Kontrati kac yillik acaba Rieranin. Boyle oyunculari gondermesi de zor olur 3 milyon falan aliyorsa eger yillik.
Printable View
Kontrati kac yillik acaba Rieranin. Boyle oyunculari gondermesi de zor olur 3 milyon falan aliyorsa eger yillik.
4 yil ile anlasti riera galatasaray ile
2011-2012 sezonu için 2.700.000 EUR, 2012-2013 sezonu için 2.900.000 EUR, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarının herbiri için 3.000.000 EUR tutarında sabit transfer ücreti ve her sezon için 7.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir."
resmen kaziklanmisiz..
Yıllık 3 milyon euro gerçekten yazık valla.Önündeki adama pat atmaktan aciz bir adam.
kırmızı kart çıkar bu maçta :D
Riera kötü oynuyor olabilir ama ben hala şans tanınması gerektiğine inanıyorum çünkü Liverpool gibi takımda bir oyuncu boş olamaz.Tek açıklaması olabilir Türk Futboluna alışamamıştır falan aslında performansı o kadar da kötü değil : 1 gol 6 asist
Meloooo :) Enginin Hakkini yemem muthis bir adam oldugunu yine gosterdi.
Devamı gelir diye umut ediyorum :) İkinci yarıya golle başlamak güzel oldu.
Meloooooooooooooooo 1-0
Kaleciye nazar degdirdiniz. :n:
Emre colagin top direkte patladi
eboue vurdu kaleci cikartti
Selcuuukkk muthis bir gol kaleci resmen iceri girdi :D
Süper gol...
Selçuk ya:D
Hagi'den sonra böyle frikikçi görmedi bu takım.
Helal be Selçuk :D Asmaya devam ediyor :D
Tebrikler valla :)
İkinci yarıya fırtına gibi girdik.Fatih Terim etkisi derim ben buna başkada bir şey demem.
Diyemeyiz zaten :n:
Selcugun "O" Muthis Golu..
http://s7.directupload.net/images/120310/8kgmtgsz.swf
Necati cikti - aydin girdi , keske baros girseydi..
selçuğun golü güzeldi ama kalecinin çok büyük pozisyon alma hatası vardı
yahu onu bunu bilmem ama üst olmalı bu maç :)
Elmander sakatlandi - baros giriyor
Tebrikler Galatasarayım :)
Melo net normal bi insan degil
2-0 kazandik cok kolay bir galibiyet aldik genclerbilriginin kaleye bulan cok tehlikeli pozisyonu yoktu hepsi musleranin uzerineydi. Siradaki gelsin.
Eboue her mac boyle mi oynuyor yoksa bu maca mi ozel. Sag acik gibi oynuyor, onunde oynayanlar ondan daha cok kademeye giriyor :D Derbide de boyle oynarsa sag taraftan cok acik verir GS.
Son pozisyonda Melo ne bağırdı öyle hahaha :D.Kazasız belasız atlattık bu maçı.Son pozisyonda Baros'tan daha çok istedim golü atmasını.
Play-off 'un bir zevki , amacı olmayacak gibi :)
Melo uzun yıllar bu formayı terletmeli.Yönetim ne kadarsa bonservis bedeli verip almalı.Büyük ihtimal alınırda.Onun gibi mücadele eden 90 dakika basan adam görmedim.Cana'nın daha teknik ve hücüm yönü yüksek hali.Ah birde Cana olsaydı şu takımda orta sahada.Melo ile nasıl olurdu acaba.