Diğer taraftarları bilmemde Play-off'u izlerken hiç zevk almayacağım tamamen para amaçlı yapılan birşey. Umarım ihale kısa sürede lig tv nin elinden kurtulurda rahat ederiz.
Printable View
Diğer taraftarları bilmemde Play-off'u izlerken hiç zevk almayacağım tamamen para amaçlı yapılan birşey. Umarım ihale kısa sürede lig tv nin elinden kurtulurda rahat ederiz.
Bence çok zevkli olucak bjk - ts maçının çok keyifli geçiceğini düşünüyorum
Bu sistemden kimlerin kazançlı çıkacağını daha önce yamıştım bir yerde. Bakın maçlar öncesi Biletix'e, son oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi yaşananlar yine yaşanacak. Bu sistemi kulüpler eleştirse de, onlar da maddi olarak çok kazançlı çıkıyor. Aslında tepkiler tribünlere oynamak için. Kulüpler Birliği karşı çıksa, TFF yönetimi geri adım atar. Bugüne kadar böyle gelmiş. Ama kulüplerin de işine geldiği için karşı çıkmıyorlar. Futbolumuzda yan unsur olarak kalması gerekenleri ana unsur haline getirdiğimiz için futbolumuzdan cacık olmaz. Olay sadece Biletix, Digiturk olayı değil. Bunların yerine başka girişimciler olsa, onlar da aynısını yaparlar.
Sanki hic Galatasaray deplasmanina hic gitmiceksiniz, son maciniz orda olsa oylemi avantajiniz olacak ?
FB-GS derbileri son haftalara verilmez normal fiksturde, Genelikle TS-FB maclari oyle oluyor. Ya ilk 2 hafta yada son 2 hafta.
Dedigin sozde kura cekiliyor lafinada katiliyorum, boyle kura anca istersen cekilir.
Kura falan yok yahu son hafta FB-GS maçı olacağı en başından belliydi...Lig TV'nin işi bunlar...
gs 2.haftada şampiyonluğu garantilerse o kuranın da anlamı kalmaz :D
Galatasaray deplasmanına gideceğiz evet. Ama 2. hafta gitmek ayrı, 6. hafta gitmek ayrı. 6. hafta gitsek zaten şampiyon olup olmayacağımız belli olacak ve belli bir motivasyon ile çıkacağız. Ama 2. hafta olması Aykut Kocaman faktörü ile şampiyonluğa erken havlu atmamız demek.
Ayrıca:
Fenerbahçe - Galatasaray
2011/2012 Sezonu > 14. hafta
2010/2011 Sezonu > 9. hafta
2009/2010 Sezonu > 10. hafta
2008/2009 Sezonu > 10. hafta
2007/2008 Sezonu > 15. hafta
2006/2007 Sezonu > 16. hafta
Takım inanırsa iplerin hala kendi elimizde olduğumuzun farkına varırsak şampiyonluk uzak değil.
Fb-Gs maçının son maç olacağına yüzde yüz emindim Ligtv'nin oyunu.
Son dk.Playoff maçlarının günü ve saati belli oldu.Bjk - Gs 14 nisan saat 19.00.Fb - Ts 15 nisan saat 19.00.
Son dk. Avrupa ligi playoff'un saatleri ise 14 nisan saat 14.30'da İbb - Eskişehirspor, 15 nisan saat 14.30'da da Sivas - Bursaspor.
Aynı saatte ve aynı gün olur diyorlardı ama 1'er gün araylaymış. Daha iyi oldu.
İzleme açısından iyi ama yine şike, maçı sattılar muhabbeti döner diye kötü. Son 2-3 haftayı aynı gün yapsalar bari.
İlk iki maçı kazanırsak garanti şampiyonuz diyebiliriz.Fenerbahçe'ye göre daha avantajlıyız diyebiliriz kuralarda.Kadıköy'deki son maça kafamız rahat çıkabiliriz.Belki de kupayı orda kaldırırız (:
Eey. Birde o olay var. Kupa töreni kadıköyde olacak. Olaylar çıkmaz inşallah. (Fenerli arkadaşlar "Hemen kendinizi şampiyon ilan ettiniz" demesin. Benim düşüncem %90 şampiyon oluruz.)
Öyle birşey olursa tören filan yapılacagını sanmıyorum.Olayları ateşlemek gibi birşey olur o.
Kupayı alsınlar, otobüse atlasınlar, Arenaya gelsinler :D
Basketbol değil ki bu deplasmanda kupa alınsın. Hangi takım deplasmanda kupa almış(futbolda) :) Yok böyle bir şey.
eğer şampiyonluğunu o maçtan önce ilan etmişse alıyor eğer son maça kadar belli değilse alamıyor
Şöyle bir şey soracağım.Arena'da ki bir maçta eğer o maçı kazanırsak şampiyonluğu ilan etme ihtimalimiz olursa kupa stadta hazır tutulurmu peki ?
Bence öyle bir durum olursa bizim Ünal Başkan boş durmaz. Maketini hazırda bulundurur :D Şampiyon olursak tören düzenlenir bu şekilde.
Sanırım geçen yıl öyle olmuştu.Çünkü iki takımda aynı puana sahipti.2009-2010 senesinde de olmuş olabilir pek iyi hatırlamıyorum.