Efes kaldi nefes nefese. 3. ceyrek bitti fark 24 :D
Printable View
Efes kaldi nefes nefese. 3. ceyrek bitti fark 24 :D
71-39 nedir ya oha.
Bu maç da gösteriyor ki biz istesek efes'i 4-0 la süpürürmüşüz. 3. maç rehavetin sonucu olmuş.
Bu arada 60 göremez demiştim 50 yi bile göremeyecek sanırım Efes.
Görecekler sanırım :D
İşte ben de bir maça göre konuşmadım zaten kardeşim :)
Sezon içinde iki maçta da yendik. Final serisinde de zorlandığımızı sanmıyorum. 3. maçın ilk yarısında da güle oynaya öndeydik ne olduysa ikinci yarıdaki rehavetle oldu. Yine de kesin süpürürdük falan demiyorum ama Efes'e büyük üstünlük kurduk.
Edit 81-55 yendik. harika bir sonuç. Tebrikler Kartallar. #PotaninKartallariSampiyonlugaUcuyor !!
Helal olsun Potanin Kartallari! 26 sayi fark attik, sampiyonluga 1 maç kaldi..
Beşiktaş sonuna kadar hakediyor ve kazanacaktır.
Hayır Anıl, rehavetle alakası yok. Öyle olsa ilk devre 18-0'lık seri yakalayıp soyunma odasına 12 sayı farkla gitmezdik. Bence, Ergin Hoca'nın dediği gibi Efes koçunun ağlamasıyla alakası var. İlk 2 maçta deplasmanda gelen galibiyetlerden sonra sürekli hakem hakem dedi, 3. maçta bu sefer biz hakem hatalarına maruz kaldık ve haksız bir yenilgi aldık. Bu maç, Efes koçuna ve 3. maça yapılan bir göndermedir.
Helal olsun Potanın Kartalları. Bugün galibiyete inanıyordum; fakat bu kadar büyük bir farkı beklemiyordum gerçekten. Dirençleri şimdi kırıldı Efeslilerin. Cuma günü Allah'ın izniyle bu işi bitireceğiz ve kaldıracağız şampiyonluk kupasını.
3-1'den çevirilen seri görüldü mü bilmiyorum ama benim bildiğim Beşiktaş en fazla 3-2 yaptırır sonra alır şampiyonluğu...
Play-Off finalinde rakibine 26 sayı fark atmak büyük olaydır vesselam...
3.maçın intikamını fena almış bizimkiler.:)
Efes cuma günkü maç için tribünlerin tamamını bize vermeleri yönündeki isteğimizi reddetmiş. Zamanında Fenerbahçe'ye gık etmeden vermişlerdi. Neyse korkunun ecele faydası yok..
Biz de, Tuncay Özilhan'a Beşiktaşlı diyelim; Beşiktaş ve Efes birleşsinler diye can atalım. :) Efes'in müthiş bir taraftar potansiyeli olsa, onu da geçtim; salonun yarısını dolduracak kadar seyircisi olsa tamam deriz yine; fakat o da yok. :) Neyse, Anıl'ın dediği gibi korkunun ecele faydası yok.
Bu arada artık cuma günü Beşiktaş şampiyon olur, Efes üst üste 3 maç kazanabilecek kapasiteye sahip değil.
Kim can atıyor ki Efes ile birleşmek için. Ben böyle birşeye inanmıyorum.
Yaptıkları bence çok yanlış, tribünler boş mu kalacak.
Bence Efes artık basketbolda bir marka ve üç büyüklere kafa tutabilecek tek yapı, bağımsız olarak kalıp mücadele etmelidir. Kaldı ki birleşme olursa Avrupa'da temsilci sayımızda azalacak...
Bu aksamki maçi kazanarak sampiyon olalim uzatmaya gerek yok :p
Bence Efes'in yaptığı doğru. Niye sahasını rakip taraftara açsın ki ? Hem de rakibi Beşiktaş'ken. Hemde Final maçıyken. Saçma olur rakip taraftara izin vermesi.
Polonya altından sorna sıra Beşiktaş galibiyetinde haydi Kara Kartal. :)
Maçın en ateşli olduğu dönem, ne kadar Efes istemesede Beşiktaş seyircisi, şuan salonu yıkıyorlar sesleri ile.
Beşiktaş şampiyon olur...
Beşiktaş şuan şampiyonluk için geri sayım yapıyor, tebrikler kara kartal. :)
Tebrikler Efes , son taktik guzeldi.