Yigit giriyor riera cikiyor , riera artik o formayi bidaha giyemez ruhsuz adamlarla isimiz yok hoca cok ama cok sinirlendi
Printable View
Yigit giriyor riera cikiyor , riera artik o formayi bidaha giyemez ruhsuz adamlarla isimiz yok hoca cok ama cok sinirlendi
Galatasaray gittikçe pasifleşiyor. Düşüş başlayacak gibi görünüyor.
Yigit kotu vurdu iyi vursabilise gol atma sansi vardi.
Sanki penaltı verilmedi gibi ama...
Kazım+Hakan Balta+Sercan+Riera+Sabri=Bank Asya Birinci Lig
Bu oyuncular sezon sonu gönderilmeli.Sabri ve Hakan'a bakıyorum maç boyunca 1 tane bindirmesi yok.Riera'ya bakıyorum boş boş pozisyonlarda acayip yerlere orta açıyor.Takıma katlıları 0.
Kötü oynadık.Takım olarak çok kötüydük.Yenilmezlik buraya kadarmış.Eboue ve Baros gelene kadar rahat maç yok bize.
Ayrıca transfer dönemi bitmeden hücuma takviye lazım.Elmander çok yanlız kalıyor.Kanatlardan katkı hiç yok.Keita tarzı adam lazım bu takıma.Takımı ateşleyecek oyuncu yok.
Neyse sağlık olsun böyle kötü oynarken kaybetmek beni üzmüyor. Fatih hoca takıma gereken ayarı vermeli.
Tebrikler Bursaspor.Bizim için iyi oldu bu.
Burda tebrik etmek gerek hakemi Serdar Aziz uzatmalarda 1 dk yattı ben 90+5 civarı bitirmesini bekliyordum. Ama 93.40 gibi bir sürede bitirdi. Diğer takımlar 90+6da gol atarken bize böyle yapılıyor anlamış değilim.
yenilmemezlik rekorunu bursa tamamladi saglik olsun kotu oynadik yapcak birsey yok , haftaya cok buyuk revizyon var bence balta,riera,sercan,sabri falan oynamicak gibi geliyor bana terim cok sinirlendi revizyon iyi olur. tebrikler bursaspor
Hala transere ihtiyacımız yok diyen var mı o transfer konusundaki arkadaşlara söylüyorum ? gol atacak adam mı var yahu bi Elmander kalmış bi Selçuk...Engin Baytar önceden girse alabilirdik bence...Riera bir daha 11 başlamasın yahu...Terim haftaya kadroda büyük ölçüde değişikliğe gider...
Bazı oyuncular hakkında ki görüşlerimi yazarsam siteden atılırım.Sadece dön artık Baros diyorum.
Tek düşüncem.Soyunma odasında olmak istemezdim.
Edit: Bu arada çok özür dilerim.Tebrikler Bursapor.
Her serinin bir sonu vardır. Takılmayalım, hala lideriz.
Bazı maçlar vardır maç başladıktan sonra maçın gidişatını tahmin edersin.Bu maç öyleydi.Dakika 20 atak yok,dakika 40 heyecan yok.Rakip gol atar yine ümitli değilimdir gol atıcağımıza.Bu maç öyleydi.Bursa geldi attı maçı aldı.Sabaha kadar oynansa gol atamazdık.
Bir farkla galip gelebileceğimizi söylemiştim.Zeminde de tahmin ettiğiniz gibi sorun yoktu.Alnımızın akı,annelerimizin duasıyla kazandık.
Forvet ve kanat oyuncusu transfer edilmesi lazım. Eboue ve Baros'un yokluğunda iyice sendeledik. Gerçi bu sendelemenin oynadığımız stadlarlada ilgisi var. Saha buz pisti gibi adeta.
Maçı izleyemedim ancak Galatasaray'ın yenilmesine sevindim. Daha da zevkli olmaya devam ediyor. Umarım Beşiktaş ve Fenerbahçe bu hafta kazanırlar.
@William Rookwood
Sahanın neresi buz pistiydi kardeşim?
Zemin on numaraydı ya. Bursaspor'un son 2-3 senedir zemin anlamında hiç sıkıntı yaşadığını hatırlamıyorum zaten.
Bursaspor puan veya puanlar alır demiştim dediğim gibi oldu iyi de oldu.
Zemine falan bahane bulmayalım. Fatih Hoca, Sabri'yi ve birkaç oyuncuyu ilk 11'de tuttuğu sürece işimiz iş.
Riera, Sabri, Hakan Balta ve Servet bu takımın havasını bozuyor. Semih Kaya gibi oyunculara ihtiyacımız var bugün çok iyi oynamış yine helal olsun çocuğa
Maçı izleyemedim. Maçın tamamını izleyebilecegim bir link verebilecek olan var mı ? Özelden atabilir.
Ayrıca Sabri, Kazım ve Riera'nın kesinlikle bu takımda olmayı haketmediklerini düşünüyorum. Hakan Balta önünde yetenekli bir oyuncu oldugu zaman çok daha iyi oynuyor. Riera gibi yavaş oyuncularla oynayamaz. En iyi yerli sol beklerden bir tanesi bana soracak olursanız Hakan. Riera o tekniğe o hız yakısmıyor. Çok yavaş. Bu hızla futbol oynayamaz Türkiye'de. Hagi mesela topu alır dribbling i basardı. Bu adamda onu yapacak hız yok. Gönderilmeli ve yerine Kaliteli bir kanat oyuncusu alınmalı. Emre bir kanatta yeni KALİTELİ transfer bir kanatta çok daha kolaylasır işlerimiz. Sercan rotasyon oyuncusu olarak kalabilir bence takımda. 3-4 yıl sonra belki yapar patlama ;) Ama Baros ve Elmander kadar kaliteli yedek kalmayı sorun etmeyecek kaliteli bir santrafor lazım. Böylece forvet rotasyonumuz genişler ve Baros ya da Elmander'in bir sakatlıgı olursa bu adam oynar. Sercan o adam olamıyor ne yazık ki şimdilik..
Sabri'nin oyunu gün geçtikçe daha da kötüleşmeye başladı. Üzülmekten başka yapabilecegimiz bir şey yok. Fatih Terim umarım kenara çeker onu.
Serinin son bulması kötü. Ancak Fatih Terim motivasyonu tekrar saglayacaktır diye düşünüyorum..
sercan futbolu bakkalda öğrenmiş gibi duruyor. oyun bilgisi yerlerde.
yıllardır şunu çözemiyoruz, arkadaş hızlı oyuncu teknik oyuncu yetenekli oyuncu demek değil. sercan, yiğit bunlar hızlı teknik adamlar ama oyun bilgileri hazırlık maçlarına bile yetmiyor. şunu bi kavrayamadık.
Maçla ilgili tek söylenebilecek şey Lig Tv kameralarına , son 3 haftadır kornerlerde ön direkteki Sabri'nin gözlerinin içine zoomlamayı bırakmaları lazım artık.
sabrinin gozlerinde ISIK ariyorlar galiba gelecege yonelik :D
Onu başka oyuncularada yapıyorlar ama sürekli Sabri'ye yapmaları da ilginç...Bursa'dan Hakan'a da yaptılar diye hatırlıyorum bu maçta :D