Yiğit sahada mı ?
Printable View
Yiğit sahada mı ?
Bilmiyorum arada sırada gözüküyor.
Engin bu gidişle bütün takımı attıracak sahadan. :n:
Engin Muthissin adamim.
Engin, Messi' nin araba kazası geçirmiş hali :n: Mental olarak biraz sıkıntılı
Engin cikti - riera girdi
necatiye yapilanda penalti ozman.
ceyhun girdi elmander cikti
İçerde mi tam göremedim ama kaleci topa bakmayı kesip Necati' ye bakarak darbede bulunumuş
Yiğit'e milyon eurolar velen aklımızı seveyim ben.Bu arada Necati cuk diye oturdu takıma.
katiliyorum yigit konusuna 2.5m bosuna vermisiz yabanci olsa hadi anlarim uyum sorunu falan ama turk oyuncu sen necatiye bakin birde yigite bakin necati cuk diye oturdu.
"Ama Necatiğ daha önce de Gassaray'da oynamıştı." ~ bir taraftar, 2012.
riera muthis vurdu az farkla auta cikti
Tebrikler Galatasarayım :)
tamam :) şimdi derbiyi rahatça izleyelim :D
http://s14.directupload.net/images/120204/86hp66cb.swf
Dışarıda bence, penaltı değil.
mac bitti 1-2 sonunda galibiyet aldik sevincliyim. maca gelirsek guzel oynadik bekler haric tabi. engin yine guzel oynadi dikine gidebilen turkiyede en iyi oyuncu oldugunu yine gosterdi. gaziantepde iyi oynadi ama forvetleri etkisiz bana gore danny cok guzel savunma oyuncusu , iki takimada tebrikler
Sonuçta bir faul var orada :n:
Tebrikler takımımıza derbinin olduğu haftada kazanmamız gerekiyordu ve bunu başardık...Engin maçın adamıydı kesinlikle...Yaptığı asist muazzamdı Elmander'de çok ince gördü...Necati'de 100. maçında golünü attı...Yiğit'den verim almamız zor görünüyor Sercan'dan bir farkı yok...
Derbi haftasında geriye düşmemize rağmen 3 puanı almak güzel oldu.Tebrikler Aslanlar.
Hakem maçı idare edeyim de gideyim gibi çıkmış sahaya. Necati'nin pozisyonunda da penaltı kararı çıkmalıydı bence. Hatta Karcemarskas'ta kırmızı görürdü penaltı olsa. Oyunun gidişatına etki edecek hatalar yaptı. Galatasaray'da derbi haftasında 3 puanı alarak iyice rahatladı ama oyun anlamında bir düşüş var.
Sonuç olarak : Şimdi onlar düşünsün :n:
Hakan'in pozisyon net olarak endirek serbest vurus söyleydi böyleydi demeye gerek yok.Kurallara göre kirmizi bile olabilirdi.Necatinin pozisyon icerde mi disarda mi bilmiyorum ama faul var ve net kirmizi kart var.Danny 2.saridan kirmizi görmesi lazimdi.Hakem cok kötu bir mac yönetti.
Maçı izleyemedim , uyuya kalmışım :D
Özetlerden takip ettiğim kadarı ile zor geçen bir maç olmuş , Semih yine zamanlama hatası yapmış ama Servet yada Gökhan yapacagına Semih yapsın derim ben yavaş yavaş artık o hatalarıda yapmayı en aza indirecektir , Elmander 1 gol 1 asist ile oynamış , direk 2 golde imzası var Elmander'i tek forvet olarak kullanmayız bundan sonra İnşAllah , Selçuk'a da bir parantez açmak lazım bugün müsait durumdaki o pozisyonu atsa yine zorlanmayacağız tıpkı Antalyaspor maçındaki kafa vuruşu gibi , yinede galip gelmesini bilmiş bizim takım , tebrikler Galatasaray'ıma
He bu arada Necati Ateş transferi iyi güzel olduda , Necati'nin her gol attığı maçta yada takımı sırtladığı maçta , ''Cimbom'u Ateşledi , Terim'in Ateşi vb.''gibi başlıklar görmeye hazır olun :D