Fenerbahçelilere hak veriyorum tepkilerinde. Kendileri de söylüyor, tepkimiz alınan karara değil zamanlamaya diye. Bu açıdan haklısınız. MAA yönetimine laf söylerken, ondan şikayet ederken daha beteri geldi. Sanırım, diğer takım taraftarları 8 yıl boyunca bizim neler çektiğimizi şimdi çok daha iyi anlıyordur. Emre'ye verilen ceza minimum 3 maç olmalıydı, fakat 2 maç verip tedbir kararı koyarak günah çıkardıklarını düşünüyorum. İşi iyice yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.
Maça gelince, Emre sezon sonu gönderilecek diye düşünüyorum. Onun yokluğu Cristian da form tutmuşken etkilemez F.Bahçe'yi. Alex ve Sow'un yokluğu ise, bizim avantajımız olacak. Takımda Almeida dışında önemli bir eksik yok. Bir de sebebinin sözleşme yenilemeyip başka bir takımla anlaştığını düşündüğüm Sivok 11'de olmayacak. Dün gece yazdıklarım aynen geçerli. Sahaya kim çıkarsa çıksın, elinden geleni yapsın, galibiyet için uğraşıp bir şeyler yapmaya çabalasın o da yeter. Şu aşamada görmek istediğim tek şey, kazanma hırsı.