Atılan yorumlara dikkat edelim beyler, sizin sevindiğiniz şey diğer arkadaşların üzüntü duyduğu bir olay olabilir.
Bunun için sevinç'imizi yaşarken abartmamak gerek.
Printable View
Atılan yorumlara dikkat edelim beyler, sizin sevindiğiniz şey diğer arkadaşların üzüntü duyduğu bir olay olabilir.
Bunun için sevinç'imizi yaşarken abartmamak gerek.
stoch olmayinca sol acik yok, bu nasil bir is anlayamadim. oynadigimiz her rakip kontraatak ustasi oluveriyor. bu iste de bir terslik var :n:
Yine kötü yine kötü arkadaş.Bir kere gönül rahatlığı ile bir maç izleyemez oldum :@
Ben yanlış maçları mı izledim yoksa harbiden Kuyt Liverpool'da kanat mı oynuyordu. İzlediğim Liverpool maçlarında bu adam en uçtaki forvete yakın olan oyuncu konumundaydı. Aykut Kocaman adamı kanata hapsederek kısıtlıyor resmen. Fenerbahçe'deki sorun ne oyuncuların formsuzluğu ne de yönetimsel kaynaklı. Tek sorun Aykut Kocaman'ın oyuncu seçimleri olduğunu düşünüyorum kesinlikle.
alex sancilari bunlar kesinlikle. cok fazla alismisiz onunla oynamaya, uretkenlik koca bir sifir. bu sorunu nasil asabiliriz bilmiyorum ama bu cok bariz ortada. ne yapip edip o bolgenin iyilerinden birini getirmemiz lazim bizim. belhanda transferi aciliyet arz ediyor. aykut kocaman da ayri bir handikap, geride kalan haftalari iyi bir analiz edip artik onlemini almali. hala ayni sorunlarla mucadele ediyoruz...
artık 2. yarı bol bol istatistik yaparız
gol pozisyonundan önce meireles'in faulünden sonraki pozisyonda kuyt avantajını kaybedince faulün çalınması gerektiğini düşünen bir tek ben miyim? ayrıca o faule daha sonra sarı kart bile çıkmadı. nasıl iş anlamadım.
Aykut kocamanı istifadan döndürmek için gösterdiğiniz mücadelenin yarısını sahada gösterseniz keşke. Yemin ediyorum bu tarafta yazık..
orhan çıktı semih girdi topuz sağ bekte ah bide baroniyi geriye çekip topal salih değişikliği yapsa
Fenerbahçe'ye oynadık :)
aykut kocaman a benim klubume verdiğim paradan 1 kuruş değiyiorsa harram zıkkım olsun fitil fitil gelsin burnundan.
salih semih ne kadar formda ama kenarda, baroni topal bir gram katkısı yok sahada.topuz zor gidiyor sahayı sahada. senin dribling yapan adamın yok sahada bu kadar korkak oynatılmaz maçı izlerken yine fenalık geldi üstüme.
zaten maç başlayacak hiç heycanda yoktu bende bitirdi adam bütün heyacanı.
semih girdi 3 atsak da fikrim değişmez başlangıç zaten aykut kocaman mantalitesini gösteriyor.
bu takımın bu hoca ve artık bu başkan ile başarılı olma şansı hiç bir şekilde yok. değil belhanda özil alonso iniesta gelse ortasahaya napar eder özil i santarfor oynatır bişey yapar yine kazanamayız kaybederiz.
antep biraz disiplinli savunma yapsın kontraya iyi çıksın farkı arttırır.
karcemarkas cok iyi cikartti tr"de bana gore en iyi yabanci kaleci..
Teeey Cenk harcadı kontratağı :)
Cenk Tosun'un harcadığı pozisyon kırılma anıdır.
Cenk atsaydı maç 3-4'e giderdi.Kocaman istifa ederdi.Aziz yıldırım kabul etmezdi...
Bu Belhanda ile olacak iş değil söyleyeyim size.
Takımda Ruh yok Belhanda gelse ne olacak.
Hatay'dan giden çok maça :)
ilk yarıda baskıyı kurmuş , takım iyi oynarken meşale yakıp , oyunun durmasına neden olan taraftar için mi ?
Heh suç şimdide taraftarda mı oldu ? :zuhaha
Sow her hafta birinin hatasından gol atıyor :)
Sow başka bir adam.
Saçma bir gol attık anca böyle atabiliyoruz bi kere de organize gol atalım ama yok anca bireysel yetenek.
Sow hataları affetmez oldu.
savunmanin hatasini sow affetmedi 1-1 gerçektende golcu adam..
Şu Sow bizde olacaktı şimdiye 30-40 gol atmıştı :) Ah ah
Maça tempo geldi, Turgut Doğan çok iyi ya. Yiğit'i alacağıma bu adamı alsaymışız keşke.