emreyle meirelesi yanyana görmek için sabırsızlanıyorum
Printable View
emreyle meirelesi yanyana görmek için sabırsızlanıyorum
Bu maçta dahil 15 maçımızı da kazanırsak (GS'yı 2 farklı yenme koşuluyla.) şampiyonuz. :D
Gs'yi 1-0 yenersekte ikili averjada öne geçiyoruz belirtiyim de :)
Emre gttiğinden beri ortasahada hep Emre kalsaydı , Emre gitmeseydi ortasaha müthiş olurdu felan dedik Emre geri geldi artık o müthiş orta saha göstersin kendini bu maçta. Çıkın çatır çatır oynayın ve kazanın çocuklar!
Sivasspor karşısındaki ilk 11’imiz: Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Ziegler, Meireles, Emre, Cristian, Kuyt, Sow, Webo
Salih olsaydı keşke, bakalım oyuncular sahaya nasıl dizilecek gerçi maç içinde kötü oynadıkça bu iş çorba oluyor kimin nerde oynadığı belli olmuyor ya : )
Baroni dışında güzel. :)
Cristian >> Salih olsa kadro 10 numara olurdu. Bir tek Cris şuanlık fire veriyor. Kuyt Webo Sow 3lüsünden çok şey bekliyorum :)
Kuyt bugün daha derli toplu oynayacak gibi geliyor.
Baroni'de ne buluyor Aykut Kocaman yahu. Koy Salih'i rahat izleyelim
baroni oynuyor gözümüz aydın umarım emreyi önde baroniyi geride düşünür!
FB Yedekler: Mert Günok, Semih Şentürk, Beykan Şimşek, Mehmet Topuz, Serdar Kesimal, Caner Erkin, Salih Uçan
Sivasspor 11: Milan Borjan, Erhan Güven, Ümit, Navratil, Ziya, Kadir, Adem Koçak, Grosicki, Erman Kılıç, Aatıf Chahechouhe, Eneramo
Fener rahat alır
Hasan Ali,Mehmet Topal kadro dışı ..
http://d1302.hizliresim.com/16/3/jql33.jpg
Cris dışında 10 numara olmuş kadro. Umarım Salih'i izleyebiliriz.
Hababam Güm Güm Güm :) :) :)
Cristian, Emre ve Meireles'in arkasında oynar. Bu kadar hücum takımında onu da önünde oynatmaz. Zaten Emre tek DM olmaz. Cristian oradan çok iyi top çıkarır. Sow solda problem olmazsa pas hızı çok yükselecek.
4-3-3 izleyeceksek gayet güzel kadro olmuş. Merakla bekliyorum Fenerbahçe'nin bu yeni sistem ile maçını..
Şu takımda yıllardır 4-1-3-2 oynansın istiyorum, her sene 1-2 kanat oyuncusu alıyoruz ve çoğunun verimi düşük oluyor, verim alınan oyuncular da başka pozisyonlardan devşirme. Türkiyede zor mu olur 4-1-3-2?
Volkanda refleks namina bisey kalmamis. O gobegi eritmeden kaleye donmesin.
Eneramo attı 0-1.
Pozisyon yokken gol yedik arkadaş var mı böyle bir şey ? Takımda hırslı başlamıştı ne güzel. Ah Volkan ah...
ulan kırkyılın başı bir maçtan keyif alıyoruz orta saha basıyor filan volkan saçma gol yiyor olucak işmi
Cüneyt Çakır kartları soyunma odasında unutmuş herhalde.
artik bu golu de gorsun aykut kocaman, her hafta ayni sey. mert kaleye gecmeden bize rahat yok.
Fenerbahce ilk 5 dakika'dan sonra aynı tas aynı hamam.Gole şok olamıyoruz bile bu gol nasıl yenir diye bağrımıyoruz.Normalleşti artık.Tek ümidim devre arası Aziz Yıldırım (KARŞIYIM İNMESİNE) yapıcak bir şey yok.Aykut Kocaman yapamıyor bu işi.
Kuyt kim penaltı kullandırdı Helal Olsun gerçekten.
Serkanda iyi kaleci volkan bir sure dinlenmeli. sow"un yaptigida kirmizi kart gibiydi + sivasin golde milimetrik ofsayt.