Selçuk Sow değişikliği ya rabbi bitmiyor bu sevda : )
Yahu Al Recep'i veya Bienvenu'yu !
Printable View
Selçuk Sow değişikliği ya rabbi bitmiyor bu sevda : )
Yahu Al Recep'i veya Bienvenu'yu !
ah hocam ah recep var oynamak isteyen bienvenu var
maçı kapattım 2 1 olmuş.
Pozisyon vermeden gol yedik :p
Yenilmeyecek bir gol yedik.Artık Sezer Meireles Topal üçlüsü ile başlamamız lazım.
Özlediğimiz Fenerbahçe buydu. Hep böyle oynarız inşallah :)
İyi oynadık ve güzel bir galibiyet aldık. :) Stoch bu maç çok gayretliydi özlediğimiz Stoch'a kavuşacağız az kaldı. Pozisyon vermeden gol yemek olmadı. :p
Sezer'i ortada düşünmesine sevindim, bir kaç haftaya Cristian yerine kadroya dahil olmasını bekliyorum. Meireles de tam hazır olduğunda çok kuvvetli bir orta saha olacak.
Devre arası orta sahaya yapılacak kaliteli bir transferler bu takım şampiyonluğa rahat yürür. Sow'a bir şey olmadığı müddetçe, gerçekten mükemmel bir gol attı, bu formanın unutulmaz futbolcularından olacaktır kesin.
Stoch'un isteği ve hırsı günün en güzel kareleriydi keşke o güzel şutlardan biri golle sonuçlansaydı ama kısmet. Beklediğim gibi Akhisar, Limassol ve Ordu maçları galibiyetle tamamlandı. Asıl baba maç haftaya deplasmanda Eskişehir'le, O maçı ne olursa olsun kazanmalıyız orada puan bırakırsak yine her şey sil baştan olacak. Zaman su gibi akıp geçiyor ve biz belirli bir seriyi oturtamazsak yine işler son iki sezonda olduğu gibi ligin finaline doğru Arap saçına döner. Öyle 2 maç kazan sonra kaybet tekrar toparlamaya çalışla bu sezon gitmez, en azından bir sezonda işimiz bu kadar riskli olmasın, her sene kalpten biraz alıyor Fenerbahçe...
Sahadaki herkesi kutluyorum, 2 maçtır güzel top oynayarak net sonuçlar alıyoruz ki her iki maçında sonucu daha farklı olabilirdi..
Daha tutkulu bi Fenerbahçe, umarım hep böyle devam eder..
Fenerbahçe bu gün Ordu'nun savunmasını değil, kendi direklerini aşamadı. Güzel bir oyun vardı, 2-1 gibi bir skor kimseyi kandırmasın 4-1 bitebilecek bir maçtı.
Sezer Öztürk'ün gol atmasına çok sevindim, onu daha çok hırslandıracaktır. Oğlunun gözyaşlarına ise kurban olunur. Fenerbahçe güzel bir transfer yapmış olacak Sezer Öztürk ile.
Ben eskişehir macını merak ediyorum bu futbol ordada oynanmaya devam ederse fenerbahceme inanmaya başlarım futbol oynadığına.
Cristian takımın şefi rolünde resmen. Böyle oynamaya devam ederse Sezer'de başkası da onu kesemez. Formunu yükseltti. Stoch'da kendine geliyor yavaş yavaş en fazla 2 maç sonra golü bulacaktır.
Ne kadar mükemmel kulüp olursan ol, Eskişehir'de her zaman kaybedebilirsin. İşte korkum bu, iyi oynayıpda puan kaybedebiliriz. Eskişehir çok iyi bir kulüp. Eğer kazanırsak Eskişehir maçını müthiş bir çıkış yakalamış olur ve devre arasına kadar götürürüz.
Çok harika bir insan bu Alex.
Genel olarak çok iyiydik ama Cris ve Kuyt yerine başka oyuncular olsa farka giderdi maç. Kuyt özellikle 2.yarı olup aldığı her topu ezdi , ezmediği topları da nereden bulursa bulsun orta açtı. bu aralar çok formsuz Aykut hocanın onun da vazgeçilmez olduğunu göstermesi gerek. Cris'e gelirsek ilk yarı hep rakip oyuncuların arasına saklandı. duran top hariç sıfır fayda ile oynadı ilk yarı. ilk yarının yaklaşık son 20-25 dakikası onu izledim , ne yapıyor diye. çok gereksizdi ilk yarı. ikinci yarıda yine birazcıkta olsa kendini gösterdi ama yeterli değildi. şut çekmekten başka bir işe yaramıyor bence. Sezer'i yakında alacaktır formayı elinden.
Stoch çok istedim gol atsın ama olmadı. olsun toparlıyor kendini. Aynı şekilde Sezer'in gol atması çok iyi oldu. gol atması bir yana girdiğinde iyi oynadı. soğuyan oyuna hareket kattı.
Bekir ilginç hareketler yaptı ama gereksiz. bir stoper bunları yapmamalı. kendine gelmeli.
Meireles ve Sow takıma sınıf atlatıyorlar resmen. Çok iyi yoldayız daha da iyi olacağız. Teşekkürler Fenerbahçe.
bekır konusunda bence bır stoper topla ona benzer cıkışları yapmalı
Pique isen yaparsın da Serveti hatırlayın o çok severdi bu çıkışları.. Çıkış yapılsın ama yapabilecek olan yapsın, mesela Yobo.. Bekir Limited Defender benim gözümde..
Orduspor çok kötüydü tanıyamadım.. Sezer de öyle abartmaya gerek yok ahım şahım bir top oynamadı .. ESES deplasmanı haftaya..Fenerbahce o maçıda kazanırsa takım olmuştur artık ama galip gelecegini sanmıyorum.Bu arad Kaleci Volkan bana göre Türkiyenin en iyi kalecisi..
Yobo'nun gelmesiyle savunmayı biraz öne çıkarabildi Fener ve bunun sonucunda o şok pres ile kapılan top sonucu ortalama 1,5 - 2 pasla pozisyon bulma taktiği ilk kez gözle görüldü. Yani Aykut geldiğinden beri yapmak istediğini ilk kez yapabildi bence. Ordu ne kadar daha iyi takım olsa da Mersin gibi Akhisar gibi ayağa top yapabilen bir takım olmadığı için şok presi bir türlü kıramadı. Uzun yıllardır Fenerbahce takımında oturmuş olan agır tempo ayaga garanti pas sistemini ne yaptı etti aykut değiştirdi. Bunun üzerine koyup devam edebilirlerse harika bir şampiyonluk mucadelesi ve bol gollü gs-fb maçları bizi bekliyor demektir.
Tüm Fenerbahceli arkadaşları tebrik ederim ;)
Bu hafta izleyemedım ama yorumlara bakılırsa güzel maç çıkartmışız...
Tebrikler...
bende izleyemedim maçı özetlere ve yorumlara göre iyi oynamışız galiba İnş. böyle devam eder ...
Bekir bence doğru olanı yaptı.Bir takım stoperini ve stoperlerini oyuna katabiliyorsa üstünlük kurmada başarılı olur ha tabi Bekir'den bahsediyoruz çok uçmamak ve heveslenmemek gerek.
Bekir'in çıkışları biraz da taraftar baskısından. Yaptığı hatalardan dolayı kendini kanıtlamak istiyor sanki. Dün başarılı oldu bir denemesi hariç, onda da Orduspor iyi kontra yapamadı. Savunma oyuncularının bu çıkışları oyunu açmak adına faydalı aslında, hücumda bir kişi fazla oluyorsun en basitinden. Ancak dün Bekir biraz abarttı sanki, kanatta gördüm bir ara. Kaptırsa topu yerini boşalttığı için sıkıntı doğurabilir, bu sebeple gol yense çok ciddi eleştirilerin hedefi olacaktır. Aykut Kocaman'ın engellemese bile bir uyarıda bulunacağını düşünüyorum.
mehmet topal sahada oldugu surece kolay kolay kontra yemeyız muthis oyuncu
babam, dedem falan aykut der de bu forumda adama aykut denmesi garibime gidiyor, kusura bakmayin. macla alakasiz oldu ama bu tip seyleri gorunce rahatsiz oluyorum.
takimdaki dengeler yerine oturuyor yavas yavas. sakatlik, ceza gibi durumlar takimi sikintiya sokabilir. 12-13 kisilik gercekten cok kaliteli bir ekibimiz var. ama yedek klubesi pek tatmin edici degil. tam takim oldugumuz surece kolay kolay puan kaybetmeyiz artik.
EsEsin oyun icindeki taktigine gore onumuzdeki mac cok farkli sonuclar dogabilir. bizim oyunumuz belli sayilir artik, hem rakibi bozan hem de oyuna hakim bir goruntu veriyoruz. Bizim ne yapacagimizdan cok EsEsin performansi belirleyecek macin sonucunu. Istikrari yakaladik sayilir, aradaki antalya kazasi haric. Son zamanlarda Fener maclarindan keyif almaya basladim, iyi yoldayiz.