Dark temayı hiç beğenmedim. Oyuncuların özelliklerinde sabit renk kullanımı hoş olmamış. Ton artışı yapılsaydı daha güzel olabilirdi.
Printable View
Dark temayı hiç beğenmedim. Oyuncuların özelliklerinde sabit renk kullanımı hoş olmamış. Ton artışı yapılsaydı daha güzel olabilirdi.
Benim oyuncular rakip takima baski ustune baski sevmeye basladim bu guncellemeyi amrabat simdi daha Fazla Cosmaya basladi asist,Gol ne ararsan var birde birazcik takim oyuncusu olsa daha Super olurdu:)
Arkadasin dedigi gibi uzaktan sutlar cogalmis gibi oyuncularim ayarlarini yapmama Ragmen
arkadaşlar maç motorunda gerçekten bir gelişme varsa samimiyetle yorumlayın da ben de ona göre oyunu alacağım.
Maç motorunda Vaslui defansı topu ıska geçti Sow'da golü attı hoşuma gitti az çok :)
+Sow'da kesin bir gözle gelişme var.
Dark skin hoş. Üstüne oyuncuların rollerinin adları değişmiş savaşçı forvet, serbest forvet filan diye iyi gibi. Ama en önemlisi maç motoru şimdi deneyeceğim maç motorunuda umarım rakip deli gibi kanatlardan yine yardırmıyordur.
Benim takım 20 Şut çekti 9 kaleyi bulan 5 gol. :)
Ben önceki güncellemede memnundum sakatlıklar dışında oyundan. Yeni güncellemeyle ilk maçımı yaptım, hatalar çok göze çarpar hale gelmiş, ya da belki tesadüfen ilk maçıma denk geldi bilmiyorum ama çok keyifsiz bir maçtı. Ligin zayıf takımlarından birine 4-1 yenilerek şu anki sezonumun en ağır mağlubiyetini almamın da etkisi vardır gerçi bunda ama mesele o değil tabi. Maç motoru 13.1.3'te çok fazla rahatsız etmiyordu beni ama bu yeni motordaki maçım şöyle geçti:
4-1 yenildiğim maçta benim attığım tek gol, kanat oyuncum içeri topu ortaladı. Top rakip oyuncunun topuğuna çarparak saçma bir şekilde kendi kalesine gol oldu. Altta spikerin yazısı olarak "kendi kalecisine gol attı" yazdı. Bu "kendi kalesine" diye düzeltilirse sonraki yamada daha uygun olur sanırım. Bir de üstteki yorumlarda arkadaşların da dediği gibi, top sürmenin değiştirilip dribbling olması hoş durmuyor.. Her neyse, maça geleyim. Daha önceden şikayet edilen oyuncuların adam kaçırması olayı zaman zaman benim de başıma geliyordu ve normaldir zaten bunlar da tabi, oyuncuya tüm maç yapışamıyor gerçekte de futbolcular ama yeni yama ile yaptığım maçta stoperlerim çok fazla oyuncu kaçırmaya başladılar ve pozisyon alma yönünden SI yapay zekanın geliştirildiğini söylese de, bana yapay gerizeka gelişmiş gibi geldi:) Oyuncu çok rahat gol pozisyonuna girebilecek şekilde stoperimin zayıf tarafına geçiyor, stoperim hiç bu adama şimdi pas gelir de gol atar diye oralı olmuyor rakibin kanat oyuncusu hemen yakından gelmiş ve pası vermek üzereyse bile. Rakip oyuncular uzun süre benim savunmamın kontrolü dışında rahatça pas bekliyorlar, gelince de gol atıyor ya da büyük tehlike yaratıyorlar.. Önceki yamalarda bu problemler, en azından beni rahatsız edecek seviyede değillerdi. Her şeyi geçtim, uzatmalarda benim orta saha oyuncum defans oyuncuma, rakibin topuna müdahale etmek suretiyle yavaşça bir pas veriyor. Normalde defans oyuncumun hemen ayağına gelen bu topu almak yerine, defans oyuncum topun etrafında sağlı sollu zigzaglar çiziyor ve topu bir türlü ayağına almayı başaramıyor. Rakip oyuncu dümdüz yürüyüp mantıklı bir şekilde topu aldıktan sonra yine önemli bir tehlike meydana getiriyor. He bir de son olarak, SI kalecilerin mantıksız hareketlerinin giderildiğini söylemiş ama benim kalecim bu güncellemeden önce gayet sağlam kurtarışlar yapıyordu, şimdi ise basit hatalar yapıyor. Benim kalecim mantıksız hareket halindeyken yetenekli oluyordur belki de:))
Daha çok fazla deneyimde bulunamadıysam da, benim şahsen ilk izlenimim, SI'nın sıraladığı geliştirmeler daha çok rakip oyuncular için meydana gelmiş. Bizlerin kontrol ettiği takımların oyuncuları ise fazlasıyla dengesizleşmiş...
Pivot Santrafor ?
Biraz kolaylaşmış gibi geldi bana oyun ?
Ptt 1. ligin yabancı formatıyla ilgili bir değişiklik yapılmamış acaba bunu sigames'e raporlayan bir forum yetkilisi oldu mu? Çünkü İrlanda lig formatını bile düzelten sigames Ptt 1. lig'in YABANCI KONTEJANINDA değişiklik yapmamış hala daha 5 yabancı.
2. sorumda oyun sanki daha ağır AÇILIYOR. Oyun açılırken ana menü gelene kadar mouse imleci hep kum saati kalıyor ve sanki donmuş kilitlenmiş gibi tepkisiz kalıyor yani mouse oynattığımda tepkime vermiyor sonra sigamesin amblemi geliyor sonra o tüm dillerde yüklüyor yazısı çıkan ekrana gelene kadar yine 3-4 sn donuyor. başkasına da oluo mu böyle?
Bence daha kötü olmuş. Bencillik üst düzey. Topu alan yardırıyor kaptırana kadar. Tamamen top sürme üzerine şu an maç motoru.
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Deneyelim 5-10 maç, maç motoru konusunda yorum yaparız. Ayrıca Dribbling olayı talihsizlik olmuş.
hey yavrum babandamı topcuydu dedirtiyor artık maç motoru.
hoşuma gitti beğendim şahsen.
Pivot Santrafor ne demek beyler :D
Eski ismi hedef santrafordu galiba. Hava hakimiyeti yüksek olan, güçlü, top saklayıp dağıtabilen forvet tipi olarak biliyorum. Ben de bir forveti böyle kullanıyorum kullandığım isim Federico Santander. Oyunda özelliklerine bakarak nasıl tipli forvet olduğunu görebilirsiniz :)
Tamam anladım hocam sağol :) Federico fena oyuncu :D
Zor olabilir ama extreme bir şey değil. hadi onu geçelim +2 Türki devleti statüsünü oyuna adapte edemioyrsun 5 e yuvarlama bari. Kimsenin çıkıp ta +2 Türki devletleri almamış diye serzenişte bulunacağını sanmam çünkü ztn o devletlerde oynayan çok üst düzey topçu yok hatta db de ayarlamaya gitmezsen topçu bile zor çıkıyor nadir regen yetişiyor. Ayrıca 5 yabancı kuralını yapay zekada, rakip takımlarda kullanmıyor. Göztepe ile ilk sezonumda lige çıkmıştım yani 1 sezon oynayabildim 1. ligde ama ne sezon öncesi transferde nede ara transferde rakip takımlar kontejanı 5 lediğini görmedim hatta tek tek paf takımlarına kadar baktım AMA 3 yabancıda kalmışlar. Hatta ben yediremedim çıkışımı buna bağladım çünkü bende 5 yabancı oynattım ama dedim ya içime sinmedi.
Ama kalkıpta İrlanda ligi il ilgili format düzenlemesi yapıyorsa, PTT için de yapmalıydı.
kötü haber genie scout calısmıyor
Önceki güncellemede şut sayılarında azalma olmuştu. Bu güncellemede şut sayılarında epey artış var. Buda oyuncuların çok fazla şut kullanması özellikle kanat oyuncuları komutlarda işe yaramıyor.
sevabıyla günahıyla oyunu aldım gençler dayanamadım artık :) 46 tl gittigidiyorda ...
yaw bir şey sorucam ama salak demeyin :D örneğin şuan ilk sezonun ortasındayım eskiden serdar azize 20 milyon Euro istenirdi. şimdi kayıtlı oyunda bu düzelcekmi ? normal bir fiyatmı cekicek yani ?
Hala saçma sapan kaleci hataları :)
Daha once yazmistim. Bunun icin istek yapildi.
Su anda bu istegimiz kural mevcut kodlanmis kurallar arasinda yok. Bu nedenle kural once kodlanacak, sonra oyuna bu yeni kural icin ne gibi metinlerin oyuna eklenmesi gerektigi belirlenecek, ondan sonra bu metinler her dile cevirilecek ve ondan sonra oyuna yansiyabilecek. Yani en erken FM 2014'te duzelir.
Irlanda vs. liglerinde yapilan degisiklikler, oyun ile gelen editor'u bile kullanarak yapilabilecek duzeltmeler. Bizde baska ulkelerde cikan ve bu tip yamalarda duzeltilen hatalar cok fazla cikmiyor cunku genelde oyun cikmadan bu tip hatalarin olmamasi icin caba gosteriyoruz.
bence savunmalar daha kötü olmuş bu güncelleme ile..
13.1.3'ten bir önceki güncellemeye benzemiş. Toplara dalmayan ve rakibe kayıtsız kalan oyuncular, çekilen bir çok şut. sanırım düzeltemeyecekler