Madem böyle düşüncedeler, alıyorsun oyuncuyu geleceğe yatırım adına, kiralık ver tecrübe kazansın, gelişmeye devam etsin. Neden ya neden çürütüyorlar şu gencecik prıl pırıl çocukları? Yabancı al kulübeye at, genç yerli al, a2'ye at... bu mu yani?
Printable View
Madem böyle düşüncedeler, alıyorsun oyuncuyu geleceğe yatırım adına, kiralık ver tecrübe kazansın, gelişmeye devam etsin. Neden ya neden çürütüyorlar şu gencecik prıl pırıl çocukları? Yabancı al kulübeye at, genç yerli al, a2'ye at... bu mu yani?
Fenerbahçe hep bunu yapıyor çok genci yaktılar böyle.
Ben Sow veya Kuyt'ın sol kanat oynamasına akıl sır erdiremiyorum.Tamam Stoch kötü oynayabilir ama Sow solda Stoch'tan daha mı iyi oynuyor ? İkisi de asıl mevkiilerinde oynatıldığında çok can yakacak oyuncular.Ama sol kanada yerleştirildiklerinde her şey değişiyor.
Stoch'u degil forvetten bozma birisini solda oynatma sebebi gole yatkınligi daha yüksek olsun istemesi olabilir. Niang'i da sık sık oynatirdi. Ama hatalı bir karardir bu,orasi ayrı.
Alex konusunda oynatmasa "hatasında ısrar ediyor" diyecekler oynattiginda "ne oldu da çark etti" diyorlar. Elendik avrupadan rahata ermiştir aykut hoca o yüzden çark etti.
Hasan ali harika oynuyor. zaten beğenmeyenler önyargılı davranıyor bence. Selçuk bildiğimiz gibi
Selçuk kaleye 3 metreden müthiş( !) bir şut çıkardı top Alex' e çarptı :D
Ah be Sow.at iste bunu.
Aynindan bir isyan da Kuyt'a
Beyler fener nasıl oynuyor? yener mi sizce? canlı'dan iyi oranı var basayım mı sizce?
Fenerbahçe atacak gibi, Sivasspor savunması sıkıntılı. Sivasspor'un tek olayı kontra atak, Grosicki olsa etkili olabilir.
Alex'in sevdiği pozisyondu, oturmadı ayağına.
her iki taraf da gol atabiliro derece enteresan bi maç
bastım gitti :)
Bu mac niye bukadar erken saate ?
su maca bak 2. bundesliga seviyesinde resmen.. ne oyun kalitesi var ne tempo..
sivas net gol kacirdi mert son anda dokunmasa goldu
Cok sacma bir pozisyon verdi Fenerbahce, o hatayi GG'den beklemezdim
Gökhan önce hata yaptı sonra hatasını ikiye katlayıp suya kontrolsüz dokundu allahtan çok yon değiştirmedi de mert güzel bir sekilde çıkardı
Sivas gol atsa bile Fener bu maçı alır.
Sivasspor biraz dengeledi maçı, yalnız hakikaten sıkıcı geçiyor maç.
Maç nasıl geçiyor ?
Sow bıraktı sol kanadı, sola destek Topal'dan geliyor.
ilk yari bitti , sahsi gorusum bol gollu bekliyordum daha gol cikmadi ins 2.ci yari cikar :D
atif seysu"yu begendim is yapar , 2.ci yari pedriel yerine grosicki girerse sivas cok daha iyi oynar.
barcelona gibi oynuyor takim mübarek :D kimse pozisyonunda sabit degil herkes ordan oraya..
Çift onliberolu oynuyoruz ama çift forvet gibi. Topal defansif olarak hasan aliye yardımcı oluyor. Iyi başladık ama sonra dengeli ortada geçti maç.
Alex ve selçuk ilk yarının kotuleriydi. Bu yüzden de hiç tempo yapamiyoruz.
Aatif bence ilk yarı çokta iyi değildi 2. yarı kendisine çeki düzen verirse golü bulur diye düşünüyorum Sivas...Amrabat 2 potansiyeli var onda Grosicki ile daha sağlam bir Sivas izleriz 2. yarı...Fener'i tartışmaya gerek yok ilk 20 dakika da gol bulup maçı koparabilirlerdi çok kaçırdılar Sivas kazanırsa şaşırmamak lazım...
Maçın erken olması ise bizim maç 20:30'da TS'nin maç 21'de Fener'in maçı akşam olsa ligtv için iyi olmazdı bu durum bu yüzden böyle sanırım...Geçen hafta da böyleydi...