55 e kadar atamazsak çeviremeyiz dakikalara göre oyundan kopmalar olabilir
maç sonucu 2 2 bekliyorum
Printable View
55 e kadar atamazsak çeviremeyiz dakikalara göre oyundan kopmalar olabilir
maç sonucu 2 2 bekliyorum
Macı kazanırsak burada konuşulacak şey belli oldu. neyse kart kesinlikle doğru
Fenerbahçe'li biri değmedi dedi diye değmemiş olmuyor. Pozisyonu görmemiş olabilir tekrarında çok açık şekilde değdiği görülüyordu. Zaten müdahele olmasa Stoch o şekilde düşmez. Spiker bile aşil tendonuna o şekilde gelen müdahale futbolcu için sorun yaratır dedi.
Haftaya kesinlikle forvetin gelmesi lazım.Semih ve Bienvenu ikisinide görünce deliriyorum.Forvetsiz çıkalım daha iyi ya.
Kart pozisyonu düzgün bir açıdan gösterilirse daha net birşey söylenebilir ancak net penaltı denilen pozisyonun cidden alakası yok. Kesimal kendini estetik bir şekilde süzülerek bırakmış yere. Stoch yine korkutuyor yalnız; adama gelince top geriliyorum çok tehlikeli bir oyuncu da bakalım devam edebilecek mi maça..
caner mi girdi stoch yerine
İkinci sarıdan kırmızı değil ya bu, direkt kırmızı. Geçtiğini görünce basmış topuğuna. İnşallah ciddi değildir sakatlığı..
Dogrudan aşil tendonuna bastı. Değmedi diyenlere şaşıyorum, dogrudan kırmızı kart olmalıydı.
Kerim'in sürekli geçildiği için bilerek bastığını düşünüyorum.
Fenerbahçe bu maçı kazanamazsa bu kart olayı hala konuşulmaya devam edecek mi acaba merak ediyorum. :icon_smile:
Yanlış görmediysem Stoch 2.yarı sahada bu iyi oldu.
Beyler sakin olalım lütfen.Bir görüşe katılıyorsanız,kendi görüşünüzü yazmanız yeterli.Karşı taraf hakkındaki düşüncelerinizi kendinize saklayın.Varsa forum kurallarına aykırı bir durum,kendiniz müdahale etmek yerine destek merkezi veya mesaj raporlama sistemini kullanmanızı rica ediyorum.
Semih'i al Bienvenu'yu koy...Bienvenu'yu al Semih'i koy...Kısır döngüde takımımız :) Caner de girdi bakalım ne olacak.
Faturayı ödeyememis bizimkiler elektrikler gitti. :D
Işıklar gitti bekliyoruz bakalım.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...51906159_n.jpg
Stoch'un pozisyonu.
Webo'nun pozisyonu gibi. Kasıt yok ama kırmızı kart malesef.
Müdahale var kırmızı kart.
Baroni hala oyunda...
Fener atmış 1-1.
Sonunda yaa Stoch attı.
Oh be sonunda.... 2-1
Fenerbahçe 2 yaptı. Baroni niye oyunda ki :D
I want to play a game :D işte bu :D
2-2 biter bu maç :n: Yani umudum ve isteğim o yönede :D