http://c1303.hizliresim.com/17/y/lmdh4.png
Drogba reyizin golünü yemiş hakem...
Printable View
http://c1303.hizliresim.com/17/y/lmdh4.png
Drogba reyizin golünü yemiş hakem...
Nordin girdi balta cikti
Allah aşkına şu Drogba'ya 1 gol attırın.
Riera da cezalı duruma düştü.
İkinci yarı kanser etti beni takım.Tamam Real maçı var,tamam 2-0 öndeyiz ama bu kadar olmaz abi ya,kaleye şutumuz yok kaleye.
burak yere atsa kendini penaltiyi almisti :D
Amrabat duydu sesimi vurdu bir tane kaleye :D
sabri maç bitmeden imzasını attı :D
Sabri bitirdi maçı :D
Ne yaptı? Bird hunter mı? :D
Ne yaptı hakketen :D
sabrinin sarı ayakkabıdan kelli hamit zannettim göğsüme doğru bir basınç yükseldi ama sabrinin oldugunu anlamamla içime kaçtı
Ne yaptı Sabri Yahu :D
20 metreden dikey vuruş yaptı
Uzaya dikey bir şut geldi Reyizden.
respect.
Burak Yılmaz'ın Galatasaray kariyerindeki 31 maçta 26 golü var. Ligdeki son 75 maçta 66 gol.
Burak Yılmaz, kendisine yeni bir özellik daha ekledi. Andorra, Macaristan ve İstanbul BB maçlarında duvar forvet olmaya başladı, orta sahaya gelip top alıyor ve rahat pozisyondaki arkadaşına topu atmaya çalışıyor. Bazen yavaş kalıyor ama yeni bir özellik daha kazandığını söylemek mümkün. Tebrikler tekrar tekrar kendisini her geçen gün daha da geliştiriyor.
Özellikten öte rakipler Drogba'ya daha çok odaklanıyor,Burak daha rahat oynuyor.Tabi ki rahat oynaması o özelliği kazanmasına yardımcı olabilir.
Maçı izlemedim ama kazanacağımızı biliyordum. Yorumlara bakılırsa oyunumuz da güzelmiş ki yeni taktikten sonra, son 4-5 maçtır, iyiydi zaten. Güzel gidiyoruz şimdilik bozulmaz umarım :)
Burak Yılmaz konusunda da sözün bittiği yerdeyiz gerçekten. Kendini geliştirmeye devam eder inşallah :)
Burak Yılmaz her sene kendini daha da geliştiriyor gol sayıları ortada gelecek sezon burada kalacağını tahmin ediyorum ben ve bu sayıların da üstüne çıkabilir yine...Her ne kadar arada saçmalasa da adam atıyor arkadaş artık her maç alıştık adamın boş geçmediği maç yok nerdeyse...
Galatasaray ilk yarı işi bitirdi, ikinci yarı oyunu rölantiye aldı. Hemde öyle bir aldı ki uykumuz geldi. :D
Real Madrid maçı öncesi çok güzel bir galibiyet oldu.İlk yarıda ki oyunumuzu maçın 60-70 dakikasına yaydığımız sürece şansızlık olmadıkça zor puan kaybederiz.Tabi bunun için istikrar lazım,bu oyunu sürdürmek lazım.Selçuk ve Riera'nın sarı kart görmeleri iyi oldu.Mersin maçında dinlensinler haftaya.Hamit'e de ayrı parantez açmak lazım.Oynadıkça daha iyi olmaya başladı.Bu maçın en iyilerindendi bence.Şu Real Madrid maçlarını bir atlatalım,birde arada Mersin galibiyeti alırsak önümüzü daha rahat görebiliriz.
Zevkli bi maçtı tribün açısından. Şovumuzu yaptık, yendik :)
http://s7.directupload.net/images/130330/633w8zr9.swf
Drogba'ya dikkat,kendi atmış gibi klasik gol sevincini yapıyor :n:
Sneijder'in direkten dönen topuna baktım o pozisyonun tesadüf olduğuna kimse beni inandıramaz.Pozisyonun başında pası Hamit vermiş.Normal tabi direkten dönmesi :)Bir de şu var bizim gol atmamız için topun Hamit'le buluşmaması lazım galiba:D
Bülent Korkmaz hafta içi röportajında “Webo gitti, Doka’nın ağrı eşiği çok düşük olduğu için yüzde yüzle oynamıyor, yeni transfer Vittek’i hiç canlı görmedik, en sonunda soyunma odasından da resmini kaldırttık, Zenke’nin de elinden gelen bu” minvalinde karamsar konuşmuştu... Ki çok da haklı. Üstüne bir de takımın ana pas istasyonu, Belediye’nin “metrobüsten sonra yaptığı en iyi iş” Holmen eksik olunca İBB sahaya sadece fiziken çıkmıştı, ruhen TT Arena’da adeta yoktular. İlk 10 dakika sonundaki pas istatistiği, Barcelona’nın Nou Camp’taki rakiplerini bile aratan cinstendi: İBB, 10 dakikada toplam yalnızca 8 (yazıyla sekiz) isabetli pas yapmıştı! 23’teki Burak golünde asisti yapan Drogba’ya pası veren Semih yaklaşık 20 dakikadır zaten oradaydı; stoper değil sağ açık gibi oynuyordu. TT Arena’daki tek taraflı ilk yarıyı özetleyen performans da buydu galiba: Semih’in sağ stoper değil, sağ açık performansı...
Galatasaray’da bu tek devrede biten maçın değil, son 2 ayın özetine bakarsak başka iki performansa odaklanmak gerekiyor: Birincisi, Didier Drogba. Geçen sezon şampiyonluğunun en kilit ismi olan Elmander’in “defansif santrfor” performansı nedeniyle Galatasaray’ın adeta 4-5-2 oynadığını konuşmuştuk. Drogba’nın defansif katkısı Elmander gibi değil. Ama Fildişili’nin başka bir kritik katkısı var, o da oyun kuruculuğu. Kayseri karşısında bütün gollerde az veya çok parmağı vardı, dün de aynı oyun kurucu performansını sürdürdü. Galatasaray’ın her hücumunda top ona değiyor, hem de hücumun sonunda değil, genelde en başında. İlk golde asist ondan, ikinci golde Eboue’ye ara pası ondan. Elmander Galatasaray’ı adeta 4-5-2 oynatıyordu, Drogba da adeta 4-3-2-2 oynatıyor sarı-kırmızılıları! Drogba’nın bu “asistan santrfor” performansına Galatasaray’ın Devler Ligi çeyrek finalinde de kesinlikle çok ihtiyacı olacak.
Çeyrek finalde yüksek performansına ihtiyaç olacak bir başka adam da şüphesiz Selçuk. İstanbul’daki Schalke maçında 11 kritik pas arası yapıp Almanlar’ı şaşırtan Selçuk, dün de bu özelliğiyle müsabakaya damgasını vurdu. Selçuk, formasını kirletmeden, çok az faul yaparak, gereksiz hırçınlaşmadan tamamen sezgileriyle kestiği hücumlarla Real Madridlilere de baş belaları “Xavi”yi hatırlatacaktır umarız.
Uğur Meleke
diri elmander ile drogba birlikte oynasa acaba sistemimiz ne olcakti 4-7-2 gibi birsey cikardi galiba