Orası öyle ama zaten Ziegler kupa maçında da oynadı yorgunluğu vardır Hasan'ı neden kullanmaktan çekindi orda onu anlamış değilim.
Printable View
Ziegler için Yobo yedek olaya bak. :D Hey Allahım ya.
Niang forvette tek basina ne yapacak merak ediyorum? Niang'i tutacak olan Fenerli fazla zorlanmaz gibime geliyor.
Krasic'i geçtim artık Stoch'un ilk 18'de yer alması gerekiyordu bence.
yeni messi denilen recep"de yedeklerde yok ilginç. iki takimada basarilar hakem hatalari konusulmama dilegi ile iyi bir maç olur umarim.
Maç neden başlamadı?
hakemler geç geldiler ondan :D simdi basladi 4-5 dakka oldu
Kırmızı forma candır ama cılkını çıkartmaya gerek yok. Sonuçta bu bir derbi maçı. Siyah - Beyaz çubuklu forma tercih edilebilirdi.
Sow orda faul mu yapti simdi :n:
Buz gibi gol gitti :)
Hakem golu yedi resmen.
Oha yuh demekten baska soylenecek soz yok. Bu hakemi nerden bulmuslar yahu
Amatör kümede böyle hata yapılmaz herhalde.
Hakem hatası falan değil bu, sklandal. O pozisyonu görememek için/yanlış yorumlamak için ya kör olmak lazım, ya aşırı art niyetli!
Net goldü %100 değil %200lük bir goldü.
Yuh yahu öyle zor bir durum bile değil. buna ne düşünerek bayrak kalkıyor acaba!
%100000 goldu temiz golu yediler.
Bir maçta da hakem hatası olmasın be.
Bu dur ! Sow !! Insallah maci biz kazaniriz yoksa o hatanin alti cok kasinir.
Fenerbahçe'yi iki haftadır beğeniyorum. Oyunlarını daha etkinleştirdiler, daha aktifler
derken gol geldi. Egemen.
Gole sasiran yoktur heralde, gol geliyorum demisti zaten Fener 1-0 önde. Gecen sezon Melo'da Sow gibi arka direkten Besiktas'a karsi kafa golu atmisti.
Gökhan Suzen cok kötu.
Hakem hakem hakem...
Bu elle oynamaysa Velinin cezasahasi icinde eline carpan top da elle oynamaydi. Neden verilmedi?
Tebrikler hakem 1 metreye el veriyor aynısı beşiktaş ceza sahasında oldu devam ettirdi ayıp be
1-1 olmuş böyle bitsin ne güzel olur
Kim attı? Ersan mı? Yine kaçırdım ya golü :D