ben ilk sezon sonu rierayı satmadım.4 vermişlerdi...pişman oldum ama...gene süper oynuyo ama işte bende çok sakatlandı...
2 kupayı alırsın renkdaş=)
Printable View
ben ilk sezon sonu rierayı satmadım.4 vermişlerdi...pişman oldum ama...gene süper oynuyo ama işte bende çok sakatlandı...
2 kupayı alırsın renkdaş=)
Gidişat çok güzel. :)
Riera'yı en iyi fiyata elden çıkarmaya bakacağım zaten Karim Ait Fana gelecek sezon sonu. :)
Emre Çolak'da var belki Fana'yı AMR çalıştırabilirim. :) İnşallah iki kupayıda alırız.
Teşekkürler , hedef ilk sezonda çifte kupa :)
Kadro zaten muazzam transfersiz de 2 kupa gelir...2 Kupayı rahat alacağını düşünüyorum 2. sezonun planlarına başla şimdiden...
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final
Maçın Adamı ; Albert Riera [8.7] :yildiz:
STSL 21-22-23-24-25-26-27. Haftalar
Maçın Adamı ; Mehmet Topal [8.7] :yildiz:
Maçın Adamı ; Albert Riera [8.5] :yildiz:
Maçın Adamı ; Colin Kazım Richards [8.8] :yildiz:
Maçın Adamı ; Mehmet Topal [7.7] :yildiz:
Maçın Adamı ; Darwin Quintero [8.1] :yildiz:
Maçın Adamı ; Albert Riera [8.0] :yildiz:
Maçın Adamı ; Selçuk İnan [8.3] :yildiz:
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali'nde ise rakibimiz Çaykur Rizespor oldu. :)
http://img407.imageshack.us/img407/6...rresimleri.png
http://img855.imageshack.us/img855/3...asyarfinal.png
Değerlendirme ; Ligde arayı iyice açtık Play-Off oynamaya gerek kalmayabilir belki. :D Türkiye Kupası'nda zaten kalan 4 takımdan ikisi Bank Asya 1.Lig ekibi diğeri ise Manisaspor rakip olarak görmüyorum bu takımları ZTK garanti gibi.Bu dönemde Riera üstün performans göstermekte sezon sonu iyi bir fiyata göndereceğiz İnşallah bugün sezonu bitirip yayınlamayı düşünüyorum. :)
Bir Sonraki Mesajda ; 28-34. Hafta STSL ve ZTK Maçları
Skorlar gayet hoş.Artık bu senenin pek bir anlamı kalmamış. Seneye bir iki tane güzel transferle Avrupada iyi yerlere gelebilirsin.
Türkiye Kupasına erişmekte zorluk çekmezsin, ligdeki puan durumu nasıl ?
Çifte kupayla kapatacağız sezonu :) Seneye ŞL için iyi transferler yapılırsa orada da iş yapılabilir :) Başarılar :)
kadronu ve taktiğinin genel görüntüsünü atabilir misiniz ve çok iyi devam ediyorsunuz başarılar :)