Dany sari kart gordu ahaha omuz attigi icin ayip ayip
Printable View
Dany sari kart gordu ahaha omuz attigi icin ayip ayip
Pas atma ya !!! Orada pas atma ya !!!
Bu ülkede güçlü futbolcu olmak güçsüz olmaktan daha kötü
Semihede kart cikti masallah masallah
Sarı kart ne kadar yanlışsa Semih'in orada Gekas ile mücadeleye girmesi de o kadar yanlış.
Drogba oyuna girsin de SERT Akhisar defansını görelim bakalım.
Çok kötü oynadık ilk yarıyı. Drogba - Umut, Eboue - Sabri değişiklikleri belki ilaç olabilir takıma.
Hakem kartlarında haklı bence, Dany'nin omuz dışında ayağa da bir müdahalesi vardı. Semih gereksiz bir faul yaptı. Tek hatası var Burak'a yapılana en azından sarı çıkmalıydı.
Sürekli sağdan atak yapıyoruz, ayağına baktığımız adam Sabri, olmuyor haliyle. Bizim açımızdan hiç iyiye gitmiyor maç, devre arası hamle şart bence.
GS kötü oynuyor.
Akhisara helal olsun.
İkinci yarı kesinlikle Umut çıkmalı.Adam resmen kayboldu.Birde daha ne kadar paslaşacağız anlamıyorum adamlar kapanıyor işte.Uzaktan denememiz gerekiyor.
Cok kotuyuz.
umut-drogba
Eboue-Sabri
Sneijder-Amrabat
Degisiklikleri bekliyorum sahsen.
GS istekli başladı ama yarı sonuna doğru Akhisar oyunda etkili olmaya başladı. Yanlız stoperlerin ikisi de gereksiz kart gördüler GS'da.
Ünal Başgan @UnalBasgan
Drogba yedek kulübesindeyken bile ayağa kalksa ne olur ne olmaz diye en az 2 Akhisar'lı futbolcu gelir marke etmeye.:n:
Akhisar dirençli bir takım olduğunu gösterdi. Galatasaray'ın işi zor.
Ah Sneijder'in şutu gol olaydı :)
Takım genel olarak kötü yine pozisyon bulamıyoruz. Pozisyon da vermiyoruz ama rakip Akhisar bir zahmet vermeyelim.
Drogba-Umut değişikliği yapılabilir hem adamı izlemiş oluruz. Eboue de girmeli bence Schalke maçında Sabri mi oynayacak?
Sabri'nin saçma ortaları, Riera'nın tehlikeli bölgelerdeki çalımları, stoperlerin saçma sarı kart görmeleri, Yekta'nın pas hataları, Sneijder'ın nerede oynadığının belli olmayışı, Umut'un sadece koşması çok fazla olumsuz şey var sahada bizim adımıza. Aynen devam edersek 2. yarı, bu görüntüde 1 puan iyidir derim.
Sabri eskiden çok hızlıydı şimdi ağırlaşmış sanki yoksa sadece bana mı öyle geldi
kimsede cikip demiyorki sabrinin açtigi ortalarda forvetler neden on direge dogru kosmuyor
Drogba girip Umut çıkarsa çok rahatlarız ileri de.
Sneijder 3. denemede atacak herhalde, taktı adam. :)
Pas atabilen var mı bizim takımda ?
Gekas nasıl kaçırdı onu :icon_eek:
Rieranin yaptigida cok buyuk terbiyesizlik
Riera iki maçtır saçma sapan çirkeflikler yapıyor. Sinir oluyorum.
Riera'nın şu huyunu hiç sevmiyorum işte.
Riera yaziklar olsun sana.
rakibin sirtina basmak serbestmis.
Drogba'nın zamanı geldi artık.
2 haftadır Riera'ya çıkması gereken kırmızılar çıkmıyor.