Neslihan Yiğit'in,Badminton maçını gösteriyorda bu Badminton'u oynaması çok zevkli olur.İzlemesi bile zevkli:)Takip edicem bu Badminton maçlarını.
Printable View
Neslihan Yiğit'in,Badminton maçını gösteriyorda bu Badminton'u oynaması çok zevkli olur.İzlemesi bile zevkli:)Takip edicem bu Badminton maçlarını.
Bi ara lisedeyken oynuyordum. Zevkliydi baya :)
Çok zor gruptayız. Brezilya, ABD, Çin. Bu gruptan çıkarsak Madalyayı garantiliyoruz gibi. Çünkü gruptan sonraki elemelerdeki muhtemel rakiplerimiz zayıf.
Brezilya son olimpiyat şampiyonu. Galibiyet beklemiyorum ama bakalım :)
Bizim kızlar kürdan gibi.Brezilya'ya bakıyorum hepsi iri kızlar.Brezilya alır gibi.Koptuk şu anda.13-6.
Blokları çok sağlam rakibin.
16-14 oldu.
Ne blok var rakipte öyle.Yuh dedim bi an vurduk vurduk geri geldi.
Kale gibi savunmaları var.
Bu arada forumdan bi biz izliyoruz galiba :n:
İlk set onların.
2.sette valla çok iyiyiz şu ana kadar.Hadi alalım şu seti.
Set bizim ! 1-1
Of be ne setti ama.1-1 oldu.Devam böyle.
1-1 oldu çok da güzel iyi oldu
1 - 2
1-3 biter.
Malesef 3-1 kaybediceğiz gibi.15-9.Zor buradan çevrilmez.
Çin'i yeneriz ABD'ye yeniliriz ve eleniriz diye düşünüyorum.
Edit : he 6 takım varmış. İlk kaç çıkıyor acaba ? Diğer 2 takım kore ve sırplar.
Helal be 2-2 !!!
8 sayı geriden geldik ve 4.seti alarak skoru 2-2 yaptık. Bravo kızlara...
inanılmaz bir 4.set oldu.Şu final setinide alsak muhteşem olucak.
Basketbolu izlemeye gidecektim hanimla vazgectim voleyballa gidecem :) ne heyecandir bu be
13-10 oldu artık çok zor.
15-12 kaybettik ama yine de servisi kaçırarak oyunu vermek sinir bozucu.
Son olimpiyat şampiyonuna karşı bu performans bile gurur verici #FileninSultanlari . Brezilya yerine başta takım olsa 40 kere yenmiştik. Manyak savunmaları var.
Sanırım son şampiyonmuş Brezilya.Ona rağmen böyle iyi oynadıysak rahat çıkarız bu gruptan.
Obaa. 1 puan almışız ya la :D 5. sete uzatıpta yenilen takıma 1 puan veriliyor sanırım. Brezilya'da 3 yerine 2 puan almış. İyi bari 1 puan 1 puandır.
http://www.london2012.com/volleyball...en/groups.html
Fabiana taş gibi kız hocam
bende o kızla hocayı bi yerden tanıyodum vay arkadaş ikiside bizim takımdaymış zaten (FB)