Aydın girer girmez penaltı yaptırdı. Çok iyi oyuncu olacak bu adam.
Printable View
Aydın girer girmez penaltı yaptırdı. Çok iyi oyuncu olacak bu adam.
Aydin oyuna girdi penalti kazanirdi , keske muslera atsaydi :D selcuk 0-1.
Gol Selçuk İnan. 10. golü oldu bu sezon
Aydin girer girmez penalti aldirdi yillardir beklenen patlamayi bu sezon yapiyor :D
Yiğit İncedemir oyundan atılana kadar elinden geleni yaptı, ayıptır. Şöyle futbolcuları takımlar ne hakla barındırır anlamak zor.
Gardı düşmüş, gücü tükenmiş takımı görünce nasıl cesaretleniyor hakemlerimiz pes doğrusu. Çok basit penaltı çaldı, az önce de Emre'nin eline çarpan toptan sonra itirazlar oldu diye gözünü kırpmadan çekti sarı kartını Akaminko'ya.
Necati alemsin yahu :)
O penaltıysa buda penaltı hakem.
Numaracı seni :)
Semih'i geçemeyince nasılda bırakıyor oyuncu kendini aşağı :)
Hazar Buyuka : Aydin son 4 aydir , her gun Fatih Hoca'nin hazirladigi 2 saatlik ozel ayri program yapiyor.
Çok fazla Barça maçı izliyor galiba Ahmet İlhan :) O neydi öyle ya tek gözle de çaktırmadan bakıyor :D
yigit girdi - engin cikti , halbuki engin cok iyiydi macda anlamadim emre cikmasi lazimdi pek iyi degildi..
Engin çıktı Yiğit girdi oyuna
Manisa'da Kahe gibi bir forvet olduğu sürece Bank Asya'dan bile düşer
Yahu hayrına bir Baros oyuna girsin.Elmander-Baros ikilisi daha etkili olur diye düşünüyorum.
Selçuk fena gömdü 2-0
Selçuk bizim ligimize lüks oyuncu :) top class takımlarda çok rahat oynar. Çok şık gol oldu yine.
selcuk atti 2 oldu baros gircek
Allahım yarabbim sen sabır ver bana ya.Elmander değil Necati çıkacaktı yahu.Neyse penaltı :D Muslera Muslera
Edit : Yeminle attı :D Musleraaaaaaaaaaaaaaaaa
ahahhh taraftar istedi Muslera geliyor :D
Penaltı!!1
Muslera geliyor!
Muslera atti 3 oldu :D
Gooool muslera çok şık bir gool :D:D
musleraaaaaaaa :D
Bir gol atmadığın kalmıştı onuda attın Muslera :D
Güzel vurdu valla.Araştırmacılar yükseltin Muslera'nın penaltı özelliğini. :D
Muslera'nin elleri kücüktü degil mi ? :D
Bi penaltı daha olsa onu da Sabri atsa yazıktır : )