Ömer Toprak'ın attığı pasları görmedin herhalde , Bekir'i diyorsan tamam .
Printable View
Ronaldo'nun bizim defansa bariz bir üstünlüğü var. Bekir, Hamit falan birebirde harcıyor. 1 deparına bakıyor sadece.
Mou arada Hamit'e frikik kullandırır artık :D
Arda dolanıyor sahada. Ömer ise mükemmel oynuyor.
Sercan'a ise diyecek bir şey yok. 1 seneye 3 büyüklerden biri aldı aldı. Alamadı avrupada görürüz kendisini.
Volkan'a diyecek bir şey yok. Adam sakat diziyle oynuyor hala eleştiriliyor. Ne yapsın daha :)
Aynen adaş bende yanımdakilere söyledim aynısını çok da güzel vurdu topa helal olsun madem kabiliyetin var neden ilk pozisyonda bunu denemezsin ki ? Kendine olan özgüveni biraz daha yüksek olsa ve biraz daha yaratıcı olsa Süper Lig'de 35 değil 55 golü çok rahat atar. Çünkü savunma arkasına sarkmakta ve pozisyon bulmakta şuan Türkiye'nin hatta Avrupa futbolunun sayılı oyuncularından biri.
Bu Portekiz'in en büyük şanssızlığı Pauleta reyizden sonra forvetsiz oynamaları...Almeida'yı çağırıyorlar adamlar forvetleri yokki başka :D o da rezil işte ofsayt vardı bi tane onu atabilirdi saçmaladı...Bu arada Sercan marşı okumadı canımı sıktı benim Llajic'i okumadı diye kovmuşlar bi daha ki sefere okur umarım...
Hamit'in Ronaldo'dan yediği çalım fenaydı, hele sonrasında yaptığı faul daha da fena bir hale soktu o çalımı.
Zevkli maç oluyor.
Açıkcası şuanda Burak'ın bize yararından çok zararı var. Bir net gol pozisyonunu kaçırdı onu geçtim kanattan harika bir atağı yedi.
Olumlu birşeyide yok.İkinci yarıyı bilemem ama şuan Burak etkisiz eleman...
Nuri kesinlikle oyuna girmeli.Selçuk var mı yedeklerde ?
sahada 3 tane tam orta sahamız var ama 1 tanesi sağ bek oynuyor
2 tane aml denilen tarz oyuncumuz var 1 tanesi amc oynuyor
2 tane forvetimiz var 1 tanesi sağ açık oynuyor.
ne gerek var bu kadar alternatifi bol olan bir kadroda bu tarz seçimlere. Sadece GG sakat olduğu için Hamit'in sağ bek oynamasını anlayabiliyorum.
Siz ne düşünürsünüz bilmem ama Emre ve Ömer müthişler, diğerleri vasat ve altı. Volkan'da sakatlığına rağmen ilk yarıda iyi oyun çıkardı. Sercan bir pozisyonda birebir yakaladı, onda da cezayı kesti. Adam futbolu biliyor :) Ayrıca artık bende Ömer Üründül gibi düşünüyorum, hakikaten futbolu bilmeden oynayanlar var takımda. Bilenler gösteriyor kendini sahada.
Hasan Ali balonunun patladiği maç bence.bir ara savunma yapsa iyi olacak.pozisyon alma fmde 5 olsa yeridir.Ayrica Bekir bu takimda oynayamaz.ronaldonun kacirdigi pozisyonda cikisi cok ilgincti gercekten.semih bile oyle hata yapmayi birakti.umarim topalin olmafigi selcuk emre nuri orta sahasini izleriz.
o değil de ilk yarı bitmiş pc başındaydım yeni fark ettim :D
Umut çok iyi geldi gçzüme.Görevlerini iyi yapıyor.
Volkani Fenerbahce formasi altinda hic sevmiyorum ama milli takimda o dusunce tamamen siliniyor aklimdan, hatta milli forma ile en sevdigim futbolcular arasina giriyor.
Umut-Burak ikilisini evde oyniyacagimiz maclarda kesinlikle bozmamaliyiz.
Deplasmanimiz icinse Arda-Sercan'li kanatlar cok buyuk avantaj sagliyacak bize.
Zaten merkez orta sahamiz dolu hatta kalite bakimindan avrupa'nin en iyilerinden biriyiz.
Milli takımın sol beki Balta olmalıdır Hasan Ali patladı bu maçla beraber...
Elimizdeki sol beklerden kim oynasa patlar bu maç, Nani gibi adamı tutmak kolay değil, topla oynama imkanı verirsen rezil eder işte böyle. Gerçi henüz tam rezil olmadı, ikinci yarıya da bakmak lazım :)
bekirin kalıcılığı zaten yok bence son zamanlardaki performansıyla orada ilerde yerini egemene serdala falan bırakacaktır
Muhtemelen bir çok insanın hayali Selçuk-Nuri-Emre üçlüsüdür ama dmc'siz çıkmaz diye düşünüyorum Abdullah Hoca. Yoksa 4-3-3 için bulunmaz nimet isimler bunlar. Ayrıca Hamit gibi bir adamda var daha ek olarak.
Bekir'i ben beğeniyorum bu arada. İlk 11 olacağını sanmıyorum zaten ama belli de olmaz çıkışını devam ettirirse her şey olabilir.
Almeyda guizayı özletti portekizlilere
umut çaktı ikisıfır:D
umut 2 -0 :D
Umut'a bak be :D Güzel önde pres yaptık. Harika da gol attık.
Her yerinden öpüyorum Umut :D
Umut Bulut'un içine Rooney kaçmış :0:
Icindeki butun stresi atti Umut, nasil vurdu ayni Hulk :D
tamam artık bu gollerumuta iki sene yeter :D