Originally Posted by
Deus Dominus
İlginç bir tarafı yok, belki bizi şaşırtan transferler, başarılı transferler 'ama' doğru zamanlama ile gerçekleşmiş transferler. Quaresma Porto'da oynarken alabilir miydi Beşiktaş? Niang daha genç olsaydı düşünür müydü Türkiye'de oynamayı? Simao? Ziegler ve Melo Juventus'tan kiralık, takımlarında forma şansı bulamayacakları için tercihlerini bu yönde kullandılar. Sow'un aklında Türkiye olduğunu hiç zannetmiyorum. Kulübü Lille iyi bir teklif gelince satmayı uygun görmüş demekki. Aslında daha da var gelen ünlü oyuncu, Jo geldi, kiralık. Anelka geldi, Keita geldi Lyon'dan. Yine kulübünün gözden çıkardığı bir oyuncu. Baros geldi, kariyeri düşüşteydi toparladı burada. Elano aynı şekilde, Man. City'nin yeniden yapılanma sürecinde gözden düşen bir oyuncuydu, yedek kalıyordu.
Bak ben kulüplerimizi küçümsemiyorum, benim söylemek istediğim objektif bakmak, gözümüzde büyütmemek. Yorumum biraz sert farkındayım ama bu durumun suçlusu Türkiye araştırmacıları, Türkiye datasını hazırlayan ekip değil. Bir sorumlu arıyorsan Si Games'e söylen. Oyun sürprizlere açık olmayacak şekilde kodlanmışsa sorumlu onlardır çünkü.