Didierrrrrrrr Drogbaaaa yazdı baba yine.Bu arada sananesin dediği gibi Bilica şova devam ediyor. :D
Printable View
Didierrrrrrrr Drogbaaaa yazdı baba yine.Bu arada sananesin dediği gibi Bilica şova devam ediyor. :D
Bilica'nin şovu devam ediyor ben bunu futbolcu yapanı. :)
Şu Bilica Türkiye'de futboldan ekmek yiyor ya...
Bilica maçı satmış beyler. :D
Maç değil, resmen Dany ile Bilica'nın ruleti.
Dany"de bugun bir gariplik var :D
Dany ve Bilica saatli bomba gibiler.
dany bilicayı yalnız bırakmak istemiyo heralde real maçında o oyunu oynadıktan sonra şuan oynadığı oyuna bak dağlar kadar fark var
hamiti gorunce çildiriyorum ah o kanatta keitamiz olcakti kii...
geçen hafta tüm maçlar alt bitmişti bu hafta daha 34. dakikadan 4 gol çok iyi oldu biz futbol severler için. :D
100 kere falan ofsayta düştük heralde :D
Ofsayt rekoru kırdık resmen yahu bu nedir arkadaş. :D
elazig iyi oynuyor skorun boyle olduguna aldanmayin yedikleri gollerin 2"si savunma hatasiydi
Yekta kötü değil aksine çok iyi ama Sneijder olsa bu 1-2 saniye ile geç verilen paslar direk asist olmuştu.
hakem kartını evde unuttu galiba
ahaha adam kaydı avantaj oynattı ona rağmen
Bilica, Yılmaz Hoca' nın elinde patladı...
bilica acilen yarin kovulmali adam elazigiyi bitirdi.
Çok güzel maç oluyor gözlerimizin pası silindi :) Elazığ'ı şimdiden tebrik ediyorum bu oyunları yüzünden. Kaliteli adamları olsa daha üst sıralarda olurlardı ama Bilica falan zor.
İkinci yarı hakem üçlüsünden beklentim, Elazığ'a penaltı, Elazığ'ın ofsaytlarının es geçilmesi, bize yapılan faullerde karta başvurulmaması. Melo'ya yapılana kart vermedi, 1 dakika sonra bize faul uydurdu Elazığ gole giderken, hakemlerin adil olması lazım, bizimkiler sürekli eyyam.
http://www.dha.com.tr/fotogaleri/orj...13204244_6.jpg
Maç tahmin ettiğimiz gibi gidiyor 2. yarı bu kadar gol çıkmasa da 1-2 gol çıkacaktır.Ayrıca Bilica ekmeğimize yağ sürmekle kalmadı döner ekmek bile yaptı bize.Sneijder'i bence biraz arıyoruz Yekta özellikle maç bitmeden 1-2 dakika önce çalım denedi halbuki Drogba bomboş alsa gole gideceğiz bi de arkadaşların dediği gibi pasları geç attı.
Çok zevkli bir ilk yarıydı. Daha ilk yarıdan futbola doyduk. :)
Bu arada biz öyle çok da iyi oynamıyoruz. Elazığ çok kötü. Aman bu bizi yanıltmasın
küçük bir not :
Ali Sami Yen Arena Stadı'nda ilk golü Servet Çetin atmıştı 100. golü Drogba attı. :n: Nerdeeeen nereye
Eboue ne vurdu be :n:
Maçın gollerini atabilecek var mı arkadaşlar ?
Melo çok geç form tuttu ama, son dönemin en iyisi.
son donem yaklasti diyemi bilmiyorum ama melo son 1 - 1.5 aydir mukkemmel top oynuyor.
buraga yapilan net penalti
Türk Telekom Arena'daki seyirci sayısı: 40253. (Turnike geçiş sayısı)
Burak da ne atıyor kendini canım...Ne ayıp
Atma kendini Burak kızıcaklar sana sonra.
Burak'ı insandan saymıyorlar galiba bu nedir yahu tamam zamanında kendisini atmışlığı varda o hata o maçtaki hakemin suçudur yani şu son zamanlarda Burak'a yapılanlar büyük ayıp.
Melo tahrik etmiştir, Burak kendini atmıştır, hakemler önyargı ile çıkıyor bizim maçlara. Madem penaltı değil, o zaman sarı kart nerede ? Göz göre bu kadarı fazla gerçekten.