Originally Posted by
nannar
Fenerbahçe camiası ne için saygı bekliyor yahu? :) Şike sürecinde çekilen acının saygısı mı olur? Sen adam öldüren birinin hapiste yatarken duyduğu acıya saygı duyar mısın? Türk futbolu zaten tek ayak üstünde zıplayarak giderken 3 temmuzun sorumluları sağlam bacağımıza da kurşun sıkarak bizi yere yığmadı mı? Tüm avrupa bize gülmedi mi? gazetelerde çarşaf çarşaf "şikeci türkler" yazılmadı mı? neyine saygı duyacağız bunun? Eğer camia olarak bu süreci Fenerbahçe'ye yaşatan yöneticilerinize ve başkanınıza karşı durup türk futbolunu ve takımınızı savunsaydınız o zaman mücadelenize saygı duyardık sayın KOCAMAN! Ama siz de çoğu Fenerbahçe taraftarı gibi şike suçundan hüküm giyenleri savunup onlar için mücadele verdiğiniz için bu konuda saygıyı hak edenler listesine maalesef giremediniz. Gönül isterdiki şike yapanları aklamayı amaç edinen bir kişinin TFF başkanlığını ve şikeden hüküm giyen bir başkanı desteklemek yerine , 100 yılı aşkın süredir ayakta duran bir kulübü savunsaydınız ama maalesef bu sınavda süre bitti ve sınav kağıdı da elinizden alındı.Değerlendirmesi ise gelecekte yapılır ve bu değerlendirmeyi de türk insanı yapacaktır. Geçer not alıp alamayacağınıza tek başıma ben karar veremem ama benim de notum bu havuza girecekse bu süreçte malum kişileri destekleyen insanlara notum "0" (sıfır) !