Zaten şimdi atv sporda dinledim başkan gallardoyla anlaşmış perşembe imza atıcakmış inaşallah (g) (g) (g)
Printable View
Zaten şimdi atv sporda dinledim başkan gallardoyla anlaşmış perşembe imza atıcakmış inaşallah (g) (g) (g)
Ntv de izledim turgay kıran transferde ağırlık verdiğimiz ismler gallardo kallon ve van buyten dedi en çook bunlara ağırlık veriyormuşuz ve büyük ilerleme kaydetmişiz bir hafta içinde iyi sonuç alıcağımızı tamin ediyorum dedi bu futbolcularla ön görüşmeler yapılmış ve çok olumlu geçmiş
Bakalım umarım olur (g) (g) (g)
Bu arada okanda bjk ile imzalamış ve denizledefenerin arasında engel kalmadı galatasarayada türk oyuncu kalmadı (c) (f) (c) (f)
Sadece İbrahim Yavuz alınmış başka yok.Var ama yok.(Ekonomia durumu)
İşte yabancı kontenjanın kısıtkı olunca yerli oyuncuların fiyatlarıda böyle olyuro şu sınırlama bir kalksa varya toramanı en fazla 1milyon dolara alırladı....
gallardo kallon ve van buyteni alalım bize yeter gercekten
turkıyeden oyuncu almak cok pahalı o yuzden bosverın toramanı,denizi
bencede o üç futbolcu yeter..... (g) (g) (g)
Evet 4 yabancı (gallardo kallon ve van buyten) yeterde artar bile.
onlara bide conceiçao yu eklesek süper ortasahanın sağına veya sağ içe....
Biliyorum çoook şey istiyorum.....
Ya şu sayfa ne zamaan sağlam bir transfer olayını bitti diye yazıcaz çoook merak ediyorum yaaaa (f) (f) (f)
Marcelo Gallardo - River Plate
Mohamed Kallon - İnternezionale Milan
Flavio Concecaio - Borissia Dortmund
Van Buyten - Marseille
Ahh bunlar bir gelse gör o zaman bu ligi
Az kaldı Başlıklar hazır.İmza bekliyoruz.Ondan sonra topic açıcağaz.
Klavyenden bal damlıyor...... (g) (g) (g)
Gallardo tamam!
Daha önce yıllık 2 milyon dolar isteyen Gallardo’nun, fiyatta indirim yapmayı kabul ettiği, Van Buyten’de de hiçbir sorun kalmadığı belirtildi. Canaydın, bu iki oyuncuyla Fransa’da sözleşme yaptıktan sonra İtalya’ya geçerek, Kallon ve Lamouchi’nin bonservislerini elinde bulunduran İnter yöneticileriyle masaya oturacak.
Bu arada Teknik Direktör Hagi’nin defansa takviye istemesi üzerine gündeme alınan Çaykur Rizesporlu Koray’ın da sarı kırmızılılara, ‘Siz kulübümle anlaşın. Ben sorun çıkarmam’ dediği ifade edildi.
(g) gallardo (g)
-------GALLARDO----------
------------10--------------
bÖYLE BİR FORMA OLSUN HEMEN GİDİP ALICAM VEYA
-----------KALLON-------------
---------------7-----------OLSUN ONUDA ALIRIM VEYA İKİSİ OLSUN İKİSİNİDE ALMAZSAM (g) (g)
Transferde yönetim Hagi'ye pek kulak asmamalıdır.Quote:
Originally Posted by JackDaniels
Zamanında Denizlispor'da iken sırf bir maçta kendisini iyi markajladığı için Bülent Akın'ı mutlaka alın dedirtmişti,Bülent Akın bence berbat bir topçu ki Galatasaray'a çok pahalıya patladı.
Aynı şekilde Bursaspor'a getirdiği Rumenlerden sadece 1 nin çok kaliteli olması diğerlerinin fos çıkması da cabası,şimdi aynı şekilde Rize li Koray,bence hiçte iyi bir oyuncu değil daha iyisi alınabilir,kısaca demek istediğim şudur; Hagi'nin oyuncu beğenme sezileri henüz kuvvetli değil,bunun için tecrübe gerekiyor...
zaten türkiyeden oyuncu alınmayacağını t.kıran söyledi
ergün gürsoyda syledi...
Hakan Şükür'den anlamlı imza
Galatasaray ve Türk Futbolu'na unutulmaz hizmetleri olan Hakan Şükür ile Galatasaray Spor Kulübü yeniden anlaştı. Kendisine gelen tüm transfer tekliflerini bir kenara iterek, yıllardır simgelerinden biri haline geldiği kulübü ile süresiz sözleşme imzalayan Hakan Şükür, 100. yılımızda yine Galatasaray forması giyecek.
Hakan Şükür, Galatasaray Spor Kulübü ile sözleşmesinin uzatılması amacıyla yapılan görüşmede; maddi konulara hiç değinmeden, kulübümüzün 100. yılında forma giymek isteği içinde olduğunu beyan etmiştir.
Sevgili futbolcumuz Hakan Şükür'e ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyor, 100. yılımızda Hakan Şükür ve takım arkadaşlarına olan şampiyonluk inancımızı bu vesileyle bir kez daha yineliyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü
benim yıllardan beri değişmeyen forma numaram ve ismi
10 METİN OKTAY
O konu çayrı..... metin oktay bizim herşeyimiz .......
Metin Oktay dan sonra forma müzeye kaldırılsaydı keşke......veya hagi den sonra.... (c) (c) (c)
Hakan'ın takımda kalması çok iyi oldu,bugün avrupada bile onun ayarında bir oyuncu bulmak çok zor.100.tılda Kral gollerini atmaya devam edecek ne mutlu bizler için.
Hakan zaten galatasaraydan başka bir klüpte başarılı olamaz çünkü adam galatasaray tribününden geliyor ve iki katı hırsla oynuyor.....
Biraz önce starda dinledim süleyman rodop fatih gökşeni aramış fatih gökşen conceiçao eşi ve menejeriyle yemek yiyormuş......anlaşma sağlanmış klubude zorluk çıkarmıyacakmış.....
Haa bu arada benim söylediğim çıktı del bosque conceiçao yu istiyormuş bjk bunada talip oldu...
Ben bu işi biliyorum ya.. :mrgreen:
Bizde böyle [***] klübe İviç transferinde centilmenlik yapıyoruz... Hayır Kardeşim Bize Mok atıyorlar ama bilmiyorlarki kendileri [***] içinde yüzüyor [edit]
TEK GERÇEK GALATASARAY GERİSİ YALAN....
Conceiçao tamamdır arkadaşlar bu yıl kiralık sonraki senede serbest kalınca imza...
Bahev
Hakaret içeren yazılar yazma lütfen...
Acaba kaç numaralı forma yakışır....
Yaa bu Beşiktaş'ta çok oluyor yanii.
Yaa acaba diyorum Galatasaray'ı bir Şahıs(Abromovich)gibi alsa ne olur?
Hayal dahi edemiyorum. (j)
Galatasaray'ın sahibi taraftarları ki yani Chelsea gibi tek bir kişiye ait değil,Galatasaray'ın satılması gibi birşey sözkonusu bile olamaz...Quote:
Originally Posted by Trezeguet20
Bu arada;
"Conceicao G.Saray'da"
İspanya'nın As gazetesi, Real Madrid'te oynayan Brezilyalı orta saha oyuncusu Flavio Conceicao'nun Galatasaray'a transfer olacağını yazdı.
Galatasaray Kulübü'nden Fatih Gökşen'in dün Madrid'e gelerek Brezilyalı futbolcu ile görüştüğü ve büyük olasılıkla bugün imzanın atılacağı iddia edildi.
30 yaşındaki Conceicao, geçen sezon Almanya'nın Borussia Dortmund takımında kiralık olarak oynamıştı.
Tabiki satılamaz.Ama farzedelim satıldı yani.(Bu şey gibi oldu Farzedelim Fenerbahçe Avrupa Şampiyonu olmuş)
Farzedemezsin ki
Bu konuları burda çok anlattım,Galatasaray'ın Galatasaray'ı satın almaya kalkacak adamın servetinin 2 katı değerinden menkulleri var o yüzden konuşmaya bile gerek yok...
Geçen de tv de gördüm.Önder turacı nın menejeriyle görüşüyorlardı.Adam önderle gs anlaştı.Klüplarde anlaşmak üzere.Önder bir hafta içinda g.s ye gelir dedi.Hadi hayırlısı (g)