bu lahm atamaz :D :D
ah be :D :D :D
Printable View
bu lahm atamaz :D :D
ah be :D :D :D
neuer alıcak gibi bu arada lahm real maçında çocuğuna atar gibi atmıştı bu kezde düşmanına atar gibi attı :D
cech bi tane kurtarıcak
Bayern alır raat olun :D
Abov kaleci gol attıya la. Hiç etik olmadı bu :D
Cech çok sanssiz yalniz koseleri bildi ama tutamadi...
Neuer büyük sürpriz oldu bana. :) Kaçırsaydı büyük bir riske girecekti Bayern. Chelsea bir tane daha kaçırırsa tamam iş.
3-2 şu an ve 4. penaltılara geçiliyor.
Bayern kaçırdı, Chelsea atarsa bir üstte yazdığım olay tersine dönecek ve derken 3-3 oldu. Kaçıran yanar.
Cechhhh cikartti :D oh bee :D
schveinsteiger kaçırdı :D
Yok artık. Şıvayntştaynger kaçırdı :D
Ve Kupa Chelseanin !!! :D :D :D
drogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D
seri başıyız
chelsea şampiyon offf spurs a yazık oldu
Ah Robben, ah Bastian ahhh! Verdiniz kupayı Chelsea'ye! Kaçırılan diğer golleri de sayarsak çok yazık oldu.
Futbolun adaleti yok aga.
Aldı mı Chelsea ben izleyemiyorum?
Şampiyon Chelseaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa helal olsun sana Cech o penaltı dönüm noktasıydı...
Helal olsun Chelsea :) Tebrikler Torres ! Tebrikler adamım !
Oldu mu şimdi bu ? Neyse Chelsea de iyidir :D
tottenham a yazık oldu valla 5 takım gitsin ingiltereden :(
Helal olsun sana Cech, helal olsun.Helall olsun vallahi helal olsun :D
Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.Helal olsun.
helal olsun çelsiye
Matteo reyiz kalır artık en çok ona sevindim hakkıydı bu kupa 2 tarafında penaltı da belli olması iyi oldu şampiyonun :D Robben'le Şıvaştayger'e iyi söver taraftar :D
platini kupayı soyunma odasında vericekmiş :D
Bu Arada Neuer"in Penalti Kullanmasi Etik Kurallarina Aykiriydi. :)
Bayern'e yazık oldu. Bütün maçı oyna zar zor bir gol at, bitime 3 dk kala kornerden golü ye, uzatmalarda penaltı kaçır, o kadar pozisyonu harca en iyi oyuncun sakatlanıp maçtan çıksın sonra da penaltılarda kupayı ver, hemde kendi evinde! Kötü oldu...
Di matteo anti futbolla kupayı Chelsea'ye kazandırdı :)
Ülkedeki gereksiz iğnelemeleri burayada taşımayın.
Torres'in grmesi kupayı Chelsea'ye getirdi.