre gibi iki adamla orada başlaması Hırvatların taktiğine göre daha iyi olur.
Emre'yi sevmem ama bu milli takıma ikinci bi Emre lazım. Bu maç Sabri yerine o oynardı. Lige bakınca bi Alper oynar gibi geliyor o şekilde. İnşallah yavaş yavaş milli takıma monte edilir böyle maçlarda cidden çok lazım.
Emre yi de sevmeyen ne kadar çok kişi varmış yahu :)
Giray eski partneri ile stoper mevkilerinde.
Mac saati yaklastikca umutlaniyorum nedense, biz severiz boyle maclari.
2-1 alırız biz bu maçı.. hamit yazar bir tane :) bir tane de burak...
Geçen sezon ki kadromuzda 4 isim sahada birbirlerini tanıyorlar bu artı avantaj sağlar.Keşke Sabri yerine Mehmet olsaydı.
3-1 biter.Kazanırız.Tabi ''normal'' kadroyla çıkarsak.
Giray geçen sene Egemen ile birlikte çok iyi maçlar çıkarmıştı bu maçtada iyi bir performans gösterebilir ama insan bunu deneyen Hiddink'in neden daha önceki maçlarda bunu denemediğini düşündürtüyor insana.
yani bu grupta o kadar defansif anlamda çerez maçlar oynadıkki. ama hiçbirinde güvenilmedi Giray'a. hemen hemen tamamında kadroya çağırıldı, ama oynamadı. umarım bugün hata yapmaz. artık bu maç oyuncuların kendileri için oynayacakları maç. onlar da 2012 de olmak isteyecekler. ben de kazanacağımızı düşünüyorum.
Sabri yine ortasaha yemin ediyorum yazık bu adama verilen paraya yazık 70 milyonluk ülkede daha kendi mevkisinde tartışılan bir adamı ortasaha diye oynatıyorsak ve oraya adam koyamıyorsak pes
Ayrıca bu kadro değil gol atmak kaleye organize bir şekilde yaklaşsın helal olsun arkadaş başka bişey demem kim deplasmanda oynuyor belli değil
Tarih 11.11.2011 . Skor da olur 1-1 :) Sabri'nin yerine Mehmet Topal olsa daha iyi olurdu ama bakalım.
Türkiye: Volkan, Gökhan, Giray, Egemen, Hakan, Selçuk İnan, Sabri, Emre, Hamit, Arda, Burak
Hırvatistan: Pletikosa, Corluka, Simunic, Schildenfeld, Vida, Srna, Rakitic, Modric, Dujmovic, Olic, Mandzukic
Kadro iyi ama sabri yerine mehmet topal olabilirdi sabri ortasahada yapamiyor G.G ise formsuz bana gore sabri sag bekte oynasa daha iyi olurdu Maca gelirsek Alt olur vasat bir futbol oynariz diye dusunuyorum.
Bu Arada Schildenfeld bu adam bi ara besiktastaydi demi ?
Giray-Egemen tercihi oldukça doğru olmuş,geçen seneden birbirini tanıyan 2 isim.
Orta sahada Sabri'yi oynatacağına oraya Mehmet Topuz gibi bir isim orada çok daha iyi bir tercih olurdu.Hoş daha kadroya bile çağrılmıyor orası ayrı.
Onun dışında kadro gayet iyi.Takımın motivasyonunun yüksek olacağını düşünüyorum.
2-0 kazanırız. (Egemen,Burak)
Kimse bahsetmemiş ama rakip takımın defans 4'lüsü çok vasat durumda ve kötü.
Arda gol atar diye düşünüyorum onun oyunu çok önemli bizim için onun iyi oynadığı maçlarda takım net pozisyonlar yakalıyor :)
Arda bana izlerken bile zevk veren bir oyuncu haydi Arda :icon_smile:
Bide golümüz veya gollerimizden biri kornerden kafa vuruşuyla gelicek bence.
Özgür Buzbaş İlk 11'i First Eleven olarak çevirerek gönüllerdeki yerini aldı böylece :)
Yok artık ya...
0-1 yeniliyoruz.
Euro değil mi bu illa sonradan çevirceza arkadaş.
Çok ucuz bir gol yedik ve fena kötü başladık.
Golde G.G"nin hatasi var nese olur boyle seyler , umarim ceviririz maci.
Milli takımımızın en iyi yaptığı iş: Saçma sapan goller yemek..
Arda bu hırsla devam ederse döner bu maç (::)
Çok iyi pozisyon bulduk ama işte :mad:
Selçuk yapması gerekeni Sabri yapıyor şuanda :icon_surprised:
Sabri su an bence iyi basladi , maca gelirsek hirvatlar pas yapamiyor oyunu yiktik resmen su anlik ama.