üslupta sorun olmuş haklısınız ama aynı zamanda dediğin gibi köy kahvesi değil başkalarının görüşlerine de saygı duymak gerekiyor
Printable View
Şu takımın kalesinde adam gibi bir kaleci, başımızda da adam gibi bir teknik direktör olsaydı yemin ediyorum zirvedeydik biz.
1-3 bitti tebrikler pasa.
Adamsın, süper açıkladın. Cenk-Samet el ele verdiler maçı. Cenk Gönen kaleci falan değil ya. Mersin'e gitse ordan kovarlar ama hala Beşiktaş'ın kalesinde. Samet Aybaba'dan süper yardımcı antrenör olur, millete gaz verir not tutar falan ama bize taktik yapabilen sağlam bir teknik direktör lazım. Cenk aldığın maaşlar haram olsun deyip çıkıyorum.:mad:
Samet Aybaba ile sezon sonu yollar ayrılır. Yabancı bir hoca ile anlaşılır. Kendini bu kadar hırpalamana hiç gerek yok. Maç başından beri bir küfür etmediğin kaldı. Sonuçta bu takım ligin en çok gol atan takımı ama gelelim ne kaleci var ne savunma. Böylece şampiyonluk ihtimali kalmadı. Ama bu mücadeleyi bırakmayı gerektirmiyor. Arkadan Bursa , Paşa sağlam geliyor. Gelecek sezon Avrupa için kalan maçları en iyi şekilde değerlendirip ilk dört içerisinde bitiririz inşallah. Yazık oldu ama ben ikinci yarıya iyi başlayan Veli'yi neden kestiğini anlamadım. Orta sahada sertlik namına bir şey yok.
Bence Cenk'i eleştirmek yanlış. Çocuk ne yapsın yani. Gollerin hepsi de mükemmel son vuruşla geldi.
Oğuzhan sahada yoktu. Necip oyuna girdikten sonra pek bir etkinlik göstermedi. Zaten bu iki nedenden dolayı orta saha çöktü ve sen takımın direncini sağlayan Toraman'ı stopere çekersen orta sahayı da böyle verirsin rakibe işte. Almeida çok iyi döndü. Ne kadar iyi bir futbolcu oldugunu 45 dakika da tekrar kanıtladı. Bir golü eksik kaldı. Niang ile de iyi anlaştılar. Niang sağ tarafta da iyi işler yapacaktır. Holosko'nun form düşüklüğü devam ediyor. Orta sahanın eski ritmini bulması lazım. Gerekirse Veli oynasın ki hiç begenmem kendisini ama direnci düşük hele Oğuzhan kötü oynadıgı zaman.
Beşiktaşın alamayacagını söylemiştim..Beşiktaş şu ankı konumuna buyuk bir gazla geldi zaten buradada kalır..Yarında kayseriyi yener farkı 7 ye çıkartırız... Kadro kalitesi böyle maçlarda belli oluyor..Tebrikler Kasımpaşa
Bayrak mevzusunu deşmeye gerek yok,artık sürekli olacağa benziyor,umurumda bile değil.
Tebrikler Paşa'ya zor bir deplasmandan rahat bir galibiyet çıkarttılar.
cenk"e suç aramak yerine defansida suclamak lazim bayrak olayina takilmiyorum 3-5 taraftar açmis butun bjkye baglamak yanlis olur hem açsinlar schalkeyi actilar schalkeyi eledik belki real madridie elicegiz ben olaya burdan bakiyorum
Şu bayrakları açmayın artık ya. Hem ayıp, hem de saygısızlık oluyor adamlara.
100 dolar pankartınıda Gs'liler açmıştı geçelim bence bu işleri artık ezeli rakipler sonucta bunlar bir gün onlar açıyor diger gün karşı taraf Türkiye'de ki tribün kültürünü de az çok biliyoruz ilginc gelmiyor bunlar bana.
Arkadaşlar bayrak açılmasını uygun bir dille eleştirebilirsiniz. Laf sokarak, gönderme yaparak hiç bir yere varamazsınız. Lütfen dikkatli olalım.
Cezalı oyuncularımızın cezaları ertelenseydi farklı olurdu.
Ozaman uygun bir dille eleştirelim.Bu olaylar geçmişte de oldu diye şimdi yapılacak diye bir şey yok.Nasıl ki bizim takımın yada Fenerbahçe'nin yaptıkları yanlış ise bu bayrak açma da bir okadar yanlış.Fakat Beşiktaş'lı bazı arkadaşların bunu eleştirmek yerine ilk olarak bana kızmalarına anlam veremedim.Onu açanların suçu yok ama biz suçlu oluyoruz burda.Aynı şekilde bir olay oluyor buraya yazıyoruz onu yapan değil biz suçlu oluyoruz.Yarın öbür gün bizim taraftar böyle bir şeyde bulunursa gelir yine onları da eleştiririm artık bunun bir sonu gelmeli.
Ondan daha beterini Adnan Polat zamanında açan da Beşiktaş taraftarı. 2 ekmek 1 süt olayı da vardı bu tarza girebilecek Fenerbahçe tribünlerinde açılan. Bu şekilde olanlar da yanlış ama kıyaslaman doğru değil pek. Yerel lig rekabetinden farklı sonuçta.
Real Madrid bayrağı açılması bana anormal gelmiyor, Avrupa maçında Türk takımını desteklemek gibi bir zorunluluk yok. Sadece bunu yapanların daha önce Schalke bayrağı açanların da bence Galatasaray nefreti Beşiktaş sevgisinden büyüktür. Eurolig maçında 1 tane Beşiktaş bayrağı yoktu, Schalke bayrağı vardı.
2000'de 5 Mayıs yanlışım yoksa Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçında 7 Fenerbahçe taraftarı Arsenal koreografisi yapmıştı, tempo tutulmuştu. Öncesinde bu tarz şeyler oluyormuydu bilmiyorum benim bildiğim fitili ateşleyen o olaydır.
Bu platformda da var yalandan yere destekliyormuş gibi gözükenler. Dediğim gibi Türk takımını desteklemek zorunda değil hiç kimse, ülke puanı falan eyvallah da turlar geçilmeye başlandıktan sonra ya adamlar kupayı alırsa düşüncesi olması normal sonuçta rakip takım. Diğer ülkelerde de bunun farklı olduğunu düşünmüyorum.
Maça gelirsek, hakem faciasına rağmen kazanan Kasımpaşa'yı tebrik etmekten başka yapacak bir şey yok. Kritik bir galibiyet aldılar, Beşiktaş havlu attı yorumlarına da katılmıyorum, lig çok tuhaf bu sene yarın ki maçlarda da herşey olabilir.
3-5 kişinin yaptığını tüm Beşiktaş taraftarlarına mal etmemek lazım.
Şu maçı izlemek için programımı değiştirdim. Şu anda dışarıda konserde olmam gerekiyordu. Yazık oldu verdiğim zamana.
Yalnız söylemek istediğim bir iki şey var;
Oğuzhan'a gereken fırça atılmalı artık. Sıfırın altında oynuyor resmen.
Emre Özkan'mı yoksa başka bir oyuncu mu? Buna karar vermeli Samet efendi.
Artık Almeida ile başlanmalı ve o eski enerjiyi sağlamalıyız takımda. Şu görünümle anadolu takımından farkımız yok. Küme takımı görüntüsü var hatta. Böyle takım olmaz. Kimlere emanet bu takım..!
Edit: Şu pankart ile ilgili konuyu açan arkadaşa ve diğer yorum yapan arkadaşlara sesleniyorum, pankartı açan 2-3 kişi. Sallamayın gitsin. Zira biz de sallamıyoruz. Ayıp olduğunu herkes biliyor bunun. Uzatılması anlamsız.
Bu taraftar inanmışken Trabzonspor'la başlayıp Kasımpaşa maçıyla devam eden ruhsuzluğu bir türlü anlayamıyorum.
Başka karşı çıkıyordum ama sonra bunun da futbolun içinde olduğunu kabullendim diyebilirim ezeli rekabetlerde böyle saygısızlıklar da olacaktır kesinlikle
İşin olumlu yönünden bakarsa beşiktaş rakip takımın bayrağını açtı yakında sergen real madrid bu galatasarayı yer diye makale yazacak rıdvan dilmen de benzerini yapacak aynı şekilde ümit özat ta yani bir totem gibi bakıyorum artık olaya neden olmasın diyorum :)
Bu arada beşiktaşın başına benim şahsi fikrim Ertuğrul Sağlam geçmelidir ve kadro kalitesi yükseltilmeli diyeceğim ama nakit olmayınca bu büyük sıkıntı beşiktaş önüne bakabilmesi için bu sezon 3.olup avrupa liginde oynamalı hem böylece stat geliri artar hem de az da olsa para kazanır
Son olarak beşiktaş yukarda kadro olarak anadolu takımına benzetilmiş bunun ayıbı yok 3 sene önce galatasarayın durumu da aynıydı(ayhan-barış-mustafa-pino-stancu-mehmet batdal-zapata...)bence türk oyuncular olarak pek bir farkları yok ama fernandes-sivok-hilbert-almeida mevkilerinde fark yaratan adamlar diğer takımlara göre
tabi beşiktaşın azmi 3.lüğe kadar getirdi daha fazla ileri de olamaz diye düşünüyorum tebrik ediyorum her iki takımı da
Galatasaray'ın o hallere düşmesi kadronun kalitesinden değil teknik ekibin,taraftarların ve yönetimin hatasıydı,oyuncular başı boş kaldı oldukça.3 tane teknik adam değiştirdik,Arda sakatlandı,Misimovic Hagi'nin kaprisleri yüzünden en verimli çağında söndü.
Tabi ki oyuncu kadrosu da şu ana göre oldukça kötüydü ama diğer takımların çok mu iyiydi ? Elano,Baros,Kewell,Arda,Misimovic,Sabri,Neill,Insu a,Cana bunlar kötü oyuncu değillerdi,sırf isimleri ilk 3'te yer alır ancak saha dışı etkenler bizi çok etkiledi.
Beşiktaş ise çok daha iyi durumda Fernandes'li veya Fernandes'siz Anadolu takımları Beşiktaş'ın yanından geçemez.
Hilbert,Holosko,Almeida,Sivok olmasa sadece Fernandes olsa Beşiktaş şu an çok daha kötü durumda olurdu,Fernandes'ten önce takım olmayı unutmamak gerekir :)
Viudez'in ilk golünde Cenk'in bariz hatası var. O ortaya çıkılmaz, yerinde duracan.
Olcay'ın golü tipik FIFA golü olmuş. FIFA 11-12'de ordan her şut goldü nerdeyse, 13'te o kadar olmuyor ama yinede epey gol oluyor. Olcay FIFA'cıymış demekki :n::n:
Braume'nin golünde eşleşme ve yerleşme hatası var.
Halil'in golü tipik kontra gollerinden, vuruş güzel yapacak bir şey yok.
Sadece golleri izleyebildim, yaptığım çıkarımlar bu kadar.
Bu maçta üzüldüğüm tek şey Emre Özkan oldu. Yazık günahtır ya çocuğa. Sen kimsin ki tüm Türkiye önünde çocuğu 3 maçtır küçük düşürüyorsun. Ne sanıyorsun sen kendini?
Orta sahada tek koşan isim toraman'ı alıp stopere çekmek nasıl bir mantıktır. Keşke bi kişi şu değişikliği sorabilse.
Yenilmek bir taraftara iç saha maçlarında takım neden bu kadar dağınık oynuyor. Deplasmanda daha derli toplu oynarken iç sahada herkes mevkisinin dışına çıkıyor. Çok karışık bir düzen oluşuyor. Hucumda ne kadar etkili olursan ol direnç gösteremezsen sahada her türlü darbeyi yersin. Sonuçta bir kaç takım dışında bütün takımlar oturdu.
Yalnız Almeida sakatlıktan sonra hazır gözüktü. Bu kalan maçlar için sevindirici. İkinci yarı ataklara girdi takım ama değerlendiremedi. Son haftaların formsuz ismi Holosko'yu kesip Niang'ı sağda, Almeida'yı ileride oynatmasını bekliyorum.
Emre Özkan konusunda hoca büyük yanlış yaptı. Hadi geçen hafta anladık ama bunu tekrarlamanın hiç mi hiç gereği yok. Oyuncuya yazık.
Samet Aybaba bunu hep yapıyor. Yaptığı çok yanlış aslında. Elazığspor maçında da Sinan Kurumuş'a yapmıştı, çocukların morallerini bozuyor abi olmaz böyle. Yazık oluyor gerçekten.
2-3 tane çakal çukal gelmiş oraya Real Madrid bayrağı açmış sakın Beşiktaş taraftarıyla Çarşıyla özdeşleştirmeyin bu hareketi 2-3 tane kendini bilmez taraftarın yaptığı saygısızca bir hareket.Her takımın böyle gereksiz taraftarları var maalesef.
Kusura bakma ama yeri geldimi fair play'den bahsedip,deplasman yasağına karşı çıkıp sonra da ezeli rakibinin Avrupa'da eşleştiği takımın birden taraftarı kesilmek iki yüzlülüğe girer.Hem herkes anlar diye yazmamıştım o 3-5 kişiye ithafen yazdığımı şu an yazmam gerektiğini anladım.
Çok fazla sizinle tartışmaya girmek istemiyorum ama senin taraftarın değilmi israil bayrağı açan, senin taraftarın değilmi havaalanına gidip rakibi karşılayan, senin taraftarın mühendis oktay'ın katili. Hepsini geçtim biz nasıl metin oktaya,leftere saygı gösteriyorsak sizinde şeref bey'e saygı göstermeniz lazımdı. Bu konuda konuşacak en son kişiler sizlersiniz.