:D
İnş. öyle olur, teşekkürler
Printable View
Bu arada kariyere tam anlamıyla yarın başlamayı düşünüyorum , bugün aklımdaki çalışmalara vakit ayırmam lazım oyunla ilgili sonrasında akıcı bir şekilde aynen devam
Müdür yeni kariyerin hayırlı olsun takipteyim gene (: Montero Redmond çok iyiler.. Başarılar dilerim..
Artık beraberliklere dur demeliyiz hocam.
Bence zaten sonuçta gol yiyorsan taktiğini değiştir (hücum akıcı olarak falan) en azından çok atıp çok ye Beşiktaş gibi :D
hatta bir de taktiğini paylaşırsan iyi olur hala bilmiyoruz :)
Teşekkür ederim , henüz iki oyuncununda pek bir numarasını göremedik her halde uyum sorunu çekiyorlar .
Forvet'im tam odun , karşı karşıya dağlara taşlara vuruyor , istatistiklere bakarsan her türlü galibiyeti hak ediyoruz .
Taktiğim Sevila ve Bursa ile oynadığım deplasman 4-3-3 İç saha 4-2-4 sıkıntı forvet oyuncularımda ilk 7-8 hafta normal aslında ileride takım alışınca daha iyi olur.
Kariyerden Çok Spartacus'un Fan Yorumları Olmuş :D
Ama Kariyerin Sonunu Merak Ediyorum Bakalım Sende Spartacus Gibi Ölecek misin :D
Hocam Monteroyu forvet oynat bence emin ol daha çok verim alırsın..
selam, yeni kariyerinde basarilar dilerim, guzel bir tercih yapmissin :)
Oyuncu onerisine ihtiyacin var mi? Kanatlarinda oynayabilecek uygun gencler taniyorum, almazsin alamazsin orasini bilemem tabi;
Nicusor stanciu ve thomas drage. Ikisini de cok begeniyorum, yetenekli iyi cocuklar.
Kariyer hakkında
Arkadaşlar daha önce Absürt bir kariyer - Bursa & Sevilla , şimdi ise Nottingham Forrest ile bir efsaneyi daha canlandıracaktık , fakat artık bu forumda olmayacağım ,
Hepinize Teşekkür ediyorum
öyle olsn hocam :)
Forumu Bıraktın Beni Sattın Gittin Ellere Gurbete Gitme Diyeydim La
Hocam nereye?
Nereye yaa ?
Hocam gaza geldin de ilk uçakta İngiltereye mi gittin? :D
Bu arada biz senin grafiklersiz ne yaparız?
Hayda neden gidiyorsun yeni kariyer görünce sevinmiştim:/